Boyfriend Jeans

Eilisessä postauksessa esittelin muutamia kevätsuosikkejani, ja sopivasti tästä asusta löytyykin useampi kollaasissakin vilahtanut elementti, kuten valkoinen korkeakauluksinen neule ja boyfriendfarkut. Mustat housut alkavat tulla pian jo korvista talvikauden jälkeen, joten siniset kulutetut farkut näyttävät mielestäni nyt niin freesiltä! Nämä Liu Jo’n boyfriendit ovat jo useamman vuoden takaa, mutta joka kevät kaivan ne yhtä innoissani kaapista esiin. Joulun alennusmyynneistä peräisin oleva Samsoe & Samsoen merinovillaneule taas on näkynyt täällä jo useaan otteeseen, mutta se tuntuukin sopivan kaiken kanssa.

Löytyy asusta jotain uuttakin, nimittäin nenänvarrella nököttävät Barcelonasta ostamani aurinkolasit. Olin suunnitellut hankkivani uudet plehat keväälle, nyt kun niitä pääsee kerrankin käyttämään täällä auringon alla oikeastaan joka päivä. Minä optimistina pakkaan aurinkolasit aina laukkuun mukaan, vaikka aamusta olisikin hieman pilvisempää ;) Etsin ruskeilla tortoisesangoilla varustettuja yksinkertaisia laseja, joissa saisi olla aavistuksen kissamaiset ja sopivan kokoiset kehykset. Näissä Pradan laseissa koko oli täydellinen kasvoilleni, ja hintakin oli alennettu, joten eihän näitä voinut jättää kauppaan! Mutta kertokaas, mitä tykkäätte asusta? :)

Boyfriendfarkut1 Boyfriendfarkut5 Boyfriendfarkut4 Boyfriendfarkut7 Boyfriendfarkut3 Boyfriendfarkut2 Boyfriendfarkut6

Coat / Zara
sweater / Samsoe&Samsoe
jeans / Liu Jo (giveaway)
bag / Givenchy
flats / Wonders
watch / Daniel Wellington (giveaway)
sunglasses / Prada

In yesterday’s post I shared my spring favorites, and here’s an outfit including some of those elements such as boyfriend jeans and a white roll neck knit. I’ve been wearing black jeans a lot lately, but now it’s time to get some variation to the bottoms! Boyfriend jeans are definitely a must-have for spring and they’re easy to combine with both sneakers and flats – not to mention heels as well! These Liu Jo jeans have been my favorites for a few years now and I’m happy to wear them again. 

There’s also something new in this outfit, can you notice what? I’m wearing my new sunglasses I bought from Barcelona a couple of weeks ago! I had been thinking about getting new sunnies for this spring, now that I have a chance to wear them almost daily here in the sunny South of France. These Prada glasses were everything I had been looking for – the tortoise color and perfect frames for my face. They were even on sale, so I just couldn’t leave the shop without them ;) But what do you think of the outfit?

Photography: Essi / edit by me

26 thoughts on “Boyfriend Jeans

 1. Haha, se on hassua, miten boyfriend-farkuiksi kutsutaan nykyään ihan slimmejäkin farkkuja – itse miellän ne aika paljon löysemmiksi yksilöiksi (vaikka oikeastihan ne boyfrienditkin käyttää tosi kapoisia housuja nykyään :D). Aivan nappi tämä sun asu ja voi minkä kevätkaipauksen se herättääkään täällä suomalaisessa maanantaiaamussa (ulkona säkkipimeää) ;) Yksi random kysymys tuosta sun vaaleasta korkeakauluksisesta neuleesta: kerääkö kaulus sulla pienetkin meikkihituset itseensä niin, että joka käyttökerran jälkeen pitää pestä? Vai täytyykö tuollaista käytettäessä pidättäytyä sutimasta mitään meikkiä (esim. aurinkopuuteri) leuan alapuolelle? :D

  Ihanaa viikkoa sinne vähän valoisimmille seuduille! :)

  1. Haha tuo on kyllä totta, nämä ovat aika lässy-boyfriendit ;) Itse tykkään enemmän tällaisista istuvista yksilöistä, joskin muiden päällä löysemmätkin näyttävät kyllä superhyvältä. Kiitos paljon, kiva kuulla että asu iski!

   Neuleesta sitten, minäkin arkailin ostoa juuri sen vuoksi, että kaulus varmaan likaantuu meikistä välittömästi. Myyjä kuitenkin vakuutteli, ettei huolta, ja tämä onkin juuri tarpeeksi matala, ettei kaulus tahraannu. Toki jos aurinkopuuteria sutii kaulaan asti, niin sisäpuolelle jää muutaman käyttökerran jälkeen meikkiä, mutta ulkopuolelle ei näy mitään :) Kuin myös ihanaa viikkoa, toivottavasti sielläkin alkaa valo jo pikkuhiljaa lisääntyä! :)

 2. Oi että kun näyttääkin hyvältä tuollaiset siniset revityt farkut! Baltsut ja kevyempi takkikin kyllä miellyttää silmää kovasti, tiedä sitten mistä johtuu.. ;) Mä pidän sormet ristissä että saataisiin tänne jokin äkillinen lämpöaalto pian haha :D

  1. Hehe, liekö syynä se ettei niitä ole pahemmin Suomessa vielä päässyt näkemään.. ;) Kiitos Pinja, ihana jos tykkäsit!

 3. Onpas ihanan raikas asu! :) Oletko muuten tykännyt niistä Levi’s super skinny farkuista, jotka ostit jokunen kuukausi sitten? Olen itse miettimässä samojen farkkujen ostoa. Mikä koko sinulla muuten oli niistä? Hyvää alkanutta viikkoa! :)

  Taru

  1. Kiitos Taru! :) Hei itse asiassa seuraava julkaisua odottava asu onkin juuri niillä Leviksillä, joten hauska sattuma. Farkut ovat ihan huiput, mukavimmat ja istuvimmat jotka olen koskaan omistanut, voin siis suositella lämpimästi! Minulla on koko 26 :) Kivaa viikkoa sinullekin!

  1. Kiitos Marja! Ja höpsistä, usein tällaiset ennakkoluulot ovat vain omassa päässä, joten eikun rohkeasti kokeilemaan :)

 4. Aivan ihana asu! Voisin jälleen kerran pukea tuon saman kokonaisuuden päälleni vaikka heti :) Tosin Suomen ihanassa räntäsäässä ei vielä ihan ballerinoissa tarkene. Odotan niin innolla jo lämpimämpiä kelejä, uutta inspiraatiota on vaikka kuinka paljon.
  Aivan ihanaa viikkoa sinne lämpimään. :)

  1. Voi kiitos Johanna! Heh, Suomessa saa tosiaan vielä hetkisen odotella, mutta hei ei enää kauaa niin starttaa jo ensimmäinen kevätkuukausi ;) Sitten ollaan jo paremmalla puolella! Säästä huolimatta ihanaa viikkoa sinnekin :)

  1. Kiitos paljon Jenni! Hih, hassua miten täällä on jo osannut täysin unohtaa Suomen sään, ja vaikea kuvitella että jossain voi olla harmaata päivästä toiseen.. :D Täytyy siis nauttia nyt, kun siihen on mahdollisuus!

 5. Tosi kiva asu! Ja tollaiset vähän slimmimmät boyfrendit voisin ehkä itsekin haluta, tähän mennessä ei ole oikein boyfriend trendi minuun iskenyt, itse pidän vaan vuodesta toiseen tiukista ja slimmeistä farkuista :D

  1. Kiitos paljon Jessika! Tällaiset slimmit boyfriendit ovat kyllä helpot, ihan ne löysimmät versiot eivät iske oikein minuunkaan, vaikka muiden yllä hyviltä näyttävätkin :)

 6. Itse en vieläkään syty boyfriend-farkuille. MUTTA, mun mielestä ne näyttää sun päällä todella kivoilta. Oon niin tottunut siihen, että farkut ovat ihoa myötäilevät, puntit kapeat ym. Jotenkin kauhistuttaa sekin ajatus, että leveät lahkeet ovat taas muodissa. Olen selaillut blogeista ja muutenkin ympäriinsä kuvia hoikista ja esim. pitkäjalkaisista naisista joiden päällä ne erittäin leveälahkeiset housut näyttävät ihan hyvältä, mutta en vain näe niitä omissa kintuissani (ei mitkään pitkät ja hoikat jalat).
  En sano etteikö ne voisi sopia, mutta ehkä sekin varmasti vaikuttaa, kun mallikaunottaret nyt sattuvat olemaan niitä hoikkia 180cm pitkiä naisia, niin vaikea kuvitella niitä omaan vartaloon sopiviksi! :D

  Pakko vielä kertoa, että hiljalleen innostuin sinun ansiostasi turtleneck-paidoista ja nyt niitä löytyy kaapistani jo kaksin kappalein! :)

  1. Täytyy myöntää, leveisiin lahkeisiin ei minunkaan silmä kyllä totu! Jotkut saavat ne toki toimimaan, mutta omalle varrelleni en osaisi niitä kuvitella (ainakaan vielä, heh). Tällaiset slimmimmät nössö-versiot boyfriendeistä ovat oikein passelit ;)

   Ja hei ihana kuulla, että olet innostunut tätä kautta! Minäkin hurahdin syksyn aikana oikein kunnolla, ja nyt poolopaitoja löytyykin kaapista jo useampi :)

 7. I think that this combination is very Classy, like the neutral colours and your sunglasses!

 8. Iiih, ihanat uudet arskat, sopii sulle tosi hyvin!! :) Ja kiva koko asukin, ihanan yksinkertainen, jotenkin kaikki mahdollisimman simppeli vaan viehättää tällä hetkellä. Voih, alkaispa täälläkin jo olemaan pikkuhiljaa edes tennarikelit, baltsuista en uskalla vielä haaveilla, nimim. taas talsin kirjastolle kumppareissa….

  Mä oon menossa parin viikon päästä Vaasaan ja ihan hassua kun ei voidakaan mennä kakkukahveille taas!! :D

  1. Voi kiitos Lilli! Ja jep, yksinkertainen miellyttää silmää täälläkin, mitä sitä turhaa krumeluuraamaan ;) Tsemppiä sinne loskan keskelle, onneksi Suomessakin kevät alkaa olla jo hiljalleen lähempänä!

   Ja hei, pikkulinnut kertoivat että voidaan kohta kahvitella Pariisissa yhdessä! :D

 9. Ihanan keväinen ja raikas asu!:) Mitä kokoa sulla on toi neule? Onko normaalia kokoa? Istuu sulle täydellisesti ja näyttää juurikin sellaiselle joka sopii asuun kuin asuun. :)

  1. Moikka Jenny! Kiitos kovasti :) Mulla on neule koossa XS ja se on kyllä passeli, ihan normaalikokoa siis mielestäni, joskin yleensä Samsoella on musta aika reilut koot. Tämä on kyllä malliltaan aika lyhyt, mutta muuten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *