Decor Cravings

Decor2

1.Pussilakanasetti, 2. sängynpääty, 3. tyyny, 4. ruukku, 5. matto, 6. viltti – Balmuir,
7. kattokruunu, 8. rahi, 9. tarjotin – H&M Home, 10. taulu – Etsy (Girl Friday Paper Arts)

Kun en omaa kotia pääse kevään aikana sisustamaan, puran intoani keräämällä inspiraatiota! Juuri nyt sisustuksessa viehättävät vaaleat sävyt, joihin tuovat lämpöä kaunis beige sekä messinki. Yllättäjänä mukana myös sinistä etnisillä kuoseilla – liekö Marokon matkalla osuutensa asiaan ;) Sininen hapsumatto näyttäisi kerrassaan upealta vaalean ja yksinkertaisen sisustuksen piristyksenä!

Haluaisin myös jonkin ranska-aiheisen taulun muistoksi keväältä, joko ranskankielisen simppelin julisteen tai miksei vaikka itse ottamastani kuvasta teetettynä. Saisi ainakin sellaisen, jota ei löydy kenenkään muun kodista! Etsystä bongasin monta kivaa julistetta Girl Friday Paper Arts -putiikista, joka täytyykin pitää mielessä.

Since I’m not able to decorate my own home this spring I need to gather up some inspiration instead ;) Right now I’m into light shades with some warm beige and brass tones. What’s a little surprising is that I totally fell in love with the blue carpet – maybe our trip to Marrakech has something to do with it. The carpet would look amazing in a simple living room!

Linkit mainoslinkkejä / commercial links

4 thoughts on “Decor Cravings

  1. Ihana postaus ja sängyn pääty on hakusessa! Täytyy tarkemmin katsoa linkkiä. :)

    1. Mukava kuulla, että tykkäsit! Kannattaa tsekata myös Ikean sängynpäädyt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *