This And That

Friday5

Olen edelleen niin innoissani meidän uudesta asunnosta. Katsokaa nyt, miten kauniita yksityiskohtia täällä on! Kalanruotoparketin lisäksi ruokasalista löytyy hauska mustavalkoinen salmiakkikuvioitu lattia – kaapit ja laatikostot taas ovat mielettömiä antiikkikaunottaria. Tällainen kelpaisi omaan kotiin Suomen päässäkin!

Friday4

Eilen oli taas täydellinen kevätpäivä – aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja muutenkin olin jotenkin erityisen hyvällä tuulella. En tiedä johtuiko se aamupäivän kahviyliannostuksesta vai auringonpaisteesta, mutta oli vain jotenkin loistofiilis. Koulu oli tältä viikolta jo ohitse, joten pitkän ja hitaan aamun jälkeen vietettiin päivää tutkien uutta naapurustoamme sekä pistäydyttiin kahvilla kavereiden luona heidän uudessa kämpässä. Iltapäivä kuluikin sitten poikien huikealla parvekkeella istuskellen, tietää ainakin mistä meidät löytää tulevina aurinkoisina päivinä.. :D

Friday1

Vaikka äiti on aina lapsuudesta asti muistuttanut, että kevät on petollinen, vetäisin eilen ballerinat ensimmäistä kertaa jalkaan. Ei ehkä fiksuin veto, kun olen juuri parantunut kahden viikon flunssasta, mutta ai että miten oli ihanaa tepsutella pitkästä aikaa keveissä kengissä nilkkuri- ja tennerikauden jälkeen. Parempia asukuvia luvassa pian!

Friday6

Ehdoton lempikynsilakkani tälle keväälle on Essien Fiji, jonka ostin jo syksyllä laivalta. Tuolloin mielessä olivat lähinnä talviset tummat punaiset, mutta tiesin että tälle hattaraiselle vaalealle sävylle tulee vielä aikansa. Nyt se onkin koristanut kynsiäni taukoamatta!

Friday9

Vaatekaapin tämänhetkinen suosikkini taas on &Other Storiesilta, jossa kävin Barcelonan reissulla. Olen onnistunut löytämään kaupasta muutamia helmiä aina sinne päästessäni, saataisiinpa liike pian myös Suomeenkin. Tämän kermanvaalean puseron olen yhdistänyt niin lenkkareiden kuin nilkkureidenkin kanssa, juuri tällaisille on aina tarvetta! Harmi vain, että onnistuin jo säheltämään pienen punaviinitahran helmaan, toivon hartaasti että se lähtee pesussa.. Älä ikinä pue vaaleaa puseroa, jos tiedossa on punaviiniä, suklaata tai tomaattikastiketta!

Friday3

Tänään suunniteltiin visiittiä lähikylään Cassikseen, mutta sää vaikuttaa hieman epävakaalta, joten saa nähdä miten sen käy. Illalla ainakin tiedossa juhlimista muiden vaihtareiden kanssa, joten hauska viikonloppu varmasti taas edessä! Huippua lauantaita teillekin :)

10 thoughts on “This And That

 1. Miten kauniilta näyttääkään tuo asunto!! & Other Storiesilta olen itsekin tehnyt hyviä löytöjä, vaatteet ovat laadukkaampia kuin ketjuliikkeiden yleensä. Ja mitä tuohon vaatteiden tahrimiseen tulee niin täällä yksi sottapytty joka harva se päivä jotain päälleen läikyttelee; mustikat, curry, tee.. you name it! :)

  1. Tämä on kyllä ihana! Kävi tuuri, että tuli tällainen helmi eteen :) Tykkään &Other Storiesin valikoimista hurjasti – hinnat ovat toki hieman korkeammat, mutta ainakin itselläni vaatteet ovat myös kestäneet hyvin. Haha, hyvä etten ole ainoa sottapytty! Suklaa on pahin, en ymmärrä miten onnistun AINA sitä syödessäni tuhrimaan vaatteet.. :D Mukavaa viikonloppua, Erica!

 2. Oi että, ihana lukea sun vaihtarikuulumisia, palaa muistot omastani, v. 2005!! Näinkin vanhoja lukijoita sulta siis löytyy, nyt jo onnellisesti 3 lapsen äiti ja pikkasen erilainen elämäntilanne :D Anyway, nauti elämäsi parhaasta keväästä!

  1. Vaihtariaika muistuu kyllä varmasti mieleen vielä vuosien jälkeenkin. Ja hei musta on aina vaan upeaa kuulla, miten eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia lukijoita sieltä ruudun takaa löytyy! Tuntee tehneensä jotain oikein, kun blogi kiinnostaa kaikenikäisiä :) Kiitos siis kun luet ja mukavaa viikonloppua!

 3. Hei Jonna! Itselläni on lähes samanlainen valkoinen pusero minkä juuri karsin vaatekaapista pois lähinnä sen takia että on niin löysä päällä mutta tämän jälkeen ajattelinkin että säästän sen vielä ja käytän rennosti jossain, eli hyvä kirjoitus! :)

  1. Heippa Elna! Hei ihana kuulla, että inspiroiduit :) Minä taas rakastan tällaisia kauniisti laskeutuvia keveitä puseroita, ne sopivat täydellisesti farkkujen tai vaikka nahkahousujenkin kanssa, niin siistimpään kuin rennompaankin menoon. Säilytä siis ihmeessä! ;)

 4. Onko suunnitelmissasi tehdä postaus vaihtarikoulustasi? Olisi kivaa lukea ranskalaisesta koulusta ja sen toimintatavoista sekä siitä, millaista siellä on opiskella. :)

  1. Jotain tuon suuntaista ajattelin kyllä! Nyt koulua on ollut vasta sen verran vähän ja oikeastaan vain kaksi kurssia käynnissä, joten suunnittelin kerääväni vielä hieman kokemuksia ennen postauksen kirjoittamista :) Mutta coming up!

 5. Hello Jonna :)
  If I understand you came to live in Marseille ? (I’m french and sometimes you don’t write your articles in english, I’m sorry if you already explain your situation). I live near to Marseille and it is a very beautiful city. You should visit Cassis, Toulon, or even Nice. La provence is really awesome :-) If you need some advices, you can ask me all questions that you want !

  Kisses from Toulon :-)

  PS : I follow your blog since several years, please never stop. Your blog is very pleasant.

  1. Hello Emeline! Thank you so much for your comment, it really made my day :) Lovely to hear that you’ve been following my blog for several years already, especially since I don’t always write the translations (which I should make an effort on!). Hope you’ll enjoy here in the future as well!

   But yes, I moved to Marseille a month ago and I’m spending the spring semester here to do my exchange at Kedge BS. So nice to get tips from a local French! Actually we just visited Cassis today and it really was a beautiful place :) We definitely need to visit Toulon too!

   Thank you for your tips and kindness! Wish you all the best and hope to hear from you again :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *