The Camera Bag

Pariisissa halusin piipahtaa Galeries Lafayettella, jossa on saman katon alla laaja valikoima luksusbrändejä. Sen sijaan että etsisi jokaisen merkin oman liikkeen ympäri kaupunkia oli helppoa kiertää osastot Lafayettella ja kuolata toinen toistaan kauniimpia laukkuja ja kenkiä. Aivan erityisesti minua kiinnosti Saint Laurentin osasto, sillä halusin nähdä pari laukkumallia livenä ajatuksenani tehdä saman viikonlopun aikana tilaus Net-A-Porterille, jossa oli tuolloin alekamppis käynnissä. Hyllyllä nököttäviä kaunokaisia ihaillessa ja eri malleja sovitellessa suunnitelmat vaihtuivat, ja läksin kotiin mustan pienen paperikassin kera! Oikeastaan ihana niin, sillä halusin hankkia vaihtokeväältä laukun muistoksi, joten onhan se kivempi, että laukku on oikeasti ostettu Ranskasta netistä tilaamisen sijaan.

Saintlaurent1 Saintlaurent2

Mihin malliin sitten päädyin? Useimmat Saint Laurentin laukut ovat silmääni toki upeita, mutta omaan makuuni ehkä hiukan liian jähmeitä ja prameita. Lähdinkin etsimään pientä huoletonta crossbody-laukkua, jota olin alunperin katsellut mustana. Järki puuttui kuitenkin peliin siinä määrin, että omistan jo kaksi mustaa pienempää laukkua, joten kolmannelle samanväriselle ei olisi ollut mitenkään perustellusti tilaa. Sovitin ensin Monogram Université -laukkua, kunnes pyysin vielä myyjältä saada nähdä Camera Bag -nimisen mallin, jonka tiesin olevan lähes prikulleen samankokoinen, mutta uskomatonta kyllä puolet halvempi. Mustaa ei onnekseni edes löytynyt liikkeestä, ja myyjän tuodessa eteeni tämän nuden söpöläisen olin myyty. Tämä tuntui heti omalta ja on mielestäni ihan näköiseni! Kaiken lisäksi mustana NAP:ilta löytyvä laukku olisi ollut 100€ kalliimpi, joten ostopäätös oli helppo sinetöidä.

Saintlaurent3 Saintlaurent4

Tykkään Camera Bagin rennosta mallista, ja pikkuruinen laukku näyttää kivalta niin olalla kuin crossbodyna kannettunakin. Suurta omaisuutta tänne ei tosiaan mahdu, mutta tärkeimmät kuten puhelin, huulikiilto ja avaimet sekä korttipaikkoihin sujautetut kortit kulkevat hyvin mukana. Sävy on täydellinen viileä nude, joka käy varmasti monen kanssa! Näin vaalea väri pistää tietysti aina hieman mietityttämään (etenkin tällaisena kaltaisenani sottapyttynä), ja tiedustelin sen arkuutta myyjältä. Hän kuitenkin kertoi, että tätä nahkaa ei juuri tarvitse varoa tai suojella edes sadesäällä, sillä pinta on valmiiksi suojattu. Perfect ;)

26 thoughts on “The Camera Bag

 1. Aivan ihana laukku! <3 Sellainen ajaton malli ja kuten sanoit, sinun näköisesi ja samalla täydellinen muistoesine vaihtoajaltasi. Odotan innolla asukuvia uuden laukun kera. :)

  -L

  1. Ihana että näyttää muidenkin mielestä ihan minulta! :) Oli tarkoitus kuvata asua jo Roomassa, mutta eiköhän me pian saada täällä Marseillessakin jotain taltioitua ;) Mukavaa pääsiäistä, Laura!

 2. Oi että miten ihana! Voin vaan kuvitella kuinka upeelta toi näyttää esimerkiksi kaikissa kesäisissä asuissa <3

  1. No jep, varmasti näyttää! Laukkua liikkeessä sovittaessani mulla oli yllä se harmaa tekoturkki ja näytti muuten superkivalta senkin kanssa :)

  1. Hihi, sitten on laukku just eikä melkein sun makuun – sydänsilmäemojit tarpeen ;) Jokin tässä nudessa värissä tosiaan ihastutti heti!

  1. Eikö, supersöpö! Ja tosiaan kiva, kun on vähän harvinaisempi malli Saint Laurentilta :)

 3. Tämä on niin kiva malli! Tosi hyvä valinta Jonna! Olen miettinyt tätä vaihtoehdoksi Guccin Soho Disco Bagille, mutta tämä taitaa jäädä turhan pieneksi kun nyt tosiaan tarvisin pienemmän laukun johon kuitenkin oikeasti mahtuu se kamera! :D YSL:n nahka on tosiaan kyllä tosi kestävää, minun nude wallet on chain ei ainakaan ole hätkähtänyt vielä mistään! :)

  http://www.lindsaysdiaries.com

  1. Tänne ei kyllä nimestään huolimatta kameraa mahdu ;D Laukun suuaukko on tosi pieni, joten tämä on enemmän sellainen puhelin, huulipuna ja avaimet -tyyppinen ratkaisu arkikäyttöön. Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen, toivottavasti tämäkin kestää hyvin käyttöä! :)

  1. Hyvin kuvailtu, hih! Tämä menee varmasti monen kanssa ja niin arkeen kuin juhlaankin :)

  1. Kivasti sanottu, kiitos Anne! Tämä tuntui tosiaankin heti omalta eri malleja sovitellessani :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *