Vuonna 2015…

…iloitsin pääsystä samaan kesätyöpaikkaan kuin edellisenä kesänä saaden jatkoa oman alan työkokemukselle. Töiden saaminen ei etenkään tänä päivänä ole mikään itsestäänselvyys, joten olen mahdollisuuksistani todella kiitollinen!

…minulla oli rutkasti intoa bloggaamiseen, mihin varmasti osaltaan vaikutti myös uusien sivujen perustaminen helmikuussa. Yhäkin kiitos kuuluu ihanalle Idalle, jota ilman nököttäisin luultavasti edelleen sillä tylsällä blogspot-pohjalla!

… jos viime vuoden vastaavassa postauksessa kerroin löytäneeni rinnalleni maailman kultaisimman ihmisen, vuonna 2015 muutin hänen kanssaan saman katon alle. Ensin kesällä Helsinkiin, sitten syksyllä opiskelujen alettua Vaasassa. Ne ovat niitä arjen pieniä suuria iloja, kun saa joka aamu herätä toisen vierestä!

Vuosi20152

… blogisaralla oli muitakin muutoksia, kun liityin vuoden alusta itsenäisten bloggaajien verkostoon Asennemediaan. Tämä on ollut varmasti yksi parhaista päätöksistäni tähänastisella blogiurallani ja olen niin ylpeä, että olen saanut ollut alkumetreiltä asti mukana tässä yhteisössä! Paitsi että Asennemedia on mahdollistanut minulle hienoja yhteistöitä, olen ennen kaikkea tutustunut verkoston kautta huikeisiin ihmisiin.

… kesän parhaisiin muistoihin kuuluu mökkireissu tyttöjen kanssa, ja osuipa viikonlopulle myös kenties kesän upeimmat säät. Toinen erityisen ihana muisto on poikaystävän mökiltä, kun vuokrasimme suppilaudat ja meloimme keskellä täysin tyyntä ja hiljaista järveä auringon porottaessa taivaalta. Ihan mieletöntä.

… minusta tuli taas kahden ihanan pikkuisen täti. Nyt olen tädin roolissa jo seitsemälle rakkaalle pienelle!

… marraskuu jää mieleen vaikeana kuukautena, kun olin lähes hermoromahduksen partaalla tenttien, kandin ja useiden työhommien vuoksi kaikkien kasaannuttua samaan syssyyn, ja loppukuusta menetin vielä mummini. Näin jälkikäteen voi kuitenkin taas ajatella, että kyllä kaikesta aina selviää!

Vuosi2015_edited-1

… kiireistä huolimatta etenin opinnoissani ja sain kirjoitettua kandini. Kandin paperit saan ulos vasta ensi syksynä vaihdon jälkeen, mutta pääasia on, että tuo kirjoitusprosessi on nyt takana päin, huh!

… julkaisin 283 blogipostausta, joiden joukosta suosituimpia olivat muun muassa Eri maihin vaihtoon – miten pystytte?, Kesä-Helsingin parhaat sekä Cravings.. Oh wait no!! pt II

… pakkasin matkalaukkuni kolmesti, ensin reissatessa maaliskuussa Espanjaan Beguriin poikaystävän ja tämän perheen kanssa, kesäkuussa Lexingtonin kanssa Tukholmaan ja kolmannen kerran elokuussa Italian Taorminaan. Aivan ihania matkoja! Begurin kuvia juuri selailtuani tuli fiilis, että tuonne täytyy kyllä lähteä uudemmankin kerran – ja mieluiten juuri samaan ihanaan villaan.

Tässä muutamia kohokohtia menneeltä vuodelta – odottaen innolla mitä kaikkea tuleva vuosi 2016 tuo tullessaan <3 Ainakin se alkaa jännittävimmällä mahdollisella tavalla, kun maanantaiaamuna hyppään tavaroideni kera lentokoneeseen ja muutan Ranskaan kevääksi. Maisemat muuttuvat siis täällä blogissakin pian aika lailla! :)

9 thoughts on “Vuonna 2015…

  1. Kiitos kuluneesta blogivuodesta, Jonna. Olen lukenut blogiasi jo kolmisen vuotta ja kulunut vuosi oli mielestäni kyllä erityisen hyvä. Onnistuit hienosti tuottamaan mielenkiintoista ja inspiroivaa sisältöä ja malttamattomana jäänkin odottamaan, miten vuotesi 2016 lähtee käyntiin uusissa maisemissa – itsekin vaihdossa tällä hetkellä olevana. Onnea matkaan, siitä tulee varmasti upea!

  2. Upea vuosi takana. :) Paljon sitä ehtikin vuodessa tapahtua… Alkanut vuosi sisältää myös kaikkea uutta ja mielenkiintoista! :)
    Jatkossakin ehdottomasti mukana lukemassa kirjoituksia! Tsemppiä pakkauksiin! :)

  3. Ihanaa alkanutta vuotta Jonna ja tsemppiä Ranskaan! :) Mielenkiinnolla odotan postauksia vaihtariajaltasi!

  4. Hei Jonna! Onnellista ja Hyvää Uutta Vuotta 2016 sinulle! :-) Olen seurannut blogiasi jo varmasti pian kolmisen vuotta ja nyt ensimmäistä kertaa kommentoin mitään. Halusin vain toivottaa sinulle kaikkea hyvää ja iloa sinne Ranskaan ja sitä mietin, että kauanko siis vaihtosi kestää ihan kokonaisuudessaan? Oletko osan kesästäkin siellä vai tuletko kesäksi jo takaisin kotiin?
    Kiitos paljon kivasta blogistasi, jota tosiaan seuraillut pitkään jo. :-) Tsemppiä viimeisiin päiviin täällä Suomessa, jotka varmasti melko kiireisiä ja pakkaamista yms. täynnä. <3

  5. Kiitos menneestä vuodesta, toivottavasti jatkat postauksia myös Ranskasta :)

  6. Kiitos vuodesta 2015 Jonna!<3 Innolla odottlen tulevaa, oot kyllä ehdottomasti suomen paras bloggaaja<3 Paljon tsemppiä ja onnea tulevaan matkaan, ihanaa lukea sun postauksia Ranskasta! Toivottavasti blgoi pysyy kuitenkin kutakuinkin samanlaisena tyyliltänsä vaikka oletkin siellä, koska en kyllä toivoisi mitään muutosta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *