There’s No Place Like Home

Sisustusjutut ovat tosiaankin tämän kevään ajan hieman tauolla sattuneista syistä, mutta ennen lähtöä ehdin kuitenkin nappaamaan muutamat räpsyt kodista riisuttuamme sen kaikista kimaltavista ja värikkäistä joulukoristeista. Perinteisesti heti vuoden alussa katseeni siirtyy sisustuksessa kevääseen, ja silmää miellyttävät kaikki mahdollisimman raikas ja vaalea. Hieman kyllä oli tuli pyllyn alla näitä kuvatessani, joten älkää antako tuhrujen ja pölypalleroiden häiritä ;)

Home2 Home6 Home8

Sain joululahjaksi Lexingtonilta pari ihanaa tyynynpäällistä, jotka sopivat meidän sohvalle ja kodin värimaailmaan loistavasti! Tyynynpäällisiä ei voi koskaan olla liikaa, eihän? Graafiset kuviot ovat hiljalleen hiipineet tekstiileihin (luultavasti Chhatwal & Jonsson -ihastuksen myötä), joten nämä vaaleasävyiset tyynyt iskivät meikäläiseen ihan täysillä. Valkoiset pellavatyynyt taas ovat samat vanhat Balmuirilta saadut suosikit, samaiseltä merkiltä peräisin myös Sand-sävyinen Baby Alpaca Throw. Ja jep, lupaan tehdä tuolle tyhjyyttään ammottavalle seinälle vihdoin jotain ensi kesänä!! Ehkä sisustusintoa vihdoin riittäisi sitten Suomeen palattuani hillittyäni sitä täällä vaihdossa.

Homeuusi Home1 Home7 Home3 Home5

Näitä kuvia editoidessani tuli kyllä ihan hirveä koti-ikävä, paitsi kodin olosuhteita noin fyysisesti myös yksinkertaisesti sitä kotoisaa fiilistä. Ikävöin sitä kun voi herätä omasta sängystä kullan vierestä, napsauttaa laten tulemaan kahvikoneesta ja syödä yhdessä aamupalaa keittiön saarekkeen äärellä. Kaipaan myös sitä, että tunnet asunnon kuin omat taskusi ja tiedät tasan tarkalleen, mistä jokainen lusikka ja kauha löytyy. Ikävöin tietenkin ystäviäni sohvallemme käpertyneenä sekä rentoja koti-iltoja poikaystävän kanssa Netflixin parissa. Okei myönnettäköön, että ikävöin myös naapurin videovuokraamoa ja irttarihyllyjä – ai jestas kun nyt pääsisi täyttämään pussin omilla lemppareilla!

Onneksi kaikki tämä on edessä taas sitten kesällä, nyt on otettava ilo irti tästä elämänvaiheesta ja niin teenkin! Niitä kotoiluiltoja rakkaiden kanssa ehtii kyllä viettämään sitten. Oma rakas koti on epäilemättä maailman paras paikka, jota osaa arvostaa taas ihan eri tavalla ulkomailla asumisen jälkeen.

There won’t be a lot of decor posts during this spring, since I’m now living here in France. Before leaving here I had the time to take some photos of our home back in Finland, so here’s a little interior update after all the Christmas decorations. A lot of light and fresh shades – that’s how I like it when the spring is getting closer! I got these beautiful shams as a gift from Lexington and I think they are a perfect fit on our couch. 

I have to admit I felt homesick while editing these photos. I just miss our home so badly, and not only concretely but also the feeling you get spending time at home. I miss waking up next to my love, eating breakfast together and having my dear friends over and laying on our couch. Luckily this all is ahead of me again in the summer, now I just need to make the most of this situation and enjoy! There’s definitely no place like home though and I really understand the meaning of the sentence after living abroad. 

12 thoughts on “There’s No Place Like Home

 1. Tuo koti on kyllä todella kaunis ja ehdottomasti omaan makuuni! Rakastan neutraaleja sävyjä yhdistettynä valkoiseen. ♥ Itse sain eilen kotiini ihanan uuden beigen tikatun sängynpäädyn ja en malta odottaa, että löydän siihen mätsäävät tyynynpäälliset ja pääsen kuvailemaan sitä blogiini. Kevät on ehdottomasti sisustuksen puolesta huippuaikaa ja kaikki raikas yhdistyy ihanasti piristäviin tulppaanikimppuihin!

  1. Kiitos paljon Anne, kiva jos meillä menee maku yks yhteen! Oi että, sängynpääty kuulostaa ihanalta – se tekee kyllä makuuhuoneen ilmeelle tosi paljon :) Täytyy käydä tsekkaamassa blogistasi, kun saat kuvattua!

 2. Kaunis koti! Voisitko tehdä taas style throwbackin, sillä viime osakin oli niin kiva :)

  1. Kiitos Mari! Ja hei kiitos toiveestasi, laitan tämän korvan taakse ja style throwbackin taas toteutukseen! :)

 3. Oma koti on kyllä maailman paras paikka! :) Ja sun kotisi on aivan ihana. <3

 4. Teillä on niin kaunis koti, että HUH! <3
  Rakastan jokaista yksityiskohtaa…

  Pakko kysyä, että mikä on tuo juttu keittiön pöydällä (mies&nainen) ? :)

 5. Heippa! Todella kaunis koti teillä! Olisinkin kysellyt tuon olohuoneen värisävyn perään, muistatko sen nimeä? Todella kaunis, lämmin sävy :)

  1. Heippa Essi! Kiitos kaunis :) Maali on Tikkurilan Mulperi, olen tykännyt siitä hurjasti! Tarpeeksi neutraali ettei pistä silmään joka valossa, mutta tuo mukavasti lämpöä sisustukseen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *