Glowy Makeup Favourites

Pitkästä aikaa taas kosmetiikkajuttuja! Meikkipussiini on viime kuukausien aikana löytänyt tiensä muutamakin uusi tuote – sen siitä saa kun asuu mm. Sephoran ja Kikon lähettyvillä – ja tässä esittelyyn näistä pari keskittyen hehkuvan meikkipohjan tuotteisiin. Kukapa ei kaipaisi kasvoilleen pientä lisähohdetta?

Beauty9 Beauty2

Pakatessani päivittäistä arsenaaliani tänne Ranskaan sain ne aika näppärästi mahtumaan yhteen meikkipussukkaan, mutta tietysti jotain kuitenkin unohtui, kuten poskipuna. Poskipunan kanssa minulla menee vähän kausittain, enkä ole käyttänyt sitä joka päivä, minkä vuoksi se pahus pääsikin unohtumaan Suomeen. Aloin kuitenkin kaivata taas pientä tervettä punaa poskille (vaikka punakkuutta löytyy jo omastakin takaa ja sen takia olenkin välillä laiska käyttämään poskipunia), joten eikun Sephoraan. Päädyin ostamaan NARSin kulttipunan sävyssä Orgasm, joka on juuri niin kaunis hehkuvan pinkki, kuin osasin odottaakin. Punaa ei tarvitse sipaista poskille kuin kevyesti, joten rasia kestää pienestä koostaan huolimatta varmasti pitkään. Tämän myötä olen ryhdistäytynyt poskipunan käytössä, sillä se raikastaa ilmeen hetkessä!

Beauty7 Beauty3

Seuraavaksi itse kuultoa tuova tuote, eli Benefitin Watt’s Up. Tämä ei itse asiassa ollut uusi tuttavuus, vaan olen omistanut puikon ennenkin ja kirjoittanutkin siitä tuolloin blogiin (vuonna 2012, huh, ehkä jotain kehitystä huomattavissa? :D). Kävin ostamassa uuden putelin täältä huomattuani korostustuotteiden aukon meikkipussissani ja en edes muistanut, miten täydellinen tämä on! Watt’s Up on siis voidemainen puikko, jolla sipaisen kuultoa poskipäiden korkeimpaan kohtaan sekä kulmaluille. Toisesta päästä löytyy vielä vaahtomainen applikaattori häivytystä varten, mutta itse koen sen hieman kömpelöksi ja olen tottunut levittämään tuotetta kasvoilla sormin. Tällä saa aikaan todella kauniin kuullon, jota havainnollistaakseni allaoleva kuva.

Beauty6

Ei liian silmillehyppäävää kimallusta, vaan kevyt nätti hehku poskipäillä valon osuessa oikein. Toki vahvempaa lopputulosta kaipaava voi sutia kuultoa kasvoille rankemmalla kädellä ;) Onko Watt’s Up jo teille tuttu? Nyt kun kauneusjuttujen makuun taas pääsin, olisi seuraavana tarkoituksena tehdä postaus suosikkihuulipunistani ja kuvata ne myös huulilla. Jos teiltä löytyy muita toiveita kosmetiikkapostausten suhteen, niin laittakaahan tulemaan!

It’s been a while since I’ve done any makeup posts, even though a few new products have found their way into my makeup bag lately. I wanted to tell you more about a couple of them focusing on products that I use daily to get some glow. Who wouldn’t want to have some extra glow on those tired days ;)

The best way to brighten up your face is to add some blush into your cheeks. I recently bought a new one from NARS after leaving my blush back home in Finland – was forced to go to Sephora then haha. The shade is called Orgasm and it’s the perfect pink, no wonder it’s extremely popular! My other favorite comes from Benefit and this Watt’s Up Highlighter is actually already a familiar product to me since I’ve had this before as well. Didn’t remember how perfect this is for adding some glow – definitely a must-have in your makeup bag!

16 thoughts on “Glowy Makeup Favourites

  1. Lontoossa sitten viimeistään! Benefitiä tosin luulisi pystyvän tilaamaan Lookfantasticilta, itse ainakin aikoinaan tilasin sieltä Suomeen :)

 1. Moikka! Sun blogi on ihana, ja tosi kiva lueskella sun postauksia! Mielenkiintoni heräsi, kun luin tota sun meikkipostausta: mistä oot ostanut tuon korostuspuikon? Haluan testata samaa!

  1. Moikka Julia! Voi kiitos kivoista sanoistasi, ihana kuulla että viihdyt postausten parissa :) Puikon olen ostanut täältä Ranskasta Sephorasta, mutta Suomessa olen itse aikaisemmin tilannut tätä brittiläisen Lookfantasticin valikoimista.

   1. Mielestäni Benefitiä ei saa tilattua ainakaan enää Lookfantasticilta, merkki on saatavilla vain UK:ssa asusteleville. Yritin juuri nimittäin tilata tuota watts’s uppia :D eli Suomessa asuville taitaa ainut vaihtoehto olla ulkomaan reissut ja Sephora?

    1. No voi perskule! Tsekkasin pari muutakin nettikauppaa (Feelunique & Boots) ja molemmissa sama juttu, eivät toimita Benefitiä UK:n ulkopuolelle, höh. Ilmeisesti Sephora lienee siis ainoa vaihtoehto, ellei joku muu osaa vinkata, saisiko jostain tilattua Suomeen :)

 2. Arkimeikkipostaus ainakin kiinnostaisi :) ja mitä hiustenhoito ja -muotoilutuotteita käytät. Aurinkoista keskiviikkoa sinne Marseilleen! :)

  1. Jee kiva kuulla! Laitan molemmat ylös, arkimeikkijuttu ainakin on pitänyt tehdä jo pienen ikuisuuden :) Hiustuotepostauksen voisin toteuttaa ollessani takaisin Suomessa, sillä ihan kaikkia vakkarituotteitani en ole löytänyt täältä Ranskasta. Kiitos toiveista ja aurinkoista viikkoa! :)

  1. Voin kyllä suositella molempia! Ja jos vaan reissusta löytyy Sephora, niin luulisi onnistavan ;) Ihanaa matkaa!

   1. Kiitos paljon, pitäisi jo alkaa pakkaamaa. Aina viime tingassa :-/D Irlannista ei taida löytyä Sephoraa. Mutta ehkä sieltä muualta löytyisi jostain kaupasta noita tai lentokentältä, katsotaan :-)

    1. Haha tuttu tunne, nimimerkillä huoneessa vallitsee kaaos kun yritän viimetingassa pakata huomiselle Nizzan reissulle :D Toivottavasti löydät tuotteet jostain ja tsemppiä pakkailuun! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *