PFW

Jokin aika sitten sähköpostiini kilahti kutsu Pariisin muotiviikoille Marimekon näytökseen. Sähköpostia luennolla lukiessani en meinannut pysyä pöksyissäni ja olin haljeta innosta! Pikainen vilkaisu kalenteriin ja huokaisu, ettei kyseiselle viikonlopulle ole muita menoja, joten eikun reissua suunnittelemaan yhdessä kämppikseni kanssa. Pariisi, kevät ja muotiviikot – voiko houkuttelevampaa yhdistelmää ollakaan! Parin viime päivän snäppien perusteella sää tosin ei ole ihan hirveän keväiseltä vaikuttanut, mutta kauniilta se kaupunki näyttää sateisenakin, sen olen todennut ennenkin.

Pfw

En olekaan ehtinyt vielä käydä Pariisissa tämän Ranskan vaihdon aikana, joten jo on aikakin palata tuohon suosikkikaupunkiini. Tämä on ensimmäinen kertani kaupungissa keväällä, joten en malta odottaa näkeväni kukkivat magnoliat ja muotiviikkojen kuhinan. Arvatkaa vaan, kuinka hirveää pukeutumiskriisiä olen potenut viime päivät – mitä ihmettä voin pukea tuonne keskelle muodin mekkaa! Perinteisesti tuntuu, ettei kaapissa olisi mitään päällepantavaa, mutta ehkä tässä vielä jotain yksinkertaista ja omannäköistä kehitellään ;)

Vaatekriisiä tai ei, reissusta tulee varmasti ikimuistoinen ja on kunnia päästä näkemään Marimekon näytös paikan päällä. Muotiviikkojen lisäksi ajattelimme keskittyä hyvään ruokaan ja viihtyisissä kahviloissa istuskeluun – suurimmat nähtävyydet kun on onneksi molempien osalta jo koluttu. Versaillesin palatsissa emme ole kuitenkaan kumpikaan  aiemmin käyneet, joten ainakin se on listallamme! Huomisesta eteenpäin tiedossa siis kuvamateriaalia Pariisista käsin :)

A while ago I got a very pleasant e-mail including an invite to Paris Fashion Week. I got so excited when reading the invite – what an honor to attend PFW and get a chance to see a show there – thank you Marimekko for having us! I haven’t visited Paris during my stay in France yet, so this was about time to have a reunion with my ultimate favorite city. Luckily we have the whole weekend there – I bet it’s going to be amazing. Stay tuned here to see some snaps from Paris from tomorrow on! :)

22 thoughts on “PFW

 1. Eikä miten siistiä! Oon ihan hurjan innoissani sun puolesta, muotiviikoille osallistuminen on varmasti aivan upea kokemus! Innolla odotan materiaalia keväisestä, vaikkakin sitten sateisesta, Pariisista! :)

  1. Ihana kun olet innoissani puolestani, kiitos Pinja! :) Ja matskua ihan varmasti tulossa, olen niin onnessani, kun pääsen taas fiilistelemään Pariisin kaduille!

 2. Onnea muotiviikoille pääsystä! Toivottavasti saamme sinulta paljon kuvia sekä tunnelmointia paikan päältä :) ihanaa reissua!

 3. Voi että, mikä ihana mahdollisuus osallistua muotiviikkoihin! Muista laittaa kunnon kuvakimara blogin puolelle :) Marimekko on ihana, silkkipaidat ja muutama muukin vaate uusista mallistoista ovat löytäneet vaatekaappiini. Ainoastaan lasten puolen vaatteiden hintaa karsastan :/ melkein sata euroa tytön mekosta on vaan liikaa! :) toivottavasti ale myynneissä sitten onnistaa!

  1. Olen kyllä todella otettu mahdollisuudesta! Ja ehdottomasti, laitan kameran laulamaan koko viikonlopun ajan ;)

   Täytyy sanoa että Marimekko on yllättänyt todella positiivisesti, kevään ja kesän mallistoja selatessani ihastelin minäkin muun muassa juuri useita silkkipaitoja. Jotain Marimekkoa saattaa päätyä myös ylleni näytökseen, siitä lisää ;) Ja tosiaan, kärppänä sitten alemyynneissä, josko onnistuisi tekemään jotain löytöjä huokeampaan hintaan!

  1. Kiitos paljon Katja!! :) Läppäri lähtee toki mukaan, joten pääsen päivittelemään jo viikonloppuna Pariisista, jee!

  1. Oi että! Viimeksi olin Pariisissa joulun alla, ja täytyy sanoa että siinäkin oli ehdottomasti oma tunnelmansa :) Kiva kuitenkin kokea kaupunki nyt keväälläkin, en malta odottaa!

 4. Wau mikä mahdollisuus!! Innolla oottelen kuvia myöhemmin blogiin :) Ja upeat noi mustat kengät!

  1. Olen kyllä ihan innosta piukeana! Kuvia varmasti tulossa tänne, ihana päästä ikuistamaan taas Pariisia :)

 5. Siis ihan mahtavan siisitä!! En pysty edes sanoiksi kuvaamaan kuinka kateellinen olen! :D Jo pelkästään Pariisiin pääsy (itse en ole ikinä vielä ollut :'( ), huh! Pitäkää hurjan hauskaa!

  1. Ihana Jessika, me pidetään hauskaa! Ja hei ihan varmasti pääset vielä Pariisiin, ei se kaupunki sieltä mihinkään katoa :) Se on sitten toivottavasti kaiken odotuksen arvoista!

  1. Ihana Jenna, kiitos myötäfiilistelystä!! :) Täällä on aika huikea meininki, huh!

  1. Ihana Emmi! :) Ensimmäinen päivä takana ja täällä on kyllä aivan älytön meininki, niin tyylikkäitä ihmisiä ja hirveä kuhina!

 6. Wau, i-h-a-n-a-t kengät! Saako udella, mistä olet nuo hankkinut? Haskaa muotiviikkoa Pariisiin :)

  1. Toki saa, ne on Zarasta! Ostin Marseillesta ihan juuri vastikään, eivätkä rokottaneet lompakkoa kolmeakymppiä enempää, hyvä hätävaralöytö siis ;) Kiitos, täällä fiilistellään ja ihmetellään!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *