Clean White Sheets

Ulkomaille lähtiessä pienilläkin asioilla on merkitystä viihtyvyyden ja kotoisuuden kannalta. Muun muassa mukavat kotivaatteet ja lämpimät villasukat olivat yksi parhaista jutuista, jotka pakkasin mukaani matkalaukkuun! Asumme kalustetussa asunnossa, joten täältä löytyi kaikki huonekaluista tekstiileihin valmiina, mutta olen kuitenkin ostanut esimerkiksi oman muhkean pyyhkeen, johon kietoutua lämmittelemään suihkun jälkeen. Ne on ne pienet asiat.

Ja kiitos Balmuirin – nyt odotan joka ilta nukkumaanmenoa entistäkin innokkaammin, kun tiedän pääseväni pujahtamaan täydellisten valkoisten lakanoiden väliin. Ihana tiimi muisti minua täällä Ranskassa Maggiore Percale Cotton -lakanoilla, jotka meiltä löytyy Suomesta kotoa Nutrian sävyssä. Onhan tämä valkoinen kuitenkin sellainen superluksus, joka tuo mieleen hotellien muhkeat sängyt! Nämä toivottavasti ilahduttavat minua silloinkin, kun pian luovun ihanasta makuuhuoneestani ja otan vastaan sohvavuoron :D

Balmuirsheets1 Balmuirsheets2 Balmuirsheets3

Kuvat ovat viime viikonlopulta, kun haettiin sunnuntaisen ystävänpäivän kunniaksi lähi-boulangeriesta tuoreet croissantit aamupalalle. Rapea croissant brie-juustolla, mm! Pieni aamukävely leipomoon oli myös hyvä tapa karistaa viimeisetkin unihiekat silmistä ja herätä kirpeässä ilmassa. Täytyy siis ehkä ottaa useammin tavaksi, haha.

Pakko mainita, että söin lopulta mansikat dipaten niitä viime crepe-illasta jääneeseen Nutellaan, huh mikä yhdistelmä. Olen aikaisemmin kertonut, kuinka en ole ikinä maistanut Nutellaa, mutta eiköhän asia korjaantunut tänne Ranskaan muuttaessani. Eikö ole siis sallittua syödä nyt tuota herkkua koko tähänastisen elämäni edestä? ;) Ihanaa sunnuntaita teille!

Is there anything better than clean white sheets? They feel so luxury and make your own bed feel like a hotel bed! I just got these from Balmuir and now I wait for the moment when going to sleep even more than I usually do. The pictures are taken a week back when it was Valentine’s Day and we went to the boulangerie close us to get some fresh croissants. What a great way to start your day! Hope you all have a lovely Sunday!

2 thoughts on “Clean White Sheets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *