Decor Inspo

Tasan kuukauden päästä herään jo omasta sängystä Suomesta – apua! Vaikka lähtö osittain ahdistaakin, niin täällä asumisen ja kaiken reissaamisen jälkeen ajatus omaan rakkaaseen kotiin pääsemisestä nostaa hymyn korviin asti. Ja kun nyt hyviä puolia lähdetään etsimään, niin Suomeen paluu tarkoittaa myös sisustusinspiraation valloilleen päästämistä! Tekisi ihan hirveästi mieli päästä laittamaan kotia kevätkuntoon, hankkia uusia rakkaita tyynynpäällisiä sohvaa koristamaan ja jotain uusia kauniita astioitakin. Toukokuussa pääsee jo sisustamaan parvekettakin, oih!

Decor

1.Laatikko, 2. kynttilä – H&M, 3. sininen koristetyyny – H&M, 4. vaaleanpunainen koristetyyny, 5. paperipussi,
6. lamppu, 7. pöytä, 8. lasi, 9. koristetyyny, 10. marmoripurkki, 11. juliste – Etsy (LoveWonderPrints)

Kulta ja marmori pienissä määrissä miellyttävät edelleen silmää, ja viimeksi kerroin innostuneeni myös sinisestä sisustuksessa. Katsotaan nappaavatko pastellivärit vielä kotiin palatessani ja hankinko jotain myös meidän sohvalle vaalean sävymaailman piristykseksi. Jos jokin projekti kotona odottaa niin se on edelleen se pirun seinien sisustaminen, phuuh. En vieläkään osaa päättää, hankkisiko sohvan yläpuolelle jonkin suuren taulun, yksittäisiä kehyksiä itse ottamista kuvista vai muutaman printin.. Onneksi tässä on vielä aikaa miettiä ja kerätä inspiraatiota! Voisiko joku tulla vaan sisustamaan meidän seinät? :D

Ps. Minulta on muuten usein kysytty, mistä poikaystäväni äidiltä saatua Le sac en papier -paperipusseja saa, ja näköjään ainakin täältä löytyy!

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

10 thoughts on “Decor Inspo

 1. Le sac en papier -pusseja saa Helsingissä ainakin myös Nougatista. Ostin ison sellaisen lehtiroskikseksi.

  1. Kiitos vinkistä, Ella! Poikaystäväni äiti oli ostanut pussin Tampereelta, joten minulla ei ollut haisuakaan myyntipaikoista Helsingissä, nyt osaan siis jatkossa vinkata :)

 2. Apua, mulla on viime aikoina ollut ihan hirvittävä sisustuskuume! Pinterest on niin täynnä kaikkea ihanaa, tulen kohta hulluksi kaikkien näiden ideoiden kanssa – varsinkin kun odottelen jo, että pääsisi suunnittelemaan jonkin muun kuin tämänhetkisen asuntoni sisustamista :D

  1. No mutta ajan kanssa on hyvä kerätä inspiraatiota! Sitä riittää sitten vaikka muille jakaa, kun pääsee vihdoin tositoimiin ;) Ihanaa sunnuntain jatkoa!

 3. Ihania keväisiä sisustus juttuja! Nuo lasit ovat omaan kotiinkin ostoslistalla :)
  Tuollainen paperipussi himottaisi myös, mutta ongelmana miten sen sisustaisi kotiin..

  1. Tykkään hurjasti noista laseista, toimivat niin kahvin kuin kylmienkin juomien tarjoiluun :) Paperipussille on vaikka mitä kivoja käyttötarkoituksia – ihan sellaisenaan, “ruukkuna” jollekin korkealle viherkasville, lehtiroskiksena, johonkin säilytykseen… Vain mielikuvitus on rajana!

 4. joo, mullakin aikamoiset inspiraatiot mielessä! Nyt kun sain kesäksi töitäkin niin voin hyvillä mielin etsiä kaikkea kivaa! samat jutut kolahtavat myös muhun ja esim. h&m homella on ollut kaikkia ihania sinisiä sisustusjuttuja! :) ja on ollut mukavaa lukea kuulumisiasi sieltä ranskasta :)

  1. Oi, onnea kesätöistä! Kiva päästä sitten sisustamaan kotia oikein luvan kanssa :) H&M Homella on tosiaan paljon kivoja juttuja, odotan jo pääseväni paikan päälle liikkeeseen Suomeen palattuani. Kiitos Siiri, ihana kun olet pysynyt menossa mukana, vaikka maisemat ovatkin hetkellisesti vaihtuneet :) Rentoa sunnuntaita!

 5. Löysin jollain ihmeen kaupalla tämän sun blogin ja viimeiset pari tuntia olen haltioissani selaillut näitä sun postauksia läpi. Aivan mahtava blogi! Ja vaikutat niin symppikseltä tyypiltä, uskomatonta tyylitajua unohtamatta! Oikein hyvää kevään jatkoa sinulle sinne Ranskaan, innolla odottelen seuraavia postauksia:)

  1. Voi, kiitos hirmuisesti Mari kommentistasi, tästä tuli niin hyvä mieli! Tosi kiva kuulla, että löysit tiesi tänne – toivottavasti viihdyt jatkossakin :) Kiitos vielä ja ihanaa sunnuntain jatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *