Back Home

Kotona ollaan taas – Marseillessa siis! Viiden päivän loma Marrakechissa meni ihan uskomattoman nopeasti, ja hieman haikein mielin hyppäsimme eilen taksiin kohti lentokenttää. Tuolloin kolmen aikaan yöllä sitä tosin oli vielä sen verran unenpöpperössä, että odotti vain pääsevänsä koneeseen nukkumaan ja mahdollisimman pian “omaan” sänkyyn. Lomanloppumishaikeudesta huolimatta oli kuitenkin mukava palata Marseilleen ja todeta, että tuntui yllättävänkin kotoisalta tulla takaisin tänne.

Reissu oli kaiken kaikkiaan todella onnistunut ja jopa ylitti odotuksemme. Varmasti yhtenä suurimpana syynä se, kuinka sääennusteet heittivät kuperkeikkaa ja luvatun sateen sijaan saimmekin joka päivä nauttia auringosta sekä täydellisistä lämpöasteista. Kyllä siinä auringossa köllötellessä oli hymy herkässä, ja muutenkin on tullut naurettua meidän vaihtariporukassa vatsalihakset kipeäksi. Lisäksi vuokraamamme villa osoittautui ihan uskomattomaksi ja upeiden puitteiden lisäksi meillä oli ihana marokkolainen isäntäpariskunta, joka piti huolen muun muassa siitä, että pääsimme joka päivä maistelemaan paikallisia makuja. Eilen olikin sitten karu paluu arkeen, kun marokkolaisilla herkuilla valmiiksi katettu pöytä vaihtui Lidlin jauhelihaan, hehe.

Marrakech3 Marrakech6 Marrakech12 Marrakech15

Näytän lisää kuvia ja kerron tarkemmin reissusta myöhemmin, tämän enempää ei eilen irronnut muutaman tunnin yöunilla. Nämä kuvat nappasimme ilta-auringossa – voi kun onkin ollut jo ikävä kesävaatteita! En varmasti tule ikinä kyllästymään sinisten farkkushortsien ja vaaleiden keveiden yläosien yhdistelmään, tämä on ehdottomasti suosikkikesäkomboni.

Kiitos muuten vielä aktiivisuudestanne täällä reissun aikana, oli niin piristävää lukea kommenttejanne ajastamiini postauksiin! Vastailen niihin piakkoin, palataan siis ensi kerralla hieman virkeämpänä :) Mukavaa keskiviikkopäivää!

I’m back in Marseille again – can’t believe how quickly the days went by! We spent an amazing holiday in Marrakech and it was even better than we could have expected – mostly because of the weather. According to the forecasts it was supposed to be rainy and cold during the entire stay there, but instead we got to enjoy the sun and warmth. We were so happy about spending time on the pool and getting some tan! 

Not only the weather was good but we also loved the villa we stayed in. There was a lovely Moroccan couple taking care of us and preparing us delicious meals. Moroccan food was so good, I could have gotten used to that service, haha! I will tell you guys more about our holiday later, we had an early morning flight so haven’t had much sleep. I’ll get back to you soon – hope you all have a great Wednesday!

18 thoughts on “Back Home

  1. Kiva jos välittyy sinne ruudun toisellekin puolen, lämpö tuntui kyllä niiin ihanalta iholla! Pusero on Zarasta, löytyy ainakin täällä Ranskassa yhä kaupoista :)

 1. Jes, innolla odotan Marokosta lisää fiiliksiäsi! :) Ja mistä on tuo UPEA paita, jösses miten nätti! Tsemppiä lomaltapaluuseen ;)

  1. Jihuu, tulossa on! Tosin täytyy myöntää että olin hieman laiskan puoleinen bloggaaja reissussa ja ihan hirveästi ei tullut kuvattua, jotain kuitenkin tulossa vielä :) Heh, oli kaksi päivää koulua ja nyt taas vajaa viikko ennen seuraavia luentoja, joten ehkä tässä juuri ja juuri jaksaa ;D Ihanaa loppuviikkoa!

 2. Moikka! Olen ollut blogisi lukija jo pitkään mutta en ole tainnut kommentoida kertaakaan! Nyt lueskelin aamulla sängynpohjalla uusia postauksia ja oli pakko näpytellä kommentti. Rakastan myönteistä elämänasennettasi ja aitoa iloa joka teksteistäsi välittyy! Ihanaa kun jaksat päivitellä blogia ahkerasti myös vaihdosta! Kaikkea hyvää Ranskaan ja ihanaa kevättä!!<3

  1. Moikka L! Kiitos aivan hurjasti kommentistasi, ihanaa että pitkäaikaisena lukijana innostuit nyt jättämään jäljen itsestäsi! Sait piristävillä sanoillasi ison hymyn aikaan :) Helppo kirjoittaa blogia positiivisella mielellä, kun teidän lukijoidenkin ansiosta täällä on aina niin hyvä fiilis – kiitos siis siitä! Kaikkea hyvää sinullekin, toivottavasti pysyt mukana jatkossakin <3

  1. Heips! Vuokrasimme villan Airbnb:n kautta :) Tuota palvelua on tullut kyllä käytettyä ahkerasti tässä kevään aikana, niin kätevä ja edullinen tapa löytää majoitus!

 3. Ihania kuvia! <3
  Muuten mun on pakko kysyä et onko ollut kauhee ikävä poikaystävää? Ja oletteko kuinka usein yhteyksissä? Mä en voisi kuvitellakaan nyt et lähettäis erimaihin vaihtoo joten nostan lippua teille!! :)

  1. Kiitos Niina! Toki on hirmuinen ikävä, onneksi on kuitenkin mm. Whatsapp ja Facetime, joiden avulla erossaolo on edes himpun verran helpompaa ja olemmekin päivittäin yhteydessä :) Kohta on jo kaksi kuukautta takana, joten uskon että loppuaikakin tulee menemään supernopeasti!

  1. Tulossa on! ;) Täytyy tosin myöntää, että olin aika lomamoodissa ja ihan hirveästi ei tullut kuvattua, mutta jotain on kuitenkin vielä jemmassa!

  1. Koko tähän astinen vaihto on ollut kyllä yksi elämäni parhaimmista kokemuksista, ei voi muuta sanoa! Onneksi uskalsin siis lähteä :)

 4. Sä koet siellä niin paljon, että huh ! Elät elämää niin täysillä, että ei voi kuin oikeasti vain ihailla tuota kaikkea :’) ♥

  1. Voi, kivasti sanottu! Olen kyllä niin onnellinen, että pitkän pohdinnan jälkeen uskalsin lähteä vaihtoon, täältä saa niin upeita kokemuksia!! :)

 5. Ihana paita kyllä minunkin mielestäni :)
  Onko siis niin että ette näe toisianne lainkaan ennen vaihdon loppua?

  1. Tuo on kyllä ihanan keveä kesäpaita! Luultavasti näemme vasta Suomessa, meillä on sen verran välimatkaa poikaystävän ollessa vaihdossa Kiinassa. Minulla taas loppuu koulu jo kuukautta aikaisemmin ja palaan Suomeen, mutta aloitan kesätyöt, joten on vielä epävarmaa ehdinkö käymään tuolloin Aasiassa moikkaamassa. Aika on pitkä, mutta varmasti sen arvoista sitten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *