First Ones from Paris

Bonjour Pariisista! Tämän postauksen oli tarkoitus tulla ulos jo eilen, mutta perjantai-iltana kaiken matkustamisen ja kaupungissa vietetyn päivän jälkeen rojahdin sänkyyn niin rättipoikki, etten saanut minkäänlaista tekstiä aikaiseksi. Tätäkin päivän päätteeksi kirjoittaessani silmät alkavat jo hieman lupsua, mutta yritetään, hehe. Tässä siis pieni pala Pariisia, aivan ihanaa olla takaisin täällä lempikaupungissani! Tällä kertaa on voinut ottaa hieman rennommin, kun nähtävyydet on koluttu jo aikaisemmin, ja voi keskittyä ihan vain fiilistelemään.

Ja ihmeteltävää toden totta on riittänyt! Tämä on ensimmäinen kertani muotiviikoilla ikinä, joten en osannut kuvitellakaan millainen meno täällä voisi olla. Kadulla vastaan kävelee toinen toistaan tyylikkäämpiä ihmisiä (hello asukriisit), paparazzeja vilisee joka kulmassa, perjantaisilla drinkeillä taas viereisessä pöydässä istui Aquazzurran suunnittelija. Tunnelma on kaiken kaikkiaan uskomaton ja on niin hienoa päästä kokemaan tämä. Eilen kävimme Marimekon showroomilla hakemassa lainavaatteet ja tekemässä pienen ensikatsauksen mallistoon – odotan näytöstä jo innolla!

Pariisi4 Pariisi3 Pariisi5 Pariisi1 Pariisi2

Tänään onkin sitten kiire päivä, käymme kaupungilla aamiaisella ja sen jälkeen takaisin kämpälle valmistautumaan. Ajattelimme yrittää ehtiä Palais de Tokyon lähettyville hyvissä ajoin, sillä ennen Marimekkoa on Célinen näytös. Ties kehen siellä siis saattaa törmätä ;) Päivittelen varmasti ahkerasti Snapchatiani (jonksteri), ja vinkkinä, että myös Marimekon Facebook -sivuilta pääsee näkemään näytöksen suorana, täältä lisätietoja! Palataan taas, ihanaa sunnuntaita :)

1 thought on “First Ones from Paris

  1. Täytyypä joskus ajoittaa joku Pariisin reissu muotiviikolle, siellä on varmaan aikamoinen meininki! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *