Favorites of Lexington SS16

Täällä alkaa olla mieli jo niin vahvasti kesävaatteissa, että nyt on aika julkaista luonnoksissa odotellut postaus Lexingtonin kevään ja kesän mallistosta. Kävin kuvaamassa SS16 -mallistoa viime kesän lopulla sekä itse asiassa näin palasia jo aiemmin kesällä Tukholmassa Lexingtonin näytöksessä, ja muistan miten tuolloin mietin, etten malttaisi odottaa näiden tulemista kauppoihin. Mallistosta nimittäin löytyy niin ihania ja näköisiäni juttuja – paljon raikasta raitaa kuten kesään kuuluukin, oranssia ja sinistä paisleykuosia, pehmeää puuvillaa valkoisten neuleiden muodossa… Täydellistä kesäpukeutumista siis!

Lexingtonwomen3 Lexingtonwomen6

Yksi ehdottomista suosikeistani oli tämä ylempien kuvien oranssina hehkuva maksimekko, jonka näkisin ylläni konjakinruskeiden asusteiden ja sirojen sandaalien parina. Rennompi trikoinen raidallinen maksi taas olisi mitä parhain rantavaate tai rentojen kesäpäivien varustus! Joka tapauksessa maksit pitävät pintansa myös tulevana kesänä ja hyvä niin, koska itse ainakin olen jo muutama kesä sitten hurahtanut näihin toden teolla. Ihastuin myös valkoiseen Lori Long Jacket -bukleetakkiin, joka olisi kuin tehty kesäisiin työasuihin mekkojen kaveriksi.

Lexingtonwomen2 Lexingtonwomen4 Lexingtonwomen5

Mallistosta löytyy tietysti myös perinteistä sinistä niin paisleykuosissa, raidassa kuin denimissäkin. En ole niinkään aikaisemmin innostunut farkkutakeista saatuani niistä yliannostuksen (jälleen kerran) yläasteiässä, mutta tässä yksilössä on niin nätti vaaleansinisen sävy, että tällaista voisi jopa harkita. Puseron kanssa samaa paisleykuosia on muuten mallistossa myös aivan ihana tunika, josta tulette varmasti näkemään kuvia ylläni jossain Etelä-Ranskan maisemissa ;) Ai että, tulisipa se lämpö jo!

Lexingtonwomen1

Tältä näyttää kevät ja kesä Lexingtonin silmin! Mitä pidätte mallistosta? Osa onkin jo myynnissä ja pääsette kurkkimaan niitä merkin nettikaupassa täällä, osaa taas täytyy vielä odotella hieman pidemmälle huhtikuuhun. Ja hei samaan vinkkaan syssyyn, että ilokseni huomasin Lexingtonia tulleen myös Booztin* valikoimiin, josta myynnistä löytyy ainakin jo omia kotivaatesuosikkejani :)

My mind is already on summer clothes and since the weather is also starting to get warmer I think it’s finally time to publish this post! I visited Lexington’s showroom at the end of last summer to shoot this SS16 collection and I remember back then how I thought that I can’t wait for these to come to stores. There are so many beautiful pieces in the collection – such as the orange paisley maxi dress and the long white coat that would be perfect with work wear. I also loved that there are a lot of blue and white, since what’s summer without some sailor vibes! I would love to hear if you liked this collection as much as I did, what do you think of it? :)

* mainoslinkki / adlink

2 thoughts on “Favorites of Lexington SS16

  1. Aivan ihana mallisto! Suosikkini on sininen paisley-kuvioinen pusero, oi että. Tuskin maltan odottaa lämpöä ja kesäisiä asuja! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *