Found It!

Viikko on kulunut hurjan nopeasti, kun olen toiminut oppaana visiitillä olleille vanhemmilleni täällä Marseillessa. On ollut ihanaa viettää aikaa vanhempien kanssa ja näyttää heille keväistä asuinkaupunkiani! Pidin kameraakin mukana silloin tällöin, joten lisää Marseille-maisemia tiedossa pian tännekin :) Nyt kuitenkin pikaisesti esittelyyn eräs viime päivien aikana tekemäni löytö, josta olen superinnoissani – vihreän takin etsintä nimittäin vihdoin päättyi!

Coat1

Olen useasti maininnut metsästäväni vihreää liehutakkia kevääksi ja muutamia versioita olenkin ehtinyt sovittaa. Onneksi en ostanut yhtä ihan kivaa vaihtoehtojen ollessa vähissä, koska myöhemmin eteeni tuli THE yksilö! Pariisissa Lafayettella törmäsin American Apparelin osastoon, jossa rekillä roikkui ihana pitkä liehutrenssi värissä Hampton Green. Aikani peilin edessä soviteltuani totesin takin olevan täydellinen, mutta himpun verran yli suunnittelemani budjetin, joten jätin sen haikein mielin Pariisiin. Yllätyksekseni löysin kuitenkin American Apparelin liikkeen täältä etelästä päin ollessani vanhempieni kanssa käymässä eräässä lähikaupungissa, ja sisään astuttuani en enää pystynyt jättämään takkia kauppaan. Kun myyjä mainitsi vielä opiskelija-alennuksen, oli kaupat tehty!

Coat2

Isäni nimesi takin sitä rekillä katsellessani aamutakiksi, mutta eilen ollessani kaupungilla takki päällä pyörsi hänkin sanansa todeten sen näyttävän tyylikkäältä, hih ;) Yritän saada takin kanssa pian asukuvia kehiin! Tuntuu, että luonnoksissa on materiaalia vaikka millä mitalla, mutta ei ole ollut kunnolla aikaa istua koneen ääressä. Vanhempani ovat nyt kuitenkin matkalla takaisin kohti Suomea, joten ehkä viikonloppuna ehdin korjata asian ja hoitaa vähän tekemättömiä hommia :) Ihanaa perjantaita teille!

For a couple of times I’ve mentioned how I’ve been trying to find the perfect flowing trench coat in green. I’ve tried some coats on but haven’t found the perfect one. Until in Paris I ran into American Apparel in Lafayette and saw this beautiful coat! Didn’t buy it from Paris though, because I thought the price was a bit more than I had planned on paying for this, so I left empty handed. Little did I know that American Apparel also had a store here in South! Couldn’t leave the coat to the store anymore and I’m happy for my find, it’s beautiful isn’t it? I’ll try to get some outfit photos soon – have a lovely weekend you all!

6 thoughts on “Found It!

  1. Takki näyttää ihanalta! :) itselläni on myös tarkoituksena ostaa liehutakki nyt kevään koittaessa ja poikaystävältäni olen saanut saman kommentin “näyttää aamutakilta”. Ehkäpä hänenkin mielipide vielä muuttuu kun löydän täydellisen yksilön :)

    1. Hahah, ei ne miehet aina ymmärrä!! Ja tosiaan, saattavat vielä pyörtää sanansa ;) Toivottavasti säkin löydät vielä täydellisen yksilön liehutrenssistä!

    1. Beigejä yksilöitä on näkynyt aika paljonkin, muistaakseni Zaraankin tuli juuri sellainen. Toivottavasti löytyy vielä :) Hahah, isä on ihana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *