Shoe Update

Siellä Suomessakin aletaan ilmeisesti pikkuhiljaa päästä nauttimaan kevätauringosta ja kuivista kaduista? Ballerinakeleistä haaveilu on ehkä vielä hieman ennenaikaista siellä päin, mutta kevään lähestymisen kunniaksi kokosin pienen shoe updaten. Ja löytyypä postauksesta myös alennuskoodi kenkäostoksille, joten skrollailkaahan alaspäin!

Shoes2

1.Nilkkurit, 2. ballerinat, 3. leoballerinat, 4. slip onit, 5. korot,
6. tennarit, 7. nyöriballerinat, 8. espadrillot, 9. ballerinat, 10. nilkkurit

Kenkävalikoimia selatessani meinasi iskeä hulluus – niin paljon ihania kevät- ja kesäkenkiä! Aivan erityisesti minuun iski mokkanahka niin vaaleassa beigessä kuin konjakinruskeassakin, raikkaat sinivalkoraidalliset espadrillot, naiselliset terävät kärjet sekä tietysti  valkoiset tennarit. Pakko muuten vinkata, että näitä Wondersin mahtavia perusballerinoja on taas saatavilla – näiden mukavuutta olen hehkuttanut maasta taivaisiin! Mallia löytyy monessa värissä, itselläni on viime kesältä nämä kuvan krokokuosiset mustat nahkaiset ballerinat.

Ja mikäli innostutte kenkäostoksille, niin muistakaa hyödyntää alennuskoodi! Boozt.com tarjoaa tänään ja huomenna -20%:n alennuksen koodilla jonna20. Voimassa siis 22.3 asti kaikkiin naisten kenkiin sekä ekstrana myös laukkuihin ostosten ylittäessä 59€ (ei koske mm. Mangon, Tommy Hilfigerin sekä Ralph Laurenin tuotteita). Happy shoe shopping ;)

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

11 thoughts on “Shoe Update

 1. Haha, lunta sataa taivaan täydeltä! :D Mutta ei se mitään, kaunista on silti :) Kiitos alennuskoodista, yhdet ballerinat lähti tilaukseen. Toivottavasti ovat mukavat, nimittäin monia olen kokeillut ja aina ne kantapäästä hankaavat. Harmi, ettei aina sovittaessa sitä ikävää tunnetta ole, vaan vasta päivän pidettyä huomaa ja sitten jäävät käyttämättä. Tällä hetkellä en omista yksiäkään ballerinoja, joten tarvetta todella olisi löytää ne täydelliset! :)

  1. Voiei, juuri näin hetki sitten kuvia kuivista kaduista! :D No kyllä se kevät sieltä tulee ennemmin tai myöhemmin! Toivottavasti ballerinat ovat sopivat ja saat luottokengät, itse ainakin voin noita Wondersin popoja suositella lämpimästi :) Kivaa viikon alkua!

 2. Hei Jonna!

  Nyt vähän menee kylläkin aiheen vierestä, mutta olen arponut Balmuirin sinisten Como-silkkihuivien välillä ja kysynkin että minkä sävyinen sinun sininen huivisi on: deep sea vai dark blue? Näyttää kuvissa niin täydelliseltä siniseltä, mutta mietin että kumpikohan noista em sävyistä se mahtaa olla.

  Ihanaa Rooman matkan loppua! Ihana Rooma! <3

  1. Heippa Sari! Nyt en ole ihan 100% varma, mutta kuvan perusteella aiika varma, että minulla on sävy Dark blue. Deep sea näyttää aika paljon kirkkaammalta ja omani on neutraalimpi sininen, huivi on kyllä aivan ihana :) Jos tulee tilattua, niin muista hyödyntää -15% alekoodi Balmuirille – löytyy pari postausta taaksepäin!

   Ja kiitos, Rooma on ollut kyllä aivan ihana! Huomenna paluu takaisin Ranskaan :) Mukavaa viikon alkua sinne!

 3. Jonna off topic; ollaan miehen kanssa lähdössä Roomaan perjantaina, mutta mulla ei ole hajuakaan minkälaisen takin pakkaisin mukaan :D Lämpötilat näyttää korkeilta, mutta eihän sitä enää näin talven ja Suomi-ilmaston jälkeen muista miltä sellainen kevätilma keskieuroopassa tuntuu, tuuli mukaanlukien! Pärjääkö jo avonaisella nahkatakilla (+neule alla) ja tarvittaessa trenssillä, entä tarvitseeko siellä enää paksua huivia?

  Jonna-forecast.

  Kiitos tuhannesti, jos ehdit vastata! :)

  1. Hehe tiedän tunteen, vaikea “muistaa” miltä tällaiset lämpötilat tuntuvat pitkän tauon jälkeen! Täällä on ollut tosi lämmin, itse olen vetänyt ohuella trenssillä ja tänään jopa shortsit jalassa, kun oli 20 astetta. Katsoin ennusteita myös loppuviikolla ja samanlaiselta säältä vaikuttaa kuin mitä meillä on ollut, joten nahkatakilla tai trenssillä pärjää siis vallan hyvin :) Jonkinlaisen huivin ottaisin varuiksi mukaan, iltaisin syömään mennessä on kuitenkin viileämpää ja jos on tulisempia päiviä.

   Toivottavasti tästä on apua – Jonna forecast kuittaa ;) Ihanaa Roomaa teille jo etukäteen, kaupunki vei ainakin minun sydämeni täysin!

  1. Eipä kestä, kiva kuulla että koodista oli hyötyä! Toivottavasti kengät ovat yhtä mieluisat luonnossa :)

 4. Eilen oli auringonpaistetta ja kuivat kadut, tänään tuli viitisen senttiä lunta :'(x100!!
  No, kai ne kivat kelit vielä sielät tulee :D

  1. No voihan!! Mutta kyllä se kevät sieltä aina joka vuosi tulee, ennemmin tai myöhemmin ;)

 5. Harmi että tuo sun koodi toimii vain Suomen Boozt.com:ssa :( Mua olisi houkutellut nuo nyöriballerinat, olisivat just hyvät toimistolle kesäksi.

  Et usko mutta katsoin juurikin noita beigejä nilkkureita Amazon.de:n sivuilla pari viikkoa sitten .Siellä ne odottelevat toivelistalla, jos hinta maagisesti tippuisi jossain vaiheessa :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *