Faux Fur & Sneakers

Uskomatonta, että meillä on enää kaksi ja puoli kuukautta jäljellä täällä Marseillessa. Moni vanha vaihtari on tietysti kertonut vaihdon menevän hurjaa vauhtia, mutta sitä oli vaikea uskoa, ennen kuin sen kokee itse. Puoliväli on tullut vastaan ihan hujauksessa, ja nyt kotiinpaluupäiviä ja lentolippuja miettiessä alkaa iskeä jo vähän epätodellinen fiilis. Loppuuko tämä tosiaan joskus? Onko vielä palattava takaisin arkeen?  Vaihto on jo tähän asti ollut yksi elämäni parhaimmista ja hauskimmista kokemuksista, joten sanomattakin selvää, että kesällä töiden aloittaminen ja yhdeksästä viiteen -rytmiin palaaminen voi tehdä alkuun tiukkaa.

Samalla tosin odotan Suomeen paluuta myös äärimmäisen innoissani, enkä malta odottaa, että näen kaikki rakkaat ihmiset ja pääsen oman kullan kainaloon (vasta hieman myöhemmin kesäkuussa tosin). Onneksi läheisiä on tulossa visiitille tänne Ranskaankin koti-ikävää helpottamaan, sillä heti maanantaina äitini ja isäni tulevat Marseilleen muutamaksi päiväksi. Loppuviikosta taas saan erään ystäväni kylään, joten pääsen toimimaan oppaana oikein toden teolla! Kovasti olen jo yrittänyt pähkäillä aktiviteettia vierailleni ja tehdä listaa paikoista, jotka haluaisin tästä kotikaupungistani näyttää.

Tekoturkki6 Tekoturkki2

Höpinöistä kuitenkin postauksen asuun! En ole kovin montaa kertaa päässyt täällä käyttämään tätä aleista ostamaani Tiger of Swedenin ihanaa pörrötakkia. Se on jostain syystä tuntunut kovin talviselta näille leveysasteille, vaikka samalla olenkin oikein viileinä päivinä värjötellyt villakangastakissani. Puhumattakaan siitä, miten paikalliset vetävät täällä untuva- ja parkatakeissa harvase päivä! Nyt olenkin heittänyt tekoturkin päälle tuulisina päivinä (joita Marseillessa riittää, eikä puhuta mistään ihan pienestä tuulenvireestä vaan kunnon myrskystä), eikä ollut muuten yhtään liikaa. Puin muuten kevyesti laittaen alle viininpunaisen teepparin ja jalkaan taas uudet Adidakset. Pariisissa taas on kuulemma viileämpää, joten takki matkaa kanssani tänään muotiviikoille! Olettekin nähneet jo pari asua takin kanssa aikaisemmin, mutta mitä sanotte tästä rennosta kokonaisuudesta? :)

Tekoturkki1 Tekoturkki4 Tekoturkki5 Tekoturkki3

Faux fur coat / Tiger of Sweden
t-shirt / Filippa K
jeans / Zara
watch / Daniel Wellington (giveaway, find here*)
bag / Givenchy
sneakers / Adidas (giveaway, find here*)
sunnies / Ray-Ban

It seems unbelievable that we only have two and a half months left here in Marseille, so we’re in halfway already. Not that I wouldn’t have heard from the previous exchange students how quickly this time will go, but it’s hard to realize before experiencing it yourself. This has definitely been one of the greatest times of my life and I don’t want to think about leaving this place just yet, although at the same time I’m excited about seeing my loved ones back home soon. Actually my parents are visiting me here on Monday, so I’ll get to be the guide in my current hometown!

From exchange stories to this outfit, which is from a couple of weeks back. I haven’t had the chance to wear this faux fur coat here in France for that many times, not that I would be missing the minus degrees from Finland either, haha! The wind can be really cold some days though, so for those days this coat is just perfect. You’ve already seen a few outfits with this coat, but what do you think about this one? :)

Photography: Essi / Edit by me
*linkit mainoslinkkejä / adlinks

8 thoughts on “Faux Fur & Sneakers

  1. Mun silmään just sopivan rento kokonaisuus! Takki antaa asulle pienen mielenkiintoisen twistin. :)

    1. Superkiva kuulla! Tykkään yhdistellä hieman erilaisia elementtejä keskenään :) Kiitos Nelli ja ihanaa viikonloppua!

    1. Se on kyllä varmasti yksi parhaista alelöydöistäni! Kiitos Saralina, täällä ollaan keskellä hulinaa :) Ihanaa viikonloppua!

  2. Hitsi näyttääpä hyvältä yhdistelmältä! :) pakko sanoa että näitä sun postauksia on aina niin kiva lukea

    1. Voi kiitos Jossu, niin asukehuista kuin kivoista sanoistasikin! Ihana kuulla, sillä nyt on ollut jotenkin erityisen paljon intoa ja puhtia bloggaamiseen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *