My PFW Look

Nyt alkaa olla Pariisi pulkassa, ja kohta otamme junan takaisin kohti Marseillea. Olisin kyllä voinut viettää täällä vielä päivän tai pari, jotenkin aika on mennyt kuin siivillä ja paikasta toiseen juosten – Eiffel-torninkin näin ensimmäistä kertaa tällä reissulla vasta eilen! Niin vaan uhosin, kuinka nähtävyydet voi jättää sivuun, mutta silti Eiffelin taas bongattuani hihkaisin riemusta kuin pikkulapsi konsanaan. Ehkä Pariisiin on vielä palattava keväämmällä, nyt kun kerrankin on tilaisuus reissata tänne näin helposti.

Eilen koitti kuitenkin tämän pidennetyn viikonloppureissun kohokohta, kun iltapäivällä oli vuorossa Marimekon näytös Palais de Tokyossa. Näytöksestä kuvia myöhemmin, tässä ensin näytille oma eilisen asuni. Yllä Marimekkoa tottakai, sain näytöstä varten lainaan ihanan Amalia Shirtin, joka oli ihan näköiseni. Puseron kaveriksi harmaa tekoturkki niskaan lämmittämään, huuliin taas sipaisin kirkasta punaista piristääkseni mustavalkoista kokonaisuutta. Pakko muuten mainita näistä Zarasta viime hetkellä ostamistani koroista, jotka näkyivätkin jo täällä – parhaat käyttämäni 30 euroa sitten hetkeen ;)

Pfw5 Pfw2 Pfw3 Pfw1

Coat / Tiger of Sweden
shirt / Marimekko (borrowed)
pants / Mango
shoes / Zara
sunglasses / Prada

Mitä sanotte hillitystä muotiviikkojen Marimekko-lookistani? Ihastuin puseroon kyllä ikihyviksi, ja tämän hetkisiä mallistoja selatessani löysin monta muutakin kaunista printtipuseroa, jotka ottaisin omaan kaappiini mieluusti. Puhumattakaan millaisia takkikaunottaria on luvassa ensi syksynä, mutta niistä lisää sitten näytöskuvien kera :) Mahtavaa viikon alkua teille!

Today it’s time to go back to Marseille, but we’ve had a wonderful few days here in Paris during the fashion week. The reason we we’re here (not that visiting Paris never needs a specific reason, haha!) was the F/W16 show of Marimekko that was in Palais de Tokyo yesterday. I’m going to show you some more pictures of the show itself later, first here’s my outfit I wore for the presentation.

I really fell in love with Marimekko’s shirt collection and here’s one of my favorites from the current line – luckily I got to borrow this Amalia Shirt for the show. I absolutely love the print and the shirt looks just like me. Simple black & white with red lips – you can’t go wrong with that, right? ;) What do you think of my outfit? Have a lovely week you all!

Photography: Essi / Edit by me

20 thoughts on “My PFW Look

 1. Vautsi mikä asu! Täytyy ehdottomasti antaa Marimekolle taas uusi mahdollisuus ja katsella vaatteita vähän sillä silmällä, meni nimittäin monta vuotta että pelkkä sana Marimekko toi mulle mieleen vaan raita-, pallo-, ja pilkkupaidat, joihin äiti tykkäs meitä lapsia pukea :D

  1. Kiitos Pinja! Ja samat vibat oli pitkään itsellänikin, kunnes nyt vasta olen tutustunut Marimekkoon uudestaan, ja se on kyllä niin paljon kaikkea muutakin kuin niitä perinteisiä kuoseja ;) Etenkin silkkipuseroita oli vaikka mitä ihania!

 2. Wou wou wou mikä tyrmäävä pariisitar! Ihan älyttömän kiva kokonaisuus, etenkin noi nilkkurit iskee muhun (ihastelin niitä jo sun instakuvassa, hih).
  Varmasti ikimuistoinen reissu!xx

  1. Ihana Siiri, kiitos! Pariisissa tunsi kyllä itsensä ihan resupekaksi kaikkien törkeän tyylikkäiden ihmisten keskellä, huh :D Nilkkurit oli tosiaankin hyvä ostos, nämä olivat ihmeen mukavat jalassa!

  1. Kiitos Jenni! Tässä on musta todella onnistunut printti, tuo juuri sopivasti sitä jotain yksinkertaiseen asuun ja on kuitenkin neutraali :)

  1. Kiitos Sara, ihana jos tykkäsit! Yksinkertainen tuntuu kyllä omimmalta, joten mitä sitä turhia kikkailemaan :)

 3. Aivan täydellinen asu! Tyylikäs ja hillitty. Kehuinkin jo instagramin puolella tuota puseroa, ihana! Pitääkin kurkkia marimekon valikoimia, omat kokemukseni rajoittuvat lähinnä peruskoulu-aikoihin, tasaraitaa, pallopaitaa, olkalaukkua, penaaleja ja rahapussukoita :D

  1. Kiitos ihana, tosi kiva kuulla että tykkäsit! Stressasin asua etukäteen, mutta lopulta olin tähän tyytyväinen ja tunsin oloni siinä mukavaksi, mikä onkin tärkeintä :) Ja tosiaan, Marimekolta löytyy niin paljon kaikkea muutakin, joten kannattaa ehdottomasti tutustua!

 4. Moikka Jonna, tosi ihana asu! Etenkin nuo kengät näyttää tosi makeille- onko ne kovin korkeat? Vai onnistuuko kävely kivutta? En ole käyttänyt korkkareita vuoteen, mutta nuo näyttää aika täydellisille!

  1. Moikka Anna! Kiitos paljon, ihana kuulla että tykkäsit :) Superkorkeat korot eivät ole minunkaan juttuni, mutta nämä ovat koron puolesta yllättävän mukavat, ehkä jotain 9:n sentin luokkaa. Kärki on tietysti aika kapea joten pitkä iltä voi alkaa painaa varpaissa, mutta muuten yllätyin positiivisesti, miten hyvä näillä on kävellä :) Ja tosiaan hinta ei ollut kuin 30 euroa, joten ei järin iso panostus!

 5. Aivan ihana kokonaisuus! :)
  Ja voi vitsit miten ihanat aurinkolasit – saako udella mistä olet ne ostanut?

  1. Kiitos paljon H! Aurinkolasit ostin tässä keväällä Barcelonasta jostain aurinkolasikaupasta, mutta jos yhtään avittaa, niin malli on sankojen mukaan SPR12S ja linssit 53 koko :)

 6. Oi että, miten aina vaan päädyn ihastelemaan tätä asua. Meni kyllä niin nappiin! :)

  1. Voi, kiitos kivoista sanoista! Stressasin asua jonkin aikaa, mutta lopulta tässä tuntui itsestä parhaalta ja sehän se on tärkeintä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *