Marimekko F/W 16 Presentation

Tässä vielä lupailemiani tunnelmia Marimekon sunnuntaisesta näytöksestä Pariisista. Siinä missä Marimekko toi ennen heti ensimmäisenä mieleen lapsuuden kirjavat penaalit, äidin pukemat raitapaidat ja klassisen Unikko-kuosin, on se tänä päivänä niin paljon muutakin. Ylpeänä katselin Palais de Tokyossa yleisöstä, miten pitkälle Marimekko on tullut! Vahvoille naisille omistettu ensi syksyn mallisto henkii modernia 1970-lukua pitäen sisällään muun muassa tolppakorkoja, ponchoja, vahvoja printtejä, oliivinivihreää, pehmeää harmaata… Tätä ja paljon muuta on tiedossa ensi syksynä!

Marimekko2 Marimekko4 Marimekko1 Marimekko9 Marimekko7 Marimekko3 Marimekko6 Marimekko5

Näyttää upealta, eikö! Kaikki lookit voi kurkata täältä. Toki mallistosta löytyy paljon sellaista, joka ei omaan tyyliini osu, mutta esimerkiksi useat puserot ja takit ovat ehdottomasti mieleeni. Omia suosikkejani olivat harmaa pörrötakki (heh, yllättäen kun katsoo päällä olevaa asuanikin), nahkahame, kellohihainen vaaleanpunainen pusero sekä oliivinvihreä takki. Kerroinkin jo vihreän himostani hetki sitten, joten voitte kuvitella, kuinka kuola valui tuon takin jo aikaisemmin showroomilla nähdessäni! Siinä on omaan silmääni täydellinen vihreän sävy ja leikkaus, joten tämän ottaisin enemmän kuin mielelläni omaa syysgarderobiani värittämään.

Kiitokset vielä Marimekolle kutsusta – oli kunnia olla mukana ja nähdä näytös paikan päällä! Kaiken lisäksi meillä oli mahtava Suomi-poppoo tyttöjä koolla, ja oli ihana nähdä muitakin tuttuja naamoja näytöksessä. Toivottavasti tällaisia tilaisuuksia tulee eteen toistekin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *