Dry Shampoo Favourites

Olen kuivashampoon suurkuluttaja, ja puteli tai pari on aina löydyttävä peilikaapista! Toinen hätäpullona, jos edellinen yhtäkkiä loppuu. On nimittäin katastrofin ainekset kasassa, mikäli on aamulla päättänyt torkuttaa hiustenpesun yli, ja kaapista ei löydykään kuivashampoota.. :D Kuivashampoo on tosiaankin paras ystäväni niinä päivinä, kun en jaksa pestä hiuksia, mutta tarvitsen jotain freesaamaan tukkaa. Kuivashampoo imee rasvaa hiuksista ja antaa niille puhtaan tunnun sekä tarvittavaa ryhtiä. Hieman tuotteesta riippuen käytän kuivashampoota usein myös puhtaaseen tukkaan tuomaan tuuheutta, ja nyt vinkkaankin teille parista omasta suosikistani!

Kuivashampoo3 Kuivashampoo

John Friedan Luxurious Volume -sarjan Volume Refresh Dry Shampoo on ollut lempparini jo todella pitkään. Alunperin sain tätä blogin kautta testattavakseni, mutta sittemin olen ostanut lukuisia pulloja itse (mm. Kicks, Sokos jne.). Pidän tästä suihkeen hienojakoisuuden vuoksi, sillä jauhe ei jää pöyhimisen jälkeen hiuksiin. Kuivashampoo antaa myös ihanan ilmavan tunteen hiuksiin, mutta ei ole kuitenkaan liian karheaa ja hiuspuuterimaista omalle hennolle hiuslaadulleni. Kaiken lisäksi tuoksu on mieto, itse en esimerkiksi voi sietää monien vannoman Klippoteketin kuivashampoon makeaa tuoksua.

Australialaiseen EVOon taas tutustuin viime syksynä kampaajani kautta hänen kehuttua merkkiä, ja sain myöhemmin muutamia tuotteita maahantuojalta testiin. Suosikikseni ylsi yllättäen Water Killer Dry Shampoo, jota kampaajanikin oli minulle ylistänyt. Tätä voi käyttää sekä kuivashampoona että muotoilutuotteena, joten monipuolisuudesta plussaa, kuin myös pullon isosta koosta! John Friedaan verrattuna tässä on hieman karkeampi koostumus, joten se tuo tukkaan enemmän rakennetta.

Kuivashampoo2 Kuivashampoo1

John Friedaa löysin onneksi täältä Ranskastakin marketista, jes! Laiskat aamut siis pelastettu ;) Heittäkäähän kehiin teidän kuivashampoosuosikkeja, jos löytyy jotain erinomaisia vinkkejä!

11 thoughts on “Dry Shampoo Favourites

 1. Mulla ei ole kauheasti kokemusta muista kuin Batisten kuivashampoista, sillä ne on edullisia ja toimii :) Tosin niissäkin on monessa aika voimakas tuoksu, joten ei varmastikaan sovi ihan kaikille.

 2. Ostoslistallani keikkuukin juuri uusi kuivashamppoo, joten postaus tuli hyvään aikaan! ;) John Frieda vaikuttaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta ja taitaa olla melko edullinen merkki ja putelli kyseessä? Olen myös kuullut Batisten kuivashamppoiden olevan hyviä, mutta en ole vielä itse päässyt testaamaan. Onko sinulla kokemusta niistä? :) Kivaa viikonloppua!

  -L

 3. Oon ettinyt hyvää kuivashampoota jo pitkään, mutta mitään hyvää ei oo vielä löytynyt. Pakko nyt sun suositukset hakee testattavaksi ja kokeilla kuinka ne toimii tähän mun hiuksistoon ;) Kuivashampoo pelastais myös mun monta aamua :D

 4. Mä olen tykästynyt Herbinan tuuheuttavaan kuivashamppooseeb (vihreä korkkinen), vaikkakin testaisin mielelläni jotain uutta vastaavaa. Herbina tekee hiuksista vähän liian lähmäiset. Jos oot kokeillut tuota Herbinaa, niin miten vertaisit sitä näihin kahteen, jotka esittelit?

 5. Ehdottomasti Balmainin kuivashampoo! Ehdin kokeilemaan monia eri tuotteita ennen kuin löysin Balmainin, enkä ole sen jälkeen muuta ostanutkaan :) Ei liian tököttiä, mutta hoitaa asiansa ja antaa tarvittaessa myös rakennetta tukkaan. Tuoksu myös ehdoton plussa!

 6. Itse vannon Kevin Murphyn nimeen jo ehkä viidettä vuotta! Tyylikäs pullo, ihana mieto tuoksu ja on mukavan kevyt hiuksissa. Miinuksena suolainen kolmeakymppiä lähentelevä hinta, mutta eipä tuo Evokaan taida ilmaista olla. ;) Viimeksi mulla kävi kyllä tuuri, kun ostin muutamaa eri tuotetta ja sain tuon Murphyn ilmaiseksi. :O B-) Klippoteket on tosiaan liian makeaa myös minulle, vaikka kuivashampoourani alkuaikoina siihen lähinnä kai mukavan hinnan vuoksi sorruin. Muistan erään oppilaan kommentoineet: “Täällä tuoksuu vappuväri”. Siitä alkoi Klippoteketin käytön rajoittaminen omalla kohdallani. :D

 7. Balmain on aivan paras <3 Kevyt mutta antaa kuohkeutta ja poistaa likaa mutta ei ihan hirveän rasvaiseen tukkaan paras. Tuoksu myös hyvä eikä liian vahva..

 8. Oma suosikkini on ehdottomasti apteekista saatava Klorane-kuivashampoo ja siitä vielä nokkosversio, joka on tarkoitettu erityisesti rasvoittuville hiuksille. On todella hienojakoinen ja antaa kampaukseen ryhtiä!

 9. Ihme kun kukaan ei ole maininnut Dermon kuivashampoota, minusta se on hyvä ja tuoksu mieto.

 10. Itse olen myöhäisherännäinen kuivashamppon suhteen, kun ostin ekan sellaisen vasta viime viikolla :D Aiemmin ei ole tarvetta siihen kun hiukset on karheat, paksut ja luonnonkiharat mutta tilanne muuttui kun vastikään leikkautin otsiksen, joka tietty rasvoittuu nopeammin. Marssin siis kampaamoliikkeeseen kysymään pelastajaa otsikselle niin myyjä suosittele Cutrinin kuivashampoota, joka maksoi alle 10 e. Heti ensi suihkauksesta olin täysin myyty tuotteelle! (Toisaalta sain myyjältä semmosen käsityksen ko tuote on tarkoitettu “aloittelijoille”, voipi olla että seukki tuote on sitten jo “harrastelijalle :D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *