Green with Nude Details

Jotain historiallista saattaa olla tapahtumassa meikäläiselle – minusta on nimittäin ehkä tulossa aamuihminen. Äitini saattoi juuri tukehtua aamukahviinsa ja ihmetellä, lukiko hän juuri oikein. Siis minusta, joka rakastaa nukkumista ja voisi helposti uinua vaikka iltapäivään asti ilman mitään ongelmia, eikä ikinä herää ilman herätyskelloa. En tiedä onko syynä valoisat aamut vaiko kenties viikon kestänyt myöhäisiltojen somelakko, mutta olen nykyään herännyt vapaapäivinä parhaimmillaan seitsemän-kahdeksan aikoihin täysin itsekseni. Ja kaikille heräänjokapäivävirkeänäkellokuusi -aamuvirkuille tiedoksi – tämä on minulle aika saavutus!

Onkin oikeastaan aika ihanaa, kun on puoleenpäivään mennessä saanut jo paljon aikaiseksi. Tähän asti olen pitänyt itseäni tehokkaimmillani iltamyöhään, mutta nyt kun läppäritkin pysyvät kiinni kello kymmenen jälkeen on päivän työt koulutehtävineen saatava hoidettua ihmisten aikoihin. Aamuisin työskentely toimii hyvin tällä hetkellä senkin vuoksi, että säiden salliessa olemme keskipäivästä suunnanneet rannalle. Tänäänkin on tiedossa aurinkoa ja +19, joten agendalla samat suunnitelmat! Loppuviikosta taas lähdemme muutaman päivän reissulle Nizzaan, ja sitä ennen täytyisi saada muutama kouluhomma alta pois.

Green2 Green1

Aamuhöpinöiden siivittämänä eräs asu viime viikolta. Vihreä liehutakki on löytynyt yltäni harvase päivä ja se on ollut juuri täydellinen lämpimiin kevätpäiviin. Viimeksi näitte takin nahkashortsien ja lenkkareiden kanssa Roomassa, tällä kertaa taas sinisten farkkujen ja nudenväristen asusteiden kera. Nuden lisäksi konjakinruskea sopii törkeän hyvin vhreän kaveriksi, joten ehkä sitä sitten seuraavassa asussa! Eksyin muuten eilen selaamaan blogini arkistoja vuosia taaksepäin ja hihittelin itsekseni silloisille asuille. Olette toivoneet paljon Throwback style -tyyppisiä postauksia, joten ehkä täytyy koota sellainen taas pitkästä aikaa kasaan ;)

Green7 Green6 Green10 Green4 Green3

Coat / American Apparel
shirt / &Other Stories
jeans / Zara
bag / Saint Laurent
sunnies / Ray-Ban
shoes / Zara

23 thoughts on “Green with Nude Details

 1. Oon niin kade sun Ranskan reissailusta?, kauhee matkakuume itelläki ja vasta heinäkuussa pääsee Italiaan. Ite oon käyny Pariisissa ja Nizzassa ja niin ihania kaupunkeja että pakko päästä pian uusiks! Postaa paljon kuvia tänne kalseeseen Suomeen niin saadaan meki voimaa oottaa kesää ? Ihania keväisiä asuaja ja nättejä kuvia. Nauti loppuajasta Ranskassa! ?

  1. No mutta ihanaa että on reissu kuitenkin tiedossa ja Italia heinäkuussa, oih! En ole itse aikaisemmin käynyt Nizzassa, mutta kuullut niin paljon kehuja, että odotan jo innolla. Lupaan laittaa paljon kuvia ja välittää aurinkoa näin sinnekin! Kiitos ihanasta kommentista Emma ja mukavaa kevättä odotusta Suomeen :)

  1. Voi ihana kuulla – kiitos Jenni! Asussa on kyllä monta omaa suosikkia :) Aurinkoista tiistaita sinne!

 2. Tykkästyin tähän asuun tosi paljon. Näyttää hyvältä ja kaikki sopii vaan niin hyvin yhteen :)

  Täytyy muutenkin sanoa pari sanaa: niin kiva on ollut seurata vaihtoaikaasi ja lukea kuulumisia blogista. Jotenkin postauksista huokunut hyvä ja aurinkoinen fiilis ja se että sulla siellä ollut tosi kivaa :) Myös se, että postauksia tullut ihan päivittäin on ollut mukavaa! Kotiinpalaaminen jo häämöttää mutta huippua vaihtoajan viimeisimpiä viikkoja sinulle :)

  1. Kiitos hurjasti kommentistasi jensku, tällaista palautetta on niin ihana saada! Kiva jos hyvä fiilis on välittynyt sinne ruudun toisellekin puolen ja olet pysynyt matkassa mukana, vaikka maisemat ovatkin hetkellisesti muuttuneet :) Pelkäsin tänne lähtiessä, miten paljon ehtisin bloggaamaan, mutta onneksi aikaa onkin ollut hyvin ja olen nauttinut tästä täysin rinnoin!

   Kiitos vielä ja oikein ihanaa kevättä sinne Suomeen :)

  1. Täällä on ruvennut vihertämään kyllä ihan hetkessä, ihanaa! Halusinkin näihin kuviin vaihteeksi vihreää taustaa :)

 3. The sun!!! It’s such a nice casual outfit, perfect for a day in town. You look really tanned btw!

  xx Carian

  1. Enjoying the sun sooo much in here, also been trying to work on the tan, haha! Thank you sweetie :) Have a lovely week!

 4. Voi kunpa löytäisin itsestänikin aamuvirkun! :D Olen illalla tosiaan parhaimmillani ja valvomisvaihe meinaa jäädä päälle.

  Tykästyin tuohon asuun ja hiuksetkin on tosi kivasti!

  1. Ihan oikeasti suosittelen kokeilemaan tuohon somelakkoon liittymistä, jos sillä on tällaisia vaikutuksia! :D Ei tule valvottua läheskään niin myöhään kuin normaalisti ja tosiaan sisäinen kello herättää jo aikaisin aamulla.

   Kiitos Tanja! :)

   1. Täytyy kokeilla, eilisiltana taas venähti nukkumaankäynti kun jäin linjoille roikkumaan… :D

 5. Kannattaa oikeasti lopettaa tuo hiusten kihartaminen, tukkasi näyttää kuivalle ja sille että se tarvitsisi nyt lepoa.

  Muistan kun kirjoitit että haluat parantaa hiustesi kuntoa, niin sillä tuli mieleen. Pyri jättämään kiharrusraudat ja suoristamiset.

  1. Kiitos hiusten vahvistus on hyvin työn alla – pesen tukan nykyään 2-3 kertaa viikossa, joten föönaus+raudan käyttö kahteen kertaan viikossa ei liene sieltä pahimmasta päästä :) Näissäkin kuvissa jo parin päivän takaiset kiharat.

  1. Kiitos, kuvattiin kerrankin hieman erilaisella valolla ja tykkäsin näistä itsekin ihan hurjasti :) Kiva kuulla, laitan tänne sitten Nizza-fiiliksiä viikonlopun jälkeen! Kuulemma kaupunki on aivan ihana, joten odotan reissua innolla. Itse asiassa suuntaan Nizzaan myös seuraavalla viikolla perheeni tullessa sinne, kuvia siis varmasti luvassa yllinkyllin :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *