New Sneakers for Spring

Jokin aika sitten keräsin postaukseen kevään tennarisuosikkejani. Näiden joukossa oli muun muassa Adidaksen Los Angelesit*, jotka ovat olleet mielessäni jo pidempään. Sain popot Adidakselta kevääksi, ja minkälaisia riemunkiljahduksia nämä minussa aiheuttivatkaan! Sillä saattaa olla jotain osuutta asiaan, että olen kulkenut ainoastaan mustissa lenkkareissa täällä Ranskassa rajallisen vaatekaapin myötä, joten valkoiset tennarit näyttivät niin freesiltä sellaiset pitkästä aikaa nähdessäni! Tämän kevään kokovalkoinen malli on nahkainen, ja minusta nämä ovat kyllä mielettömän päheät. Ehkä nahkaiset kengät ovat myös helpompi pitää puhtaana, kuin kankaiset?

Eikä näissä ihastuta pelkästään ulkonäkö vaan myös mukavuus. Minulta löytyy entuudestaan supermukavat Fluxit hopeanvalkoisina, joten osasin odottaa näiden hieman sirompien Losienkin olevan kuin pumpulia jalkojen alla. Enkä ollut väärässä! Pohja on tosiaankin pehmustettu, joten näillä jaksaa varmasti talsia pidemmänkin matkan. Täytyy testata tositoimissa seuraavalla kaupunkilomalla – johan tässä on Pariisi sekä Rooma suunnitteilla lähiviikoille ;)

Losangeles3 Losangeles5

Adidas Los Angeles (giveaway) – find here*

A few weeks back I listed some of my sneaker favourites for the upcoming spring. Among those were Adidas Los Angeles sneakers that I’ve been drooling over for a while now. I only had my black sneakers here with me and started to get really bored wearing them, so I was extremely thrilled when I got a pair of these white Los Angeles from Adidas – thank you!

These are made of leather and I think they look so cool – maybe there also easier to keep clean than canvas sneakers? These are probably also the most comfortable shoes I’ve ever had – I really look forward wearing these on my next holiday somewhere where there’s a lot of walking ahead! We’re about to book trips to Rome and Paris, so I won’t have to wait for long ;)

*mainoslinkki / commercial link

 

7 thoughts on “New Sneakers for Spring

 1. Oi onpas superkivat! ♥ Mullakin olisi etsinnässä jotkut kivat City-lenkkarit kevääksi ja yhdet vaaleanpunaiset itse asiassa bongasinkin. Ja näin kenkäkaupssa työskentelevänä voin yhtyä tuohon, että pintanahka on niin helppo pitää puhtaana :) Kannattaa ostaa sellainen Wolyn tuote kuin lemon cleaner noita varten! Todella näppärä ja helppo puhdistaja. En malta odottaa asukuvia uusien lenkkareidesi kanssa! ;)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  1. No eikö! Kuinka innoissaan voi valkoisista kengistä olla, kun on talsinut viikkoja pelkästään mustissa.. :D Ja hei kiitos paljon vinkistä, huippua saada neuvoja ihan ammattilaiselta! Asukuvia on jo luonnoksissa, joten tulossa on ;)

   Ihanaa viikon alkua!

  1. Eikös! :) Housut ovat Zarasta, näkyneet täällä kyllä jo pariin otteeseen. Ostin nämä syksyllä, mutta vastaavia ollut yhä myynnissä. Mukavaa viikon alkua, Laura!

 2. Hei, tiedustelisin että onko kengät pientä vai isoa mallia? Ts onko oma “normaali” kokosi sopiva? Kiitos :)

  1. Minulla on koko 36, eli normaalikokoni, mutta esimerkiksi Fluxien 36 on minusta reilumpi. Tässä varpaat saattavat ihan pikkuisen ottaa kärkeen, joten ehkä kannattaa ottaa puoli kokoa isompi :) Toivottavasti tästä on yhtään apua!

 3. Siis ihanat! Mulla on aivan kamala tennarikuume ja täälläkin pystyy ainakin joka kolmas päivä käyttämään tennareita:DD Ilmoitinkin jo poikaystävälle että mulla olisi sitten synttärilahjatoiveena muutamat tennarit ( ja vaikka mitä muuta myös :D), nin ja synttärithän ovat siis kesäkuussa…..

  Ja ooh mitä reissuja teillä suunnitteilla! Aivan mahtavalta kuullostaa tää sun vaihtoaikasi, minäkin haluun :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *