Maxi Dress in Marrakech

Viikonloppu kului aika railakkaissa merkeissä täällä Marseillessa, ja liekö sen syytä, kun viimeiset pari päivää olen ollut jotenkin ihmeen saamaton. Monta kertaa olen avannut koneen ja yrittänyt aloittaa postauksen kirjoittamisen tai muiden asioiden hoitamisen, mutta loppupeleissä löytänyt itseni vain tuijottamasta ruutua. Eilen oli muutenkin jotenkin kiukkuinen maanantai, mutta salilla purkamisen jälkeen sain vihdoin jotain aikaiseksi ja heräsi se runosuonikin ;) Ehkä tästä alkaa taas vähän tehokkaampi maaliskuu – ainakin toivotaan sellaista! Ja hyvänen aika, enää kaksi ja puoli kuukautta jäljellä Ranskassa, huh!

Tässä kuitenkin lisää Marokkoa – tällä kertaa asukuvien muodossa. Ja oikeastaan ainukaisten sellaisten, lomalla kun ei tullut ihan hirveästi pukeutumista mietittyä ja etenkin villalla ollessa ei tarvinnut juuri kiinnittää vaatteisiin huomiota. Nämä kuvat sen sijaan on otettu hotelli La Mamouniasta, jossa kävimme viimeisenä päivänä tyttöjen kanssa (kauniin arkkitehtuurin ihastelu ei jostain syystä seurueen miespuolisia innostanut). Maksimekko nahkatakkiin varustettuna oli sopiva viileän päivän vaatetus, värikäs silkkihuivi taas sopi hotellin upeisiin puitteisiin kuin nakutettu. Balmuirin alennuskoodin perään on muuten kyselty, ja sitä on tiedossa ihan lähiaikoina, pysykää siis kuulolla!

Asu5 Asu6 Asu3 Asu1 Asu4 Asu2

Maxi dress / Zara
silk scarf / Balmuir (giveaway)
flats / Wonders

My head has been so blank the past few days – I’ve been trying to open my laptop and get something done but in the end I’ve found myself just staring at the screen. Yesterday I went to the gym to empty my head (it hadn’t been the best Monday for me so needed a good work out, haha!) and after that I finally finished this post! Sometimes you need a couple of days off to have more energy again ;)

Anyhow, these are the only outfit photos we took in Morocco. I was mostly on a holiday mood concentrating on tanning and having fun with friends, so I didn’t carry my camera that much with me. Happy we managed to shoot this outfit though, because I really like the background on these photos! The beautiful interior in La Mamounia hotel goes pretty well with my Balmuir Como Silk Scarf, right? :) 

Photography: Essi / Edit by me

6 thoughts on “Maxi Dress in Marrakech

    1. Hihi, pahoittelut! ;) Mitenköhän sitä osaa palata kevään jälkeen Suomessa taas arkeen, kun ei pääsekään reissaamaan jonnekin joka kuukausi!

    1. No eikö, tuolla oli ihan mieletön sisustus ja arkkitehtuuri ylipäätään! Huivi on minustakin upea, täydellinen tulevaan kesään :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *