When It’s Raining Outside

Keveiden ballerina-asujen jälkeen taas hieman jotain muuta – kuten sanottua täällä säät ovat vielä varsin vaihtelevat lämpötilan kannalta. Yhtenä päivänä tarkenee (hetkellisesti) t-paidalla, toisena taas saat värjötellä villapaidan kera takki niskassa. Sadepäivät sen sijaan ovat todella harvinaisia Marseillessa, mikä on ilouutinen minulle, sillä säällä on jotenkin ihan hurja vaikutus mielialaani. Ei ihmekään, että sain tovi sitten kommentin, jossa kerrottiin minun vaikuttavan jotenkin paljon iloisemmalta ja spontaanimmalta täällä Ranskassa – eihän auringon alla voi muuta kuin hymyillä!

Tässä kuitenkin erään sadepäivän asu. Löydettiin kotimme lähistöltä sopivasti kaunis katospaikka, jossa saatiin napattua kuvat ilman kastumista. Asu itsessään on harvinaisen mustanpuhuva, mutta piristin sitä harmaan sävyillä sekä heittämällä hatun päähän kutreja suojaamaan. Hattu on kyllä paras sadepäivän asuste – tämä Balmuirin täydellinen villahattu on myös vedenpitävä. Mitäs pidätte sadeasustani? :)

Hat7 Hat3 Hat9 Hat5 Hat4 Hat6 Hat8 Hat2

Hat / Balmuir (giveaway)
coat / Zara
sweater / Zalando Collection
scarf / Balmuir (giveaway)
jeans / Zara
boots / Vagabond
bag / Givenchy

The weather here in Marseille is very varying – on one day you can sit in the sun on a t-shirt and the next you need a wool coat and a chunky knit. Especially if it’s windy, then it’s freaking cold in here! There are only few rainy days in Marseille, which is something that I truly enjoy of, since weather always has a huge impact on my mood. No wonder I just got a comment from a reader that I seem a lot happier and more spontaneous here – who wouldn’t smile under the sun!

Anyhow here’s an outfit from one rainy day. We found a great place to shoot these so that the rain didn’t matter! The outfit itself is black almost from head to toe, but I added some grey shades and a hat to cover my hair. Hats are definitely the best accessories for rainy days – this particular one from Balmuir is even water resistant. What do you think of the outfit?

Photography: Essi / Edit by me

12 thoughts on “When It’s Raining Outside

    1. Yleensä käytän Sebastian Professionalin Free Shape -lakkaa, joka sisältää kosteussuojan, mutta merkkiä ei ole täältä Ranskasta löytynyt. Esimerkiksi juuri tässä lookissa mulla oli John Friedan Touchable Memory -lakkaa, joka piti hiukset ihmeen hyvin kuosissa, vaikka yleensä tukkani latistuu heti pienessäkin kosteudessa! Sen kummempia konsteja ei siis oikeastaan ole :)

  1. Hei, ihania Balmuir-tuotteita. Nyt kun saisit vielä alekoodin meille lukijoille heidän nettikauppaansa :)

    1. Heippa Ulrika! Minäpä laitan toiveen eteenpäin Balmuirille, toivottavasti saadaan koodi onnistumaan ;)

  2. Siis tuo huivi??aivan ihana.. Onko se lombardia? Ootko ostanut sen jo aiemmin ? Ollut kauan loppu balmuirilta:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *