Coconut Porridge

Minusta on tullut oikea puurofani täällä Ranskassa, ja aloitan nykyään lähes joka aamuni puurolautasellisella. Olen kuitenkin nopeasti kyllästyvää sorttia ja aloin kaivata vaihtelua, ja opinkin kämppiksiltäni maustamattoman jogurtin lisäämisen perinteiseen kaurapuuroon. Kuulostaa oudolta kombolta ja rohkenin aluksi itsekin epäillä, mutta jogurtti tekee puurosta ihanan täyteläisen ja raikkaan – suosittelen kokeilemaan!

Puuro2

Ja kun täältä kaupasta löytyi vihdoin sitä himoitsemaani kookossoijajogurttia (johon jäi himo tämän herkullisen aamupalan jälkeen), olin löytänyt rakkauteni. Julkaistuani puurokuvan Instagramissa tulikin jo kyseilytä ohjeen perään, ja onneksi tämä on maailman yksinkertaisin. Sekoitan kookosjogurttia, josta sieltä Suomesta löytynee Alprolta vastaava versio, muutaman lusikallisen valmiin puuron joukkoon, ja voi taivas miten pehmeä kookosherkku siitä syntyykään! Päälle heldemiä tai tuoreita marjoja, komeuden voisi kruunata vielä kookoshiutaleilla. Superhelppo ja maistuva tapa päivittää tavallinen kaurapuuro!

Ohjeen kera toivottelen teille ihanaa viikonloppua, kuin myös hyvää huhtikuun ensimmäistä! Uskomatonta, miten nopeasti aika menee ja kuinka pitkällä kevät jo on.. Ajatuksia kevään kulusta ja vaihdosta luvassa myöhemmin :) Nyt kivaa perjantaita kaikille!

Ever since I moved to France I’ve started eating porridge every morning as a breakfast, which is always my favorite meal of the day. I tend to get bored easily though, but I learned from my roommates to combine natural yogurt with the porridge. I know it might sound weird but it gives a soft and fresh taste for the regular oatmeal – I recommend you to try the combo! My newest favorite is a coconut porridge with coconut soy yogurt and fresh berries on top. Tastes so delicious and it’s an easy way to make the porridge taste better :)

4 thoughts on “Coconut Porridge

    1. Ja herkkua onkin! Olen itse asiassa ihan vasta nyt oppinut tykkäämään kookoksesta, ennen en tykännyt sen mausta lainkaan. Nykyään olen ihan hulluna niin makuun kuin tuoksuunkin ;)

  1. Hmmm kuulostaa jännältä, ehkä pitäisi kokeilla! :D Tällä hetkellä itse lisään puuroon raejuustoa, sillä sen kanssa jaksaa huomattavasti pidempään :) Mutta kaikki kookosjutut on niin namnam kyllä :) Harmillisesti niissä on vain yleensä todella paljon sokeria mukana :/

    1. Niin kuulostaa, mutta kannattaa kokeilla! Minäkin syön Suomessa puuron kanssa raejuustoa (ihan paras yhdistelmä vielä vadelmien kera!), mutta täältä Ranskasta ei löydy hyvää raejuustoa. Ainakaan Alpron jogurtissa ei ole hurjaa määrää sokeria, näytti olevan saman verran niin normiversiossa kuin kookoksella maustetussakin, kun mielenkiinnosta tsekkasin netistä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *