Spring Favorites & Sale Code

Olen jo niin innoissani kevätvaatteista, että tätä on mahdotonta enää pitää sisällä, hehe. Täällä säät ovat hieman vaihtelevat lämpötilan suhteen, joten ballerinoja ei ihan joka päivä tohdi vetäistä vielä jalkaan, mutta kevättä kohti vahvasti mennään jo. Usein parhaat uutuudet, kuten takit, viedään myös päältä ja hitaammat voivat jäädä nuolemaan näppejään. Ei siis ole lainkaan liian aikaista tutustua, mitä kevätmallistot tänä vuonna pitävät sisällään! Postauksen lopusta löydätte myös sunnuntain kunniaksi alekoodin keväthankintoja helpottamaan.

Spring1

1. Nahkatakki, 2. farkut, 3. ballerinat, 4. pusero, 5. t-paita, 6. neule, 7. kello, 8. trenssi, 9. tennarit
10. neule, 11. pusero, 12. laukku, 13. ballerinat, 14. farkut, 15. huivi – Balmuir, 16. lasit, 17. hattu – Mango

Takkien saralta minua kiinnostaa tänä vuonna aivan erityisesti kaksi yksilöä – nahkatakki sekä vihreä liehuva trenssi. Ensimmäinen löytyykin jo omasta kaapista, joten sen voin ruksia listalta, mutta liehutrenssin ottaisin takkirepertuaariini erittäin mielelläni. Olen jotenkin aivan hulluna khakivihreään tällä hetkellä! Yläosista taas pooloneuleet, keveät vaaleat puserot, perusteepparit sekä oversized kauluspaita joko vaaleansinisenä tai valkoisena, kuuluvat omaan kevätgarderobiini.

Suosikkialaosiani keväälle taas ovat vaaleat boyfriendit sekä mustat polvista revityt farkut. Molemmat sopisivat niin hempeiden nyöriballerinojen kuin tennareidenkin pariksi! Asusteet kuuluvat kevääseen, ja olenkin innolla kaivanut kaapista aurinkolasit, kevyet huivit sekä hatut, joilla saa paljon vaihtelevuutta asuihin. Kevät näyttää aika houkuttelevalta, vai mitä sanotte? ;) Koodilla jonna15 saatte -15%:n alennuksen Boozt.comin normaalihintaisista tuotteista huomiseen 8.2. asti! (Ostoksen minimisumma 59€, ei koske mm. Tommy Hilfigerin, Mangon, Ralph Laurenin sekä By Malene Birgerin valikoimia.)

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

6 thoughts on “Spring Favorites & Sale Code

 1. Oliko sulla Mulberryn Lilystä se mini, vai muistanko ihan väärin? Harkitsen sen ostamista, mutta mietin, että onko se liian pieni.

  1. Heippa! Mulla on Lily Mediumin lisäksi Regular-koossa :) Ministä ei siis valitettavasti kokemuksia, Regular ainakin mahduttaa sisäänsä yllättävän paljon!

 2. Olin ensin, että eivätpä sittenkään tuttusi Marseillesta turhaan varoitelleet, jos ihan “takit viedään päältä”… :D :D :D Aivan huikealta vaikuttaa kuvien perusteella uusi kotikaupunkisi! Täytyi oikein kartasta katsoa, missä se tarkalleen ottaen sijaitsee ja myönnettäköön, että olisin sijoittanut sen jonnekin aivan muualle Ranskaan…

  Täällä harmaata ja märkää, en pysty tätä vielä keväänä näkemään. ;) Oikeastaan haluaisin vielä ennen kevättä kunnon talven!

  1. Hahah, ei sentään! :D Minäkään en osannut aikaisemmin yhtään sijoittaa Marseillea kartalle, kunnes tuli lähtö tänne. On kuitenkin ollut kiva tutustua ihan entuudestaan tuntemattomaan kaupunkiin, joka onkin osoittautunut aivan ihanaksi!

   Tsemppiä sinne harmauden keskelle! Kyllä se kevät sieltä vielä tulee :)

 3. Koodi ei toimi! Sanoo vain, että virheellinen koodi. Kai 8.2. asti tarkoittaa tätä iltaa?

  1. Heippa! Koodi on voimassa tänään keskiyöhön asti, varmistin äsken vielä Booztin päästä. Voisiko olla, että sinulla oli ostoskorissa jokin pois suljettujen brändien tuote? Muuten koodin pitäisi kyllä toimia vielä tänään :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *