Luottoasu Pariisista

Meidän asunnossa on käynyt kova kuhina viimeisen viikon aikana, ja olemme kutsuneet tätä kommuuniksi parhaimmillaan seitsemän tytön majaillessa täällä. Ensin toisen kämppikseni ystävät tulivat visiitille, minkä jälkeen myös minun kaverini tuli pariksi päiväksi käymään Marseillessa. Suureksi harmikseni onnistuin saamaan jonkin ihmeen tujun flunssapöpön ja kaupungin esittelyn sijaan jouduin viettämään koko päivän sängyn pohjalla. Lopulta sama tauti iski myös kämppiksilleni, ja makasimme kaikki siskonpedissä peiton alla sarjoja katsellen. Tajusin olleeni viimeisen kolmen kuukauden aikana kolme kertaa kipeänä, joten ehkä tässä kaiken uuden keskellä on kuitenkin jotenkin tiedostamattomasti ollut stressitasot korkealla, kun ei vastustuskykykään näköjään pelitä. Hassua, kun toisaalta en ole ikinä ollut näin totaalirentoutuneessa tilassa, jossa ei tarvitse vaivata mieltä kovin suurilla ongelmilla tai tiukoilla aikatauluilla!

Onneksi pöpö kuitenkin iski nyt alkuviikosta ja on aikaa parannella kunnolla, kun lauantaina lähdemme tosiaan tyttöjen kanssa Roomaan. Ennen keväisempiä asuja Roomasta (jonne on luvattu +18 ja aurinkoa, oih!) laitan vielä jakoon viimeisen asun Pariisista, jossa asteet olivat otollisemmat tekoturkille ja nilkkureille. Tästä valkoisen pooloneuleen, mustien revittyjen farkkujen ja huopahatun yhdistelmästä tuli oikea luottoasuni, ja se päätyikin ylleni kahtena päivänä reissussa. Kaapin edessä iski asukriisi kaupungin kuhistessa muotiviikkojen aikaan niin tyylikkäitä ihmisiä, ja tässä tunsin oloni mukavaksi, joten eikun samat kuteet ylle ;) Kuvat nappasimme ihan extempore osuttuamme kivaan spottiin, ja näistä tuli ihanan pariisilaistaustan myötä yhdet lemppareistani!

Pariisiasu6 Pariisiasu2 Pariisiasu4 Pariisiasu7 Pariisiasu8 Pariisiasu3

Coat / Tiger of Sweden
knit / Samsoe&Samsoe
hat / Balmuir (giveaway)
jeans / Zara
shoes / Vagabond
watch / Daniel Wellington (giveaway)

bag / Givenchy 

We’re traveling to Rome at the end of this week, so now it’s time to share the last bits from Paris publishing this one outfit from the trip. This combination of faux fur coat, white turtleneck sweater and hat turned out to be my go-to outfit in Paris and I wore this exact same combination for two days. I had a crisis trying to decide what to wear when the city was full of extremely stylish people since the fashion week, so ended up wearing this simple outfit once more. The most important thing about style in my opinion is that you feel comfortable in it!

What do you think of this? Next time there will be no fur coats and ankle boots, since it’s supposed to be +18 degrees and sunny in Rome. Hope we get some nice outfit photos there as well! I’m so excited about the trip already! Haven’t been in Rome in many many years, so now it’s about a time :)

Photography: Essi / Edit by me

8 thoughts on “Luottoasu Pariisista

 1. Oi, Roomaan! Kateellinen ilmoittautuu :D vitsi miten ihanaa miten paljon oot päässyt reissaamaan siellä :)

  1. Olen Roomasta jo niiin innoissani! Lupaan kuvata paljon tänne matskua ;) Ja on kyllä ihanaa, miten paljon tämän vaihdon aikana on päässyt reissaamaan ja vielä on useampi matka luvassa. Nyt täytyy nauttia, kun on näin harvinainen mahdollisuus :)

  1. Kiitos Jenni! Tausta löydettiin ihan sattumalta ja se tuo kyllä niin paljon mielenkiintoa kuviin :)

 2. Todella kaunis asu taas kerran.
  Täälläkin on joku ihme flunssa menossa. Oon koko alkuvuoden katselut vierestä kun ihmiset sairastaa. Ajattelin jo että voiko käydä niin hyvä tuuri, että vältyn siltä. Ja kuinkas kävi. Jäin lauantaina talvilomalle ja samana päivänä rupesi kurkkuun sattumaan. Tää on niin tätä.
  Kerrothan kaikki tärpit Roomaan visiittisi jälkeen. Me vietetään kesäkuussa 2 päivää siellä, joten ei ole paljon aikaa tuhlattavaksi asti.

  1. Kiitos Tuija, kiva kuulla että pidit! Voiei, inhottavaa että flunssa osui juuri lomalle, äh! Toivottavasti menee nopeasti ohi ja pääset vielä nauttimaan lomasta :)

   Oi, kesäkuussa siellä varmasti riittää lämpöä! Lupaan jakaa Rooma-tärpit tänne blogiinkin, josko niistä olisi jotain hyötyä sitten teidän reissua varten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *