Favourite Watches

Nyt on muuttopäivä takana ja olemme päässeet kotiutumaan uuteen asuntoomme täällä Marseillessa! Asunto on aivan ihana ja täällä on myös ihan hurjan paljon tilaa meille kolmelle, ei siis epäilystäkään ettemmekö viihtyisi täällä kevättä. Oli jotenkin todella huojentava fiilis purkaa tavarat kaappeihin sillä mentaliteetilla, että täällä myös pysytään seuraavat kuukaudet. Olen sellainen ihminen, joka haluaa pitää langat käsissään ja tietää mitä tapahtuu seuraavaksi, joten epätietoisuus tulevista asumiskuvioista oli välillä raastavaa. Onneksi asioilla on kuitenkin aina tapana järjestyä, ja meillä on nyt katto pään päällä loppuvaihdonkin ajan :)

Kodista lisää toiste (vilausta löydätte Snapchatistani nimimerkillä jonksteri), nyt kuitenkin tarkoituksena oli esitellä muutamat kellosuosikkini. Siinä missä nuorempana kello oli pakollinen tylsyys ranteessa, on se nykyään yksi tärkeimmistä jokapäiväisistä asusteistani. Kiireessä muut korut saattavat jäädä kotiin, mutta ilman kelloa en juuri koskaan poistu ulos ovesta!

Kellot1

Tommy Hilfiger* / Tommy Hilfiger* / Marc by Marc Jacobs* / Daniel Wellington*

Suosikeiksi ylitse muiden ovat nousseet kaksi vasemman puoleista Tommy Hilfigerin kaunotarta. En ollut tutustunut merkin kellovalikoimiin lainkaan ennen kuin sain valita Kultakeskusken valikoimista mieleiseni, ja viime kesästä lähtien tämä kultainen mustalla taululla varustettu kello on ollut liimautunut käteeni. Malli on täydellinen siroon ranteeseeni ja myös mukavan kevyt – ainoana miinuksena päivämäärän puuttuminen, sen kun olen tottunut tsekkaamaan kellosta. Mustakultainen sai kuitenkin vuoden vaihteessa kilpailijan tästä hopeakultaisesta yksilöstä, jonka valinta tuli itsellenikin hieman yllätyksenä. Asusteistani ei nimittäin ole löytynyt ripaustakaan hopeaa vuosiin, enkä yleensä syty kahden eri metallin yhdistelmästä, mutta tässä se jostain syystä toimii täydellisesti!

Kaksi hieman vanhempaa suosikkia taas ovat Marc by Marc Jacobsin ruusukultainen sekä Daniel Wellingtonin musta nahkarannekkeinen Classic Sheffield. Kellon ollessa niin tärkeä asuste on minusta kiva, että niitä löytyy myös erilaiseen menoon – esimerkiksi nahkarannekkeinen kello on mainio rentojen ja sporttisten asujen kaveriksi. Minkälaisista kelloista te pidätte – maskuliinista, naisellista, yksinkertaista vai krumeluuria? :)

* saatu blogin kautta / sponsored product

8 thoughts on “Favourite Watches

 1. Näyttää aika täydelliseltä kellokokoelmalta, erityisesti tuo mustalla kellotaululla varustettu Tommy Hilfiger on aivan ihana <3 Mun kellomaku vaihtelee aika laidasta laitaan, välillä huomion kiinnittää ne yksinkertaiset nahkarannekkeiset, ja välillä taas mitä suurempi ja blingimpi niin sitä parempi! :)

  1. Se on kyllä täydellinen! Ja vaikka onkin hieman maskuliinisempi malli, niin se sopii siroon ranteeseen tosi hyvin :) Vaihtelevuus kelloissa virkistää kyllä – yhtenä päivänä yksinkertaista ja toisena näyttävämpää!

 2. Voi ei, nyt tuli kellokuume! :D En ole edes tajunnut, että sinulta löytyy noin monta ihanaa kelloa :) Ehkä olisi itsekin pian aika hankkia uusi sen iänikuisen MK:n rinnalle/tilalle…

  1. Hehe, pahoittelut kuumeen aiheuttamisesta! :D Ihan aina kelloa ei tulekaan ikuistettua asukuvissa, joten nämä eivät välttämättä vilku täällä joka kerta. Minulla jäi MK:n kello kokonaan syrjään tämän mustakultaisen Hilfigerin myötä, se kun on todella paljon raskaampikin ranteessa.

  1. Hih, kiitos Jenni! Asunto on kyllä ihana, meillä kävi tuuri tämän saatuamme :) Lupaan kuvata ainakin jotain yksityiskohtia, ei huolta! ;)

 3. Hei! Itselläni on ajatuksissa ostaa Acnen Canada-huivi tummansinisenä. Olen kuitenkin lukenut, että laatu ei ole kovin hyvä. Mitä mieltä itse olet? Onko joltain muulta merkiltä vastaavaa parempana? :)

  1. Heippa Venla! Minulla on parin vuoden takaa Acnen Canada-huivi juuri tummansinisenä, ja se ainakin on säilynyt hyvänä käytöstä huolimatta. Muistelen tosin kuulleeni, että tämän vuoden huiveissa materiaali olisi ohuempaa, en siis osaa sanoa. Itselläni on Balmuirin huiveista vain ja ainoastaan positiivisia kokemuksia, eikä yksikään huivi ole mennyt miksikään, vaikka olen käyttänyt niitä hurjan paljon :) Niitä voin siis ainakin suositella, ja Highland-huivi on hyvin Canadaa vastaava, mutta kasmiria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *