Valentine’s

Hyvää ystävänpäivää teille ihanat! Mitä teidän ystävänpäivän ohjelmaan kuuluu? Onko tämä vain tavallinen sunnuntai muiden joukossa, vai onko tiedossa vaaleanpunaiset treffit tai kokoontumista ystävien kanssa?  Päivän kunniaksi minä ajattelin ottaa oikeuden pieneen ällösöpöilyyn. Olen jo vilauttanut hieman esimakua näistä Miron ottamista kuvista Instagramissani, mutta en malta olla näyttämättä vielä muutamia otoksia.

Tosiaan ennen vaihtoon lähtöä halusimme ottaa kuvat muistoksi, ja eräänä kirpeänä pakkaspäivänä suuntasimme kuvaajamme kera hänen valitsemaansa paikkaan. Miro on poikaystäväni kavereita ja me taas olemme kuvanneet asujakin yhdessä, joten oli helppoa rentoutua kameran edessä, kun linssin takaa löytyi tuttu tyyppi. Nenät punaisina pakkasesta ja sormet kohmeisina värjöttelimme metikössä Miron tehdessä taikojaan kameran takana, ja saatiinpa pieni tunnelmallinen lumisadekin kuvia koristamaan. Näistä tuli niin ihania, heittämällä rakkaimmat kuvat ikinä – kiitos Miro!

Antonjonna6 Antonjonna4 Antonjonna7 Antonjonna2 Antonjonna8

Photography & Edit: Miro Kalliola

Tällä hetkellä tämä oma valentineni asustelee tosiaan toisella puolella maapalloa, mutta onneksi on kaikki nykajan viestimet, joiden avulla voi olla helposti lähettää ystävänpäiväntoivotukset. Näistä kuvista puhumattakaan – näihin on ihana palata ikävän iskiessä :) Nyt toivotan teille oikein ihanaa ja siirappista päivää, toivottavasti saatte viettää sen rakkaimpienne kanssa!

Happy Valentine’s day sweeties! What are your plans for today? Is this just a regular day among the others or do you have something romantic and cute planned for this Sunday? Since this is the day when you’re allowed to be as cheesy as you want I thought it’s time to publish these photos we took with my boyfriend before leaving to exchange. Our talented friend Miro was behind the camera so it was easy to relax when shooting. I absolutely love these photos – thank you Miro!

At the moment my Valentine is living on the other side of the world, so what a great memory these photos are. Luckily it’s easy to be connected with WhatsApp and Skype and so on – thank God for them! Now I’m wishing you all a lovely day – hope you get to spend it with your loved ones :)

36 thoughts on “Valentine’s

  1. Hih :) Nämä on kyllä ihana muisto nyt kun toinen on kaukana. Samoin sinulle Jennifer! <3

 1. Nämä ovat kyllä todella kauniit kuvat! Muistan kun laitoit tuon yhden kuvan instaan, niin silloin eräs työkaverini näytti sen mulle ja sanoi että haluaa että joku katsoo häntä tuolla tavalla kuin sinun poikkiksesi katsoo sinua :’)<3 Ihanasti sanottu – ja tottahan se on, tuossa katseessa on niin paljon tunnetta. Olette upean näköinen pari :-)xx

  Kaikkea hyvää ihana Jonna!

  1. Voi ei Siiri, ihan herkistyin tätä lukiessa <3 Niin ihanasti sanottu, kiitos kun jaoit tämän :') Kaikkea hyvää sullekin ja mitä mahtavinta ystävänpäivää!

 2. Aivan ihania kuvia, niin tunnelmallisia :’) Hento lumisade on piste i:n päälle! Olette todella kaunis pari:) ja loistava kuvaaja kyllä, ei voi muuta sanoa!

  1. Kiitos Roosa kauniista sanoistasi, niin meidän molempien kuin kuvaajan Mironkin puolesta! :) Lumisade oli kyllä täydellinen lisä kuviin, tuovat ihan omanlaisensa tunnelman!

 3. Aivan ihania kuvia <3 Vitsi että olisi kiva joskus omankin rakkaan kanssa pitää tollainen ammattivalokuvaajan kuvaussessio, että saisi kerrankin hyviä kuvia muistoksi. Niitä kun yleensä tulee otettua vasta sitten häissä tms. ja tällaiset vähän rennommat "normipäivä" kuvat olis kuitenkin tosi ihania :)

  http://shakespeareandsparkle.com/

  1. Kiitos Jenni! :) Ja näinpä, ammattilaisen ottamista kuvista jää kuitenkin ihan erilainen muisto, joten miksi niitä ei ottaisi ihan “huvin vuoksi” ilman sen kummempaa merkkipäivää. Eikun Mirolle viestiä, hih ;)

 4. Niin ihania kuvia! <3 Näistähän tulee melkein itsellekin ikävä :D Mulla aina odotukset korkealla, mutta eiköhän tää ihan tavallinen päivä muiden joukossa oo! Perjantaina juhlistettiin ystävien kanssa yhden ystävän snttäreitä ja siinä samalla sitten sýstävänpäivää etukäteen :)
  Ei oo vielä ainakaa tehty aamupalaa tai tuotu ruusuja tai sormuksia… ;D Ja minä sitäpaitsi heräsin ennen toista puoliskoa…

  1. Kiitos Jessika <3 Ihana että vietitte ystävien kanssa yhteistä iltaa :) Ja hei, onhan tämä loppupeleissä kuitenkin vain päivä muiden joukossa, ne arkiset huomionosoitukset ovat kuitenkin parhaita :)

 5. Oih, niin ihania kuvia!! :) Hyvää ystävänpäivää sinnekin! Mun päivä kuluu ystävien seurassa – ensin yhdessä isomman porukan kanssa jäätelöbuffetille lempparikahvilaan herkuttelemaan gelatoja mahan täydeltä ja illasta vielä yhden ystävän kanssa hengailua! :)

  1. Kiitos paljon Henna – Miro on kyllä taitava kameran takana :) Ihanat suunnitelmat ystävänpäivälle! Pakko tarttua jäätelöbuffettiin, ai herttinen kun kuulostaa hyvältä!

 6. Voi mitä kuvia <3 Ootte ihana pari <3
  Me ajettiin tänään mökiltämme, jonka jälkeen mies kävi kaupassa, teki ruuan ja leipoi perunarieskaa. Ihan mukava ystävänpäivä, nyt vielä saunaan :)

  1. Ihana sinä, kiitos! <3 Ja voi miten rentouttavalta ystävänpäivän ohjelmalta kuulostaa :) Kokkaava mies on kyllä parhautta, hih!

 7. Ihania kuvia! ❤ Lähtikö poikaystäväsikin vaihtoon vai jäikö hän opiskelemaan Suomeen?
  Ihanaa ystävänpäivää!

  1. Kiitos Iida! Miro on taitava kameran takana :) Poikaystäväni lähti vaihtoon Kiinaan, joten hieman on tässä tosiaan välimatkaa kevään aikana. Kuin myös sinulle ihanaa ystävänpäivää!

  1. Voi, kiitos paljon Josku! <3 Miro osaa asiansa, joten meidän osuus oli helppo, heh ;)

 8. Perfect picture of a perfect couple! You two look really happy together. Happy Valentine’s Day to you too! <3

  xx Carian

  P.s. sorry for the lack of comments lately. I recently started with my first full-time job, so I've had my hands full with that. I'm trying to get back on track with the comments now. I still read every single post you write, never want to miss them! :)

  1. Aw thank you Carian <3

   And no worries, great to hear that you're still there and it's all good for you! Or actually amazing, congrats on the full-time job! :) It takes time to get used to a new job - good luck on that!

 9. Upeita kuvia! Mieletön valo ja tunne.

  Meidän oli tarkoitus toteuttaa poikaystävän kanssa samantyyppinen projekti nyt ennen mun vaihtoon lähtöä, mutta aika meni yllättävän nopeasti, joten nyt ikävähetkissä turvana on vain läjä sohvalla otettuja selfieitä, joissa esiintyy kaksoisleukaa ja kolmiraitaverkkareita. Näin maailman toiselta puolelta katsoen nekin kyllä herkistää. <3

  On muuten ollut tosi kiva lukee sun Ranska-juttuja täältä! On ihana kuulla jonkun toisen fiiliksiä vaihdosta varsinkin näin oman vaihtokevään aikana (I'm not alone, hahah…)

  1. Kiitos Lotta! Miro osaa kyllä vangita fiiliksen kuviin, siitä ei ole epäilystäkään :) Ja hei, kyllä ne arkiset selfietkin lämmittää <3 Pääasia että on yhteisiä muistoja, joihin palata ikävän iskiessä!

   Kiva kuulla, että on muitakin samassa tilanteessa! Hurjasti tsemppiä sinne Aasiaan, sinulla on vielä vähän erilaisempi kulttuuri johon totutella, mutta aivan varmasti mieletön kevät edessä :) Nauti siis täysin rinnoin!

 10. Oijoi, aivan ihania rakkaudentäyteisiä kuvia!! <3 Hyvää hieman myöhäistä ystävänpäivää täältäkin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *