Mystic Lashes

Yhteistyössä Asennemedia & Lumene

Heti alkuun pohjustettakoon postausta kertomalla minun ja Lumenen aikaisemmista ripsivärikokemuksista – niitä kun ei juuri ole ollut. Ainoa merkiltä kokeilemani ripsiväri on ollut vedenkestävä Blueberry Curl Mascara, joka on valintani silloin, kun tiedossa saattaa olla itkun tirautuksia tai vaikeat sääolosuhteet. En siis tiennyt yhtään mitä odottaa merkin muilta ripsiväreiltä, joten lähdinkin hyvin vähin odotuksin testaamaan uutta True Mystic Volume Mascaraa. Tai no, en ihan vähin odotuksin, sillä tätä on ylistetty jo kilpaa ympäri blogeja!

Lumenemysticvolume1
Lumene4

Lumenemysticmascara4

Putelin design on mielestäni onnistunut ja se jo erottaa tämän Lumenen aikaisemmista ripsiväreistä. Lisäksi harvemmin markettikosmetiikassa ripsivärit tulevat pahvisissa pakkauksissa, ja revontulen väreissä hehkuva pakkaus tuokin tälle uudelle tulokkaalle mielestäni pientä luksuksen tuntua. True Mystic Volume lupaa tähdenmuotoisen Mystic Wand -harjan avulla mystisen mustat sekä tuuheat ripset – suuret lupaukset lunastettavana siis! Tarkempia lisätietoja tuotteesta täältä. Harja näyttää ensinäkemältä erittäin hyvältä, sillä yleensä tuuheuttavat harjat ovat valtavan kokoisia omille hennoille räpsyilleni. Ripseni ovat vaaleat, lyhyet ja hennot, joten ne todellakin kaipaavat näyttävyyttä ripsiväriltä.

Lumenetruemystic3

Ja niin vaan Lumene meni ja lunasti lupauksensa! Kuten kuvasta näkee (tai heh, ei näe) – ripseni ovat varsin huomaamattomat sellaisinaan, mutta True Mystic Volume antoi haituvilleni sekä pituutta että runsaasti tuuheutta. Olen tottunut kerrostamaan ripsiväriä, ja tämän voidemainen  vahakoostumus onkin siihen juuri omiaan. Ripset eivät paakkuunnu useankaan levityskerran jälkeen, joten voit huoletta kerrostaa massaa haluamasi lopputuloksen saamiseksi ilman pelkoa hämähäkkiripsistä. Minulla on muuten tapana kerrostaa erityisesti juuri ripsien tyveä sahamaisella liikkeellä intensiivisen katseen saamiseksi – näin massaa ei tule liikaa ripsiin kauttaaltaan.

Lumenemysticvolume2 Lumenemysticmascara6

Tässä siis lopputulos pelkän ripsivärin kanssa – yleensä tehostan vielä meikkiä ohuella mustalla rajauksella. Varsin hyvä suoritus ripsarilta näihin haituviin, vai mitä sanotte? True Mystic Volume löytyy nyt kaupoista ja sen voi ostaa esimerkiksi Sokoksen verkkokaupasta täältä. Joko te olette ehtineet testata Lumenen uutuutta? Toivon ripsivärin kestävän pitkään, muuten olen pian pulassa täällä Ranskassa sen loputtua.. :D

10 thoughts on “Mystic Lashes

 1. Näyttääpä hyvältä! Pitää ehdottomasti kokeilla seuraavaksi! Ja vitsi jäin katsomaan sun silmien väriä, mielettömän kauniin siniset! :)

  1. No eikö! Ja tosiaan massaa voi kerrostaa kuten haluaa, saa joko näyttävämpää tai kevyempää jälkeä :) Oi kiitos! Kontrastilla on varmasti vielä vähän osuutta asiaan ja suoraan ikkunasta tulevalla valolla, kun ovat noin siniset :)

 2. Pitää kyllä itsekin testata tuota ripsaria, kun vaikuttaa niin hyvältä. Ei ole kyllä tullut aiemmin kokeiltua Lumenen ripsareita itelläkään, kun tykkään juuri tuollaisista tuuheista harjaksista ja mulla on ollut sellainen mielikuva, että Lumenella ne on yleensä sellaisia pitkiä ja ohuita harjoja.. :)
  Onko muuten kuvissa vilahtava sormus uusi? :)

  1. Tätä on kyllä kehuttu ympäri kauneusblogeja, eikä ihmekään! Lumenella tosiaan on yleensä hieman rimpulammat harjat, mutta tämä on juuri täydellinen, ei myöskään liian paksu. Sormus oli kuvausrekvisiittana ystävältäni :) Tosin minulta kyllä löytyy sama sinisellä kivellä, jonka ostin second handina viime kesänä, ei vaan ole näkynyt täällä!

  1. Voisin jopa vannoa, että tykkäät tästä! Jään odottelemaan sinun raporttia ;)

 3. Mun mielestä tää on kyllä hyvä uutuus Lumenelta, pidentää ja tuuheuttaa kivasti! :) Miinuksena täytyy sanoa, että oli inhottavasti varissut itselläni alaripsien tyveen pitkän päivän päätteeksi :/

  1. Kiva kuulla, että sielläkin tykätään! Mutta äh, variseva ripsiväri on kyllä ärsyttävää, itselläni ei tosin sitä ongelmaa ole ollut. Ainoa miinus on ollut kulmaluiden tuhraantuminen päivän mittaan ihon rasvoituttua, mutta olen jo hyväksynyt sen olevan ripsiväristä riippumatonta, ellei ole vedenkestävä kyseessä.. :D

 4. Olenkin jo muiden blogipostausten pohjalta miettinyt tuon ripsivärin ostamista, eiköhän nyt lähde kaupasta mukaan! Tuo puserosi näyttää kivalle, onko mistä? Sormuksestakin meinasin kysäistä, mutta tuolla näytti jo olevan vastaus siihen :)

  1. Täältä ainakin lämpimät suosittelut! Ja kuvatkin puhuvat puolestaan, hehe ;) Neuleen ostin itse asiassa juuri Barcelonan reissulta COSilta, varmasti siis löytyy liikkeestä Suomestakin tai on ainakin tulossa myyntiin :) Se on aivan ihana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *