Lately

Lately4

Kuten aikaisemmin olen jo todennutkin, en vaan saa ranskalaisesta arkkitehtuurista tarpeekseni! Jopa sadepäivänä kaupunki näyttää kauniilta. Täällä ei ole kyllä vielä kertaakaan satanut kokonaista päivää, pari tuntia saattaa ripotella, kunnes aurinko taas pilkahtaa esiin pilvien takaa. En valita. 

Lately1

Olen aivan koukussa riisikakkuihin. Hauskintahan tässä on se, etten ole syönyt näitä varmaan sitten ala-asteen, ja tähän asti olen ihmetellyt riisikakkuja rohmuavia kummaksuen. Nehän ovat kuivia ja pahvisia. Kämppisteni ostettua näitä kotiin jäin kuitenkin totaalisen koukkuun ja etenkin yhdistelmä avokadolla sekä goudajuustolla on herkullinen välipala. Salaisuus piileekin täytteissä ;)

Lately2

Erään sunnuntain rentoa asua, tästä tulossa kuvia vielä piakkoin! Olin hölmönä jättänyt nahkatakkini kotiin, jostain kun piti karsia matkalaukun ollessa äärirajoilla. Sain onneksi tämän juuri tänne postitettuna (kiitos äiti ja isi, pus!) muutaman muun unohtuneen jutun kera. Nahkatakki kun on kuin tehty näihin vallitseviin kevätkeleihin.

Lately5

Suloinen uusi kahvilatuttavuus Marseillesta – Coogee (100 Boulevard Baille). Tänne täytyy jokin viikonloppu palata vielä brunssille! Kaupungista on kyllä löytynyt useita kivoja kahviloita ja vielä on monta listalla testaamatta.

Lately3

Taas kynsilakkajuttuja, mutta tästä ihanasta sävystä on pakko vinkata! Bongasimme tämän erään jenkkiystävän kynsistä ja hänellä tämä vanha roosa näytti niin nätiltä, että sävy oli metsästettävä Essien valikoimista. Kaunis vaaleanpunainen nude on nimeltään Eternal optimist – mainio jokapäivän sävy!

Tänään täytyy sitten aloittaa pakkaaminen huomista Marokkoa varten, koitan myös saada muutaman postauksen ajastettua reissun ajaksi. Meillä ei tosiaan ole wifiä villalla, joten pienoinen somevieroitus tiedossa viidelle päivälle, mutta se tekee varmasti vaihteen vuoksi ihan hyvää! Muistakaa siis seurata blogiani Bloglovinissa, jonne postaukset päivittyvät aina automaattisesti :)

Here are a few snapshots from past days – hope you enjoy them! There will be some proper outfit pics from the outfit above later. Today I should start packing for Morocco where we’re heading tomorrow. I’m also going to make a few scheduled posts during our trip, since we don’t have any wifi there at our villa. Remember to follow my blog on Bloglovin, so that you’ll keep updated :)

11 thoughts on “Lately

 1. Terveisiä Etelä-Espanjasta! Hih tuo riisikakku. Kiva kuulla, että joku muukin koukussa. Mä tosin olen löytänyt täältä saman version, mutta maissista tehtynä. Niiiiin hyviä! Suosittelen testaamaan maissiversiota, jos vastaan tulee :-)

  1. Oih, Etelä-Espanja! Haluaisin päästä käymään Sevillassa kevään aikana :) Ja kiitos vinkistä, täytyypä katsoa jos löytyy maissikakkuja kaupasta. Kivaa viikon jatkoa, Anni!

 2. Tuo nahkatakki on täydellinen! Täällä Suomessa saa varmaan vielä tovin haavilla kevyemmistä takeista ja tennareista :D ihania kuvia taas kerran :)

  1. Voi kiitos Petra! Bongasin takin viime kesänä ystävän yltä, ja oli sovitettava sitten itsekin :) Toivotaan nopeaa ja lämpöistä kevättä sinne Suomeenkin!

 3. Ah riisikakut on niin mun lemppareita :D Yritän välttää leivän syömistä, koska en tykkää mistään “terveellisistä” leivistä kuen ruislimpusta. Mä pistän yleensä päälle kalkkunaleikettä ja paprikaa!

  Ja oi tuo asu, ootan jo kovasti uusia asukuvia! Lisää lisää lisää :-D

  1. Ja hei, ootko tekemässä erikseen asupostausta barcelonasta, siitä asusta joka oli strolling around barcelona postauksessa? :)

   1. Mulle kelpaisi tänne kunnon suomalainen Ruispalakin, sitä on ikävä! :D Riisikakut on kyllä herkkua ja täytteillä saa vaihtelevuutta, avokado on tällä hetkellä ihan ykkönen.

    Ja asukuvia on rutkasti jemmassa, täällä Ranskassa kun on ihanan paljon aikaa kuvata! Itse asiassa sitä Barcelona-asua en ole kuvannut, joskin se on ollut ties kuinka monta kertaa ylläni, joten ehkäpä voisin sen joku päivä tänne kuvata :)

 4. Täällä kans yksi riisikakuista tykkäävä!

  Mulle ei jotenkin sovi leivät, tulee huono olo ja noh, se turvotus… Löysin pari vuotta sitten riisikakut. Hintakin miellytti silmää erittäin paljon. Itse ostan riisikakut lidlistä, hintaa alle euron ja paketti isompi kuin muissa marketeissa. Itse tykkään niiden päällä juurikin avocadosta, goudasta ja paprikasta.

  Ihania postauksia olet julkaissut, tykkään! :)

  1. Riisikakut on pop! Ah, tuo goudan ja avokadon yhdistelmä on niin koukuttava, täytyy testata paprikaakin :) Yritettiin itse asiassa juuri löytää täältä Lidlistä riisikakkuja, mutta ei onnistuttu.

   Ihana kuulla, että olet tykännyt ja kiitos hurjasti kun olet itsekin niin aktiivisesti aina mukana! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *