Favorite Accessory + Sale Code

Kaappiini on viimeisen vuoden aikana muuttanut useampi Balmuirin huivi, kiitos mieluisan yhteistyön tämän upean suomalaisen brändin kanssa. Moni muu huivi on näiden myötä lähtenyt kiertoon tai jäänyt vähemmälle käytölle, sillä olen ollut laatuun niin äärimmäisen tyytyväinen. Suosikkihuiviani kysyessä ei tarvitsisi kauaa miettiä vastausta – merkin ikoninen Helsinki-huivi on yksi lempiasusteistani!

Helsinki-huivi on 100% kasmiria, joten se tuntuu ihoa vasten mielettömän pehmeältä. Kasmir myös lämmittää tehokkaasti, mutta ei tunnu kuitenkaan hiostavalta kevätpäivinä – täydellinen kombo siis. Käytän kuitenkin huivia oikeastaan ympäri vuoden, sillä pakkaan Helsinki-huivini aina mukaan myös matkustaessa. Huivi on ihana lämmike lentokoneessa, ja tämän isoimmankin koon (100x200cm) saa pakattua pieneen tilaan keveän materiaalin vuoksi. Marokossa ollessamme miespuolinen kaverini kysyi, olenko tosissani pakannut oman viltin mukaan reissuun vai minkä alla oikein lämmittelen. Naurahdin ja kiepautin “viltin” näppärästi kaulalleni näyttäen sen olevan huivi, kätevää eikö ;) Havainnollistaakseni huivin kokoa kuvasin sen vaihteeksi koko komeudessaan!

Helsinkihuivi1 Helsinkihuivi2

Kuten todettua siis, nyhjään huivin kanssa niin kotisohvalla kuin reissussakin, mutta voin rehellisesti kertoa, että huivi on yhä täydellisessä kunnossa. Voisi pelätä kasmirin olevan herkkä materiaali ja sen nyppääntyvän ahkerassa käytössä, mutta kaikesta huolimatta huivi näyttää edelleen kuin uudelta. Voin siis käsi sydämellä suositella Helsinkiä paitsi kaikille laadukkaiden asusteiden ystäville myös kaltaisilleni vilukissoille! Itseltäni löytyy Helsinki-huivi isoimmassa koossa sekä mustana että tässä Dark Melange Grey -sävyssä (kuvia huivista kaulassani muun muassa täällä), jota on tullut käytettyä viime aikoina  paljon.

Helsinkihuivi3

Balmuirin alennuskoodin perään on tiedusteltu lähiaikoina useita kertoja, ja ilokseni sain sellaisen teille jakoon! Koodilla JONNAMAISTA15 saatte -15%:n alennuksen Balmuirin verkkokaupassa, koodi on voimassa 14.4 asti. Tällä saa jo tuntuvan helpotuksen esimerkiksi juuri huivihankintoihin tai kodin sisustustuotteisiin, myös upeat panamahatut ovat taas rantautuneet valikoimiin tulevaa kesää ajatellen ;) Toivottavasti alennuksesta on iloa!

5 thoughts on “Favorite Accessory + Sale Code

  1. Jes, tämän hyödynnän varmasti! Balmuirin tuotteet ovat aivan ihanan pehmeitä, ja sisustuspuolella ollaan poikaystävän kanssa molemmat tummanruskean nahan ystäviä – juuri sellaisia Balmuirilta löytyy. On se jännä miten voi miespuolinenkin niin iloita sisustuselementeistä joululahjana, kuten tuo yksi jonka paketeista paljastui Balmuirin nahkainen pullonavaaja ja valokuvakehys ;)

      1. Oi ihanaa, että menee sisustusmakukin yks yhteen! Minunkin poikaystäväni itse asiassa on kehaissut meiltä löytyvää Balmuirin tummanruskeanahkaista tarjotinta, ehkä siinä on siis jotain maskuliinista :) Toivottavasti alennuskoodista on iloa, jahka pääset valinnanvaikeudesta ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *