Chunky Knit & Sneakers

Ja asua pukkaa taas! Olen kyllä niin innoissani, miten paljon täällä on aikaa kuvata asuja ja ylipäätään aikaa käyttää blogiin. Harvoin on tällainen tilanne, ettei ole juuri muita velvollisuuksia tai kiireitä kalenterissa, joten täytyy ottaa tästä kaikki ilo irti :) Mikäs täällä Ranskan maisemissa on kuvaillessa, ei ainakaan tarvitse pitkään etsiä sopivaa miljöötä kuville. Ja nyt kun tosiaan löytyy aikaa, niin jos teillä on mielessä jotain toivepostauksia on nyt hyvä sauma laittaa niitä tulemaan!

Tätä rentoa neuleen ja tennareiden yhdistelmää on tullut käytettyä jo useampaan otteeseen, viimeksi trenssin sijaan nahkatakin kera. Tiger of Swedenin harmaata pörröneuletta on nähty täällä ties kuinka monta kertaa, mutta tämä on yhä lempparini ;)

Tennaritasu1 Tennaritasu3 Losangeles2 Tennaritasu6 Tennaritasu2 Tennaritasu5 Tennaritasu4

Leather jacket / Zara
knit / Tiger of Sweden
jeans / Zara
sneakers / Adidas (giveaway, find here*)
bag / Mulberry
watch / Tommy Hilfiger (giveaway)

 Here’s another outfit again! I’m so excited that we have so much free time here so I have a plenty of time for blog. Usually it’s not that easy to shoot outfits, when you have to find not only time but also someone to take the photos, not to mention a great location. Here everything is so much easier and I don’t have such schedules for school or work as I do back home, so I definitely need to make the most of this! In case you have some ideas of posts that you want me to make please comment below, I would love to hear them :)

Photography: Essi / Edit by me
*Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

31 thoughts on “Chunky Knit & Sneakers

 1. Ihanaa katsella Ranskan postauksia! :) En tiedä, onko tästä kysymyksestä postausaiheisiin, mutta miten teet ton sun sotkunutturan? Mä en yleensä saa siitä sellaista, että viittisin postilaatikkoa kauemmas mennä. :D Kaikki laukkujutut kiinnostaa myös: oon miettimässä palkintolaukkua kevääksi, joten kaikki vinkit tulisivat tarpeeseen.

   1. Tämä oli harvinaisen onnistunut sotkunuttura, se ei joka päivä näytä todellakaan läheskään edustuskelpoiselta! :D Nuttura kuitenkin herätti sen verran paljon kyselyitä, joten voisin harkita toteuttavani postauksen jotenkin. Tuo on maailman yksinkertaisin tehdä, mutta jos siitä olisi apua, niin miksipä ei! :)

    Ja Annille vielä, että tänään julkaisinkin jo yhden laukkujutun ja vielä on tulossa postausta muusta kokoelmastani :) Toivottavasti tykkäät!

 2. Moikka Jonna! Ihanaa, että ollaan saatu paljon kuvia sieltä Ranskan maisemista ja ennen kaikkea niitä asuja :) Tykkään niin paljon sun tyylistä ja se on niin inspiroiva ja samaistuttava, että voisin itsekkin pukea päälleni melkein kaikki asusi mitä täällä blogissa on nähty :D

  Mua kiinnostais random facts postaus ja kysymyspostaukset on myös aina kivoja :) Sit sellanen ois kans tosi kiva missä esittelet useemman asun jonkun saman vaatekappaleen (tai asusteen tai kenkien) ympärille. Niinku et miten eri tavoilla voi jonkun vaatteen pukee tai asustaa. Ja tietty vanhoja kuvia on myös aina tosi mielenkiintoista nähdä, esim tb style postauksia tai ihan vaan miltä oot nuorempana näyttänyt ja miten tyylisi on muuttunut :)

  1. Moikka Mansi! Kiitos paljon ihanasta kommentistasi, tosi kiva kuulla että asut inspiroivat :) Täällä niiden kuvaaminen on niin paljon helpompaa, että olen itsekin innoissani!

   Random facts -postaukset ovat aina superhauskoja, nyt olen kuitenkin ehtinyt tehdä niitä jo muutaman, joten en tiedä löytyykö vielä tarpeeksi kerrottavaa. Jos sattuu tulemaan mieleen, niin laitan kehiin! Kysymyspostaukselle sekä tbt stylelle on näköjään toivetta, joten ne toteutan pikimmiten – kiitos hurjasti ideoista! :)

  1. Kiitos ideasta Sara! Olen kyllä maailman yksinkertaisin meikaaja, mutta ehkä edes arki- ja juhlameikin verran saisi postausta. En välttämättä pysty toteuttamaan tätä videolla ilman jalustaa täällä Ranskassa, mutta yritän tehdä kuvien muodossa :)

 3. Voi Jonna minkä teit; tää asu on ihan täydellinen !! Tällänen tyyli iskee muhun ihan täysillä ja ihana nähdäkkin tälläisiä inspiraatio kuvia ;) Oispa suomessakin jo tollaset ilmat niin voisi kaivaa sen nahkatakin esille ja kulkea nilkat paljaina !

  1. Voi miten kiva kuulla, kiitos ihana Emilia! Kyllä se kevät tulee sinne Suomeenkin, kohta ollaan hei jo maaliskuun puolella ;)

 4. Tosi hyvin käy sinulle tuo neuleen väri. Ja pitkähiuksisena minua kiinnostaa myös se, miten sotkunutturasta saa noin edustuskelpoisen.

  1. Kiitos Jade, minustakin tuo harmaan sävy on tosi kaunis :) Nutturan perään kyseltiin kovasti, joten yritän saada tuosta jonkin postauksen aikaan, se on kyllä maailman yksinkertaisin väkertää! Voin tosin kuvitella, että yrittäessäni kuvata sitä menisi se silloin ihan päin mäntyä, nutturani ei tosiaankaan aina näytä edustuskelpoiselta.. :D

 5. Toi neule on kyllä niiin täydellinen! Pakko etsiskellä joku edes samantyylinen viimeistään ens syksyksi jos nyt ei tärppää!
  Muutenkin ihanan rento ja kiva asu :)
  Näitä asukuvia on kyllä niin kiva katsella, iahn mun lemppareita! Näiden mukaan osaa vähän valmistautua tulevaan kevääseen (sikälimikäli se joskus suvaitse saapua, nimittäin nyt viikonloppuna satoi lunta varmaan 3vrk putkeen, lauantaina jouduttiin KOLME kertaa tekemään lumitöitä!!! Ja ulkona on tällä hetkellä varmaan neljä metriä lunta :D :'((((

  1. Seule on ollut kyllä aivan loistohankinta, olen käyttänyt tätä ihan tuhottoman paljon :D Toivottavasti löytyy jotain vastaavaa ensi syksyksi!

   Asukuvia tulossa lisää, ihana kuulla että niille on kysyntää :) Toivotaan että se kevät alkaisi pian näyttää jotain merkkejä siellä Suomessakin!

  1. Kiitos paljon Laura! Ihanaa miten täällä on aikaa, kerrankin pääsee keskittymään blogiin :)

 6. Aaah tää on ihan lemppariasu sun blogissa vähään aikaan! :) Tosi raikas jotenkin vaikka niin simppeli. Ehkä se on toi nuttura, sopii hirveen hyvin sulle.

  1. Voi kiitos Emma, superkiva kuulla! Nuttura on kyllä laiskojen aamujen ja pesemättömien hiusten pelastus, silloin kun mikään muu kampaus ei tunnu onnistuvan ;)

 7. Ihana asu mutta vielä ihanammat kuvat! Miten oikein olet nämä käsitellyt, jäin pitkään katsomaan, tosi onnistuneita otoksia. :)

  1. Voi kiitos Minna! Näissä osui kyllä valo jotenkin erityisen kohdalleen ja tykkään itse taustasta hurjasti :) Jälkikäsittelyssä säädän Photarissa valoa, kontrastia ja kylläisyyttä, lisäksi käytän VSCO:n filttereitä, joilla saa hieman leikittyä lisää sävyjen kanssa :)

 8. Nyt on kyllä pakko kommentoida että tässä ehkä kaikkien aikojen lemppariasu sinun blogissa! Täydellinen :)

 9. Moi!

  Löysin tieni tänne sun blogiin vasta tänään, ja selasin heti kaikki Ranska-postaukset läpi. Ollaan lähdössä kesällä kaverin kanssa reilaamaan Etelä-Eurooppaan, ja hirveä matkakuume vaan voimistui :D

  Mutta kysymys, millä kameralla ja objektiivilla blogissa olevat kuvat on otettu? Oon miettinyt just ton tulevan reissun kannalta, kun haluisin pärjätä siellä yhdellä objektiivilla. Runkona mulla on täyskennoinen Nikonin D610 ja 50mm f1.4 objektiivi, mutta mietin pitäiskö kuitenkin hommata joku laajempi linssi..

  1. Moikka Hanna ja pahoittelut myöhäisestä vastauksesta! Mukavaa että löysit tiesi tänne, toivottavasti löydät täältä kesäksi jotain vinkkejä Eurooppaan :)

   Suosittelisin satsaamaan johonkin laajakulmaan, sillä saa matkustellessa huomattavasti enemmän irti kuin esimerkiksi 50mm:llä. Jos otan itse vain yhden objektiivin reissuun mukaan on se aina laajis, minulla on Nikonin 20mm 1.8, sillä kuvasin esimerkiksi kaikki Barcelonan kuvat :) 50mm on loisto henkilö- ja yksityiskohtakuviin, mutta maisemia sillä ei hirveästi taltioida. Tuota Nikonin laajista voin suositella lämpimästi, ehdottomasti luotto-objektiivini!

 10. Toivoisin postausta vanhoista asuista ja miten sun tyyli on muuttunut vuosien varrella sekä keväisiä pukeutumisideoita. Sen lisäksi toivon sellaista, missä toteutat useamman asun yhden vaatteen/asusteen ympärille. Sun blogi on todella inspiroiva ja tämänkin postauksen asu on niin kiva! :-)

  1. Heippa Anna, kiitos kovasti toiveista! Tässä tulikin monta kivaa ideaa ja etenkin vanhoja asuja toivottiin muidenkin toimesta, täytyy siis pistää style throwbackia kehiin :) Kiitos kivoista sanoistasi ja ihanaa kevään odotusta!

 11. Tuo kampauksesi on ihanan rento ja näyttää siltä, että jopa itse voisin onnistua sen loihtimaan. Toivomuksena apua siihen, että miten sen olet tehnyt :))

  1. Tuo on luottokampaukseni etenkin juhlimista edeltäneinä päivinä, kun tukka on ollut kiharrettuna ja täynnä lakkaa, silloin nuttura onnistuu parhaiten! Tämä on maailman yksinkertaisin tehdä, mutta mietin jos saisin tästä jotenkin tehtyä postausta, kun sitä toivottiin :)

  1. Kiitos toiveista Jenna! Videopostaus voi olla hankala toteuttaa täällä kevään aikana, kun ei ole jalustaa, mutta viimeistään Suomeen palattuani sitten :) Kysymyspostauksen sen sijaan laitoin jo luonnoksiin, joten sitä lähiaikoina :) Mukavaa kevään odotusta sinne Suomeen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *