Flowy Trench & Leather Shorts

Pääsiäiskooman jälkeen back in the game! Kuinka teidän pääsiäinen on sujunut tähän asti? Täällä meillä Ranskassa viikonloppu ei tuntunut tavallista kummoisemmalta, mitä nyt ahdoimme vatsat täyteen Kindereitä ja edellisen paketin loputtua haimme lähikaupasta uudet satsit. Vedän Kinder-överit aina kerran vuodessa ja joka pääsiäinen harmittelen, miksi ei ole kehitetty Kindereitä pelkällä suklaalla, hmph. Suklaamunaövereiden lisäksi kävimme nauttimassa auringosta ja lämmöstä rannassa, muuten pääsiäinen kului lähinnä kotona edelleen hieman parannellen ja Gossip Girl -maratonin parissa.

Tässä kuitenkin yksi lämpöisen päivän kaupunkiasu Roomasta! Mittarin näyttäessä reipasta kahtakymmentä astetta päätimme rohkaistua ja lähteä liikkeelle paljain säärin paikallisten tullessa vastaan kevytuntuvatakeissaan. Meille skandeillehan nuo lämpötilat ovat yhtä kuin kesä, joten tottakai siitä oli otettava ilo irti ;) Palatessa takaisin asunnolle illan hämärtyessä ja asteiden laskiessa meitä kieltämättä nauratti – “kyllä päivällä oli shortsikelit!”.

Asurooma1 Asurooma2 Asurooma3

Asussa ensimmäistä kertaa myös tämä uusi American Apparelin pitkä vihreä liehutrenssi, joskin sävy taittaa hieman todellisuutta harmaampaan näissä kuvissa. Takki on kuitenkin osoittautunut ihan huippuhankinnaksi, ja on niin monipuolinen, kun se käy näin kesäisemmässäkin asussa shortsien kanssa. Tykkäsin khakivihreän, raikkaan valkoisen ja nahan yhdistelmästä superpaljon, ja kokonaisuus pääsee ylle varmasti toistekin. Normaalisti olisin ehkä parittanut asun ballerinojen kanssa, mutta koska Roomassa oli tiedossa paljon kävelyä, olivat Adidaksen Los Angelesit paljon parempi vaihtoehto. Lenkkarit toivatkin kivan sporttisen silauksen tähän! Mitäs te tykkäätte?

Asurooma5 Asurooma4

Trench coat / American Apparel (similar here*)
top / Zara
leather shorts / Mango
sneakers / Adidas (giveaway, find here*)
bag / Givenchy
sunnies / Ray-Ban

Paljaita sääriä saattaa ruveta näkymään asuissa useamminkin, nimittäin asteet alkavat lämmetä täällä Marseillessakin! Tuleva viikko näyttää ihanan aurinkoiselta ja joillekin päiville on jopa luvattu reilusti yli 20 astetta, jee! Viikonloppuna bongasimme jo monta bikineihin sonnustautunutta rannalta ja muutamat rohkeimmat uivat jo meressäkin, huh. Kesä alkaa todella lähestyä ;) Ihanaa viikon alkua kaikille – nauttikaa viimeisestä pääsiäisvapaasta!

Back in the game after Easter weekend! How has your Easter been? We’ve been spending a lot of time at home trying to recover from the stomach flu we got from Rome, but we’re finally getting better. And just in time, since the weather is starting to be amazing here in Marseille! Wouldn’t want to spend these warm and sunny days inside ;) On Saturday we went to the beach to enjoy the sun and there were actually some people already in bikinis and some even swimming in the sea, so summer is definitely starting to be closer!

Anyhow here’s an outfit from Rome and it’s also the first outfit with the new coat American Apparel. It’s actually khaki green, although here the color looks more like grey. I absolutely love this flowy trench coat and it’s easy to combine with both jeans and even shorts as here. To add some sporty touch (and to be able to walk lots of kilometers in Rome) I wore my Adidas Los Angeles sneakers with the outfit. How do you like this combo? Hope you all have a great week – enjoy the last holiday day!

* Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

12 thoughts on “Flowy Trench & Leather Shorts

 1. Kylläpä teitä hellitään säiden suhteen, ihanaa! Nyt on vielä kivampi lukea näitä vaihtopostauksia, kun on ensi kevääksi tiedossa maisterivaihto Zurichiin ;)

  1. No juuri kun pääsin kehumasta niin ennusteiden joukosta löytyikin myös +10 ja sadetta, haha! Toivotaan että saadaan kuitenkin myös lämpöä ja aurinkoa :) Hei ihanaa, huippua että pääset vaihtoon! Aika menee hurjan nopeasti ja lähtö on edessä nopeammin kuin uskotkaan ;)

 2. Näyttääpä hyvältä toi nahkashortsien ja lenkkareiden yhdistelmä, pääsee ehdottomasti käyttöön täälläkin kunhan säät ehkä joskus sallii :D

  1. Hih, kyllä se kesä tulee sinne Suomeenkin! Toivottavasti viimeistään toukokuussa saataisiin sinnekin taas helleaalto, oma lehmä ojassa kun tarkoitus olisi silloin palata täältä lämmöstä Suomeen.. :D

 3. Ihana asu! Ja tuo takki on niin kiva, tyylikäs ja samalla rento. :) Voi kunpa täällä Suomessakin olisi jo sortsikelit. Sortseista puheenollen, kun kesä tässä alkaa lähestyä kovaa vauhtia, niin esittäisin postaustoiveena kollaasia erilaisista sortseista :) Kuten vaatehankinnoissa yleensäkin, nopeat syö hitaat eli täytyy alkaa miettiä jo kesävaatekaapin täydennystä hyvissä ajoin ennekuin koot loppuvat ja parhaat viedään päältä. ;D Mukavaa pääsiäistä!

  1. Kiitos Heta! Takki oli kyllä tosi hyvä löytö. Kesää saa ehkä vielä hetken odotella Suomeen, mutta kyllä se sinnekin lopulta tulee! Ja hei kiitos toiveesta, minäpä laitan tämän korvan taakse ja pikimmiten toteutukseen :) Selasinkin jo jotain shortseja sivusilmällä nettikaupoista, joten valikoiman kartoitus on jo aloitettu! Mukavaa pääsiäistä sinullekin :)

 4. Hieno asu taas kerran! Kysyisin tuosta liehutrenssistä eli onko se kovin paksu? Materiaalina ilmeisesti sellainen ettei kestä sadetta eikä pidä kylmää? Itse tässä metsästän kovasti trenssiä kevääksi/kesäksi ja ajatuksissa ollut se klassinen trenssi napeilla mutta tuokin näyttää hyvältä :)

  1. Kiitos Elna, ihana jos pidit! Tämä on kyllä tosi ohut, ei siis mikään kovin viileän sään takki. Oma klassikkotrenssini on Zarasta ja hieman jämäkämpää materiaalia, kannattaa siis tsekata heidän tämän hetkiset valikoimat, josko löytyisi jotain vastaavaa :)

   1. Onko se Zaran trenssi polvipituinen vai lyhyempi malli? Löytyykö siitä asukuvia?

  1. Kiitos paljon Annika! Tosi kiva kuulla että taustakin miellyttää, pähkäilimme nimittäin pitkään sopivaa miljöötä etsiessämme :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *