Tell Me About Yourself

Tämän tyylinen postaus on virunut luonnoksissani jo vuoden päivät, kunnes se muistui taas vastikään mieleeni. Kirjoittelen teille tänne lähes päivittäin ja te tiedätte minusta välillä enemmän kuin uskonkaan – onhan osa teistä ollut matkassa mukana jo lähes neljä vuotta. Minä kuitenkin tiedän teistä lukijoista niin kovin vähän, vaikka monia olenkin oppinut tuntemaan päivittäisten kommenttien myötä – kiitos ihanat niistä! Blogin tilastotkaan eivät kerro minulle uniikkien kävijämäärien lisäksi sen enempää, kuin mitä kautta tänne on löytänyt ihmisiä ja miten lukijat sijoittuvat maantieteellisesti. Tahdon tietää lisää!

Who

Olen kerran aikaisemmin pari vuotta takaperin pyytänyt teitä kertomaan itsestänne jotain, ja kommentteja oli niin kiva lukea, että ajattelin toteuttaa tämän tutustumisleikin uudestaan. Haluaisin niin kovasti kuulla, minkälaisia ihmisiä siellä ruudun takana oikein juttujani lukee :) Olisinkin tosi onnellinen, jos jaksaisitte rivin tai kaksi kertoa itsestänne kommenttiboksissa, se voi olla ihan mitä vain. Mistä päin olette, opiskeletteko kenties jotain, minkä ikäisiä olette, mitä harrastatte, millaisista jutuista tykkäätte lukea? Ihan mitä vain maan ja taivaan väliltä! Toki jos teillä on vaikka omia blogeja, niin linkatkaa ihmeessä nekin mukaan esittelyyn :)

Täällä blogissa on pyörinyt jonkin aikaa myös lukijatutkimus, ja suuret kiitokset siihen vastanneille. Ajattelin, että tämän myötä avulla teihin kuitenkin vielä hieman lähemmäs, kuin vain täytettävän lomakkeen myötä :) Kiva myös oppia uusia asioita niin vakikommentoijista kuin uusistakin kasvoista!

I’ve been meaning to publish this post for a long time already. I really would like to get to know you guys a little better, so I wanted to make a post where you could tell me about yourself. Where are you from, do you study something, how old are you, what do you like to on your free time? And in case you have a blog of your own please link that as well! I hope to learn something new about you, so bring it on! :)

157 thoughts on “Tell Me About Yourself

 1. Hei Jonna! :) Oon 28-vuotias proviisori ja asun Pohjanmaalla aviomiehen ja 2-vuotiaan lapsen kanssa. Oon lukenut sun blogia varmaan kolmisen vuotta. Harvemmin tulee kommentoitua, mutta tykkään kovasti seurata blogiasi! Meillä on samanlainen maku niin vaatteiden kuin sisustuksenkin suhteen! Sulla on inspiroiva blogi, postauksesi ovat mielenkiintoisia ja kuvat kauniita. Kiitos sulle mukavasta blogista! :)

  1. Hei Anniina! Kiitos hurjasti kun jaksoit kirjoittaa muutaman rivin itsestäsi :) Näemmä lukijoiden joukosta löytyy paljon Pohjanmaalta kotoisin olevia, ainakin sen perusteella mitä nyt olen näitä lukenut. Ihana kuulla, että olet ollut jo useamman vuoden matkassa mukana! Kiitos siis itsellesi kun luet, mukavaa kevään odotusta! :)

 2. Moikka!

  Olen 22-vuotias kauppatieteiden opiskelija Helsingistä. Olen seurannut blogiasi jo useita vuosia ja ihaillut pettämätöntä tyyliäsi! Aloitin opinnot samaan aikaan kanssasi, joten on ollut mukavaa lukea opiskelujuttuja, vinkkejä työpukeutumiseen yms. Asun poikaystäväni kanssa ja meille muutti yksi pieni karvakaveri kesällä <3

  Ollaan oltu samassa työpaikassa parina viime kesänä ja itseasiassa esittäydyttiinkin kerran! En uskaltautunut paljastaa itseni blogisi suureksi faniksi :D Kiitos vielä ihanasta, positiivisesta blogista ja nauti vaihdosta!!

  1. Moikka Julia! Kiitos hurjasti kommentistasi, ihana tietää hieman ketä siellä ruudun takana oikein juttujani lukee :) Voi, mulla on ollut koirakuume niin pitkään!

   Eikä, hauska sattuma! Jäi ihan hirveästi häiritsemään kun yritän miettiä, missä olisimme voineet esittäytyä.. :D Jos ensi kesänä satutaan taas samaan paikkaan ja törmätään, niin tulehan sitten vetäisemään hihasta, jooko? ;)

   Kiitos itsellesi kun luet – ihanaa kevään odotusta sinne Helsinkiin!

 3. Heippa! Olen 24v tyttö Turusta ja opiskelen Turun kauppakorkeakoulussa ja amkissa.:) Opiskeluun liittyvät postaukset on aina mielenkiintoisia, samassa veneessä kun ollaan=)

  1. Heippa Leena! Kiva kuulla, sieltä ruudun takaa löytyy tosiaan paljon samassa veneessä olevia :) Kiitos kun kommentoit ja tsemppiä kevään opintoihin!

 4. 27 vuotias paljasjalkainen Tamperelainen lueskelee mielenkiinnolla juttujasi niin muodista kuin sisustuksestakin. Mukana blogisi matkassa olen pysynyt 2-3 vuotta, eikä loppua näy. :)

  1. Hei Henriikka! Kiitos paljon ihanasta kommentistasi, mahtavaa että olet ollut jo useamman vuoden mukana! Toivottavasti pysyt lukijana jatkossakin – mukavaa kevään odotusta sinne Tampereelle :)

 5. Moi! Oon 25 vuotta vanha ja asun tällä hetkellä Turussa. Valmistun keväällä lääkäriksi ja muutan sitten Helsinkiin töihin. Harrastan lähinnä kuntosalitreeniä ja lenkkeilyä, mutta myös neulominen on kivaa (ainakin tylsillä luennoilla :D). Sun blogista tykkään, koska täällä on aina niin herttainen tunnelma, vaikka puhuisit opiskelustressistä. :D Myöskin kuvat on sulla tosi kauniita. Mulla ei oo mitään lempijuttuja, kiva lukea kaikenlaista laidasta laitaan. :)

  1. Kiitos Dina ihanasta kommentistasi ja kun jaksoit kertoa itsestäsi. Arvostan todella, on ollut niin mielenkiintoista lukea näitä! Hih, hyvä jos tunnelma säilyy vaikka valittelisinkin tenttistressejä – ihanasti sanottu :D Toivottavasti pysyt lukijana jatkossakin!

   Mukavaa kevättä sinne Turkuun ja tsemppiä loppurutistukseen – valmistumista odotellessa! :)

 6. Hei!
  Olen 21-vuotias hammaslääketieteen opiskelija Kuopiosta. Alunperin olen kotoisin Jyväskylästä, jonne valmistuttuani haluan palata. Asustelen poikaystäväni kanssa tilavassa kaksiossa ja saan sinulta aina ihania uusia sisustusvinkkejä! Löysin blogisi reilu vuosi sitten ja olen jäänyt täysin koukkuun. Lääketieteen lisäksi rakastan urheilua, kirjojen lukemista, sisustamista sekä kirppareilla kiertelyä. Haaveilen tällä hetkellä matkasta Kroatiaan.

  1. Heippa Heidi! Kiitos paljon kommentistasi, mukava kun kerroit itsestäsi :) Ihana kuulla, että sisustusjutut kiinnostavat, tosin nyt tulee niiden postausten osalta tulee tietysti hieman hiljaisempi kevät täällä Ranskassa asustaessani. Jotain minulla on kyllä jemmassakin luonnoksissa, joten ei huolta ;)

   Kiitos vielä ja tsemppiä opintoihin sinne Kuopioon!

 7. Moi!

  Ihana idea :) Olen sun blogin satunnaislukija, mutta kerrotaan nyt kuitenkin hieman jotain. Olen 24 -vuotias nuori nainen Espoosta ja opiskelen parhaillaan viimeistä vuotta palvelualan liiketoimintaa ammattikorkeakoulussa. Tarkoitus olisi saada paperit käteen toukokuussa ja parhaillaan koitan saada itselleni viimeistä harjoittelupaikkaa sekä opinnäytetyön toimeksiantajaa + aihetta. Asun pienen 2,5 vuotiaan sekarotuisen poikakoiran ja avomiehen kanssa kaksiossa. Ollaan pidetty yhtä jo 3,5 vuotta ja lähisuunnitelmiin kuuluu oman pidempiaikaisen asunnon hankinta ja ehkä toinen koira tai kenties perheenlisäys.. ken tietää ;) Harrastan valokuvausta puolivakavasti ja kulttuuri, taide sekä elokuvat ovat lähellä sydäntäni. En katso mitään taide-elokuvia enkä välitä Oscar-palkintoja saaneista elokuvista, mutta osaan kuitenkin katsoa kriittisellä silmällä. Aiemmin harrastin ratsastusta, mutta se jäi jo noin kolme vuotta sitten, koska halusin panostaa lukioon ja aloitin kolmivuorotyön. Lisäksi olin siinä pisteessä, että pitäisi ruveta käymään useammin viikossa tai muuten junnaan samalla tasolla. Haaveena on kuitenkin kohottaa kuntoa ja ruveta jatkamaan ihanaa harrastustani :) Kesäisin pidän pyöräilystä ja uimisesta. Lisäksi tykkään retkeillä luonnossa. Matkailu on kanssa ehdoton ykkönen, mutta opiskelu ja epäsäännölliset tulot hieman estää sitä, kun en ole pystynyt aloittaa johdonmukaista säästämistä.

  Seuraan muoti- ja lifestyleblogeja lähes päivittäin. Rakastan laadukkaita kuvia, sisustus- ja vaatevinkkejä, matkakertomuksia ja arkielämän sepustuksia. Muutamia eniten seuraamiani blogeja ovat: Annika O., Uino, are you feeling fashionable, Tickle your fancy, Strictly Style, P.S. I love fashion, Alexa Dagmar, TytDIY, Anna ja Sebastian, Just for my imagination, But I’m not a human I’m a sandwich, Mungolife ja One life shop it. Eli siis aika laidasta laitaan muotia, sisustusta, ruokaa, terveyttä, hyvinvointia ja askartelujuttuja :)

  Luen toki muitakin blogeja, jos näkyy kiinnostava otsikko. Seuraan blogeja Muotiblogit.fi sivuston kautta ja Indiedaysin kautta niin aika usein eksyn tiettyihin blogeihin. Lisäksi luen sun blogia ja sinun blogissa viehättää eniten se, että ollaan suht samanikäisiä, mulla on monia vanhoja tuttuja opiskelemassa Vaasassa ja kauniit kuvat sekä klassinen tyyli. Itse en panosta muotiin yhtä paljon, mutta tykkään kuitenkin seurata muotipainotteisiakin blogeja, joista saa aina välillä ideoita ja omaan budjettiin sopivia juttuja.

  1. Heippa Lintu – kiitos hurjasti kun jaksoit kirjoittaa näin kattavasti! Super mielenkiintoista lukea, ketä siellä ruudun takana oikein on :) Kiva kuulla mielenkiinnonkohteiden lisäksi myös mitä muita blogeja seuraat, sieltä löytyikin monta samaa omaltakin lukulistaltani.

   Kiitos vielä ja oikein mukavaa kevään odotusta!

 8. Olen vasta noin puolisen vuotta sitten löytänyt blogisi, mutta jäin kyllä todella nopeasti koukkuun. Blogistasi huokuu ihanasti elämäniloisuus. Olen 25 -vuotias Vantaalainen. Opiskelen ammattikorkeassa liiketaloutta ja olen vähän aikaa sitten aloittanut oman lifestyleblogini.

  http://lovekatariina.blogspot.fi/

  1. Heippa Katariina! Mukava kuulla tuoreistakin lukijoista, ihana että olet löytänyt tänne :) Kiitos kun kerroit itsestäsi ja tsemppiä kevään opintoihin!

 9. Hei Jonna! Olen 22-vuotias luokanopettajaopiskelija Turusta. Kirjoittelen tällä hetkellä kandia, joten on ollut mielenkiintoista lukea opiskelustasi ja Kandin valmistumisesta. Olen seurannut blogiasi hieman reilut kaksi vuotta. Rakastan sinun mielettömän hyvää silmää niin sisutus- kuin pukeutumisasioissa. Osaat tehdä asuista rennon klassisia, mutta silti aina hyvin trendikkäitä . Jatka samaan malliin! :)

  1. Hei Oona! Kiitos hurjasti kun kirjoitit muutaman rivin itsestäsi, näitä on niin ilo lukea :) Ja hei tsemppiä kandin pakertamiseen! Se voi välillä tuntua mahdottomuudelta, mutta loppujen lopuksi kun pääsi vauhtiin sujui kirjoittaminen kuin itsestään. Kiitos kauniista sanoistasi ja mukavaa kevään odotusta sinne Turkuun :)

 10. Oon lukenut sun blogia varmaan melkein alusta asti, tai ainakin nyt nopealla selailulla noi 2012 postauksetkin näyttää tutulta. Oon vaan vähän laiska kommentoimaan, pitäisi kommentoida useammin:)
  Olen 27-vuotias, opiskellut kauppatieteitä ja nyt jo pari vuotta työelämässä. Asun Itävallassa ja tänne päädyin alunperin juurikin Erasmus-vaihtolukukauden kautta! Siksikin kiinnostaa nyt sun Marseillen aika ja mitä itse tykkäät vaihdosta.

  1. Voi vitsit, niin ihana kuulla, että olet viihtynyt juttujeni parissa jo näinkin monta vuotta! Kiitos hurjasti, samoin siitä että nyt innostuit jättämään kommenttia :) Aina yhtä mielenkiintoista myös kuulla muiden vaihtarikokemuksista. Nyt jo muutaman viikon jälkeen olen kyllä satavarma, etten tule päivääkään katumaan tänne lähtöä, vaikka vaikeitakin päiviä välillä on ollut.

   Lämmin kiitos vielä ja mukavaa kevään odotusta sinne Itävaltaan!

 11. Hei!

  Täällä yksi pitkäaikainen lukija :)
  Olen 27v. Espoolaistunut tuore rouva (tai noh kohta vuoden vanha jo;) )
  Elämässä tällä hetkellä jatko opinnot ja työ täyttää elämää aikalailla.
  Rakastan kaikkea kaunista, laukkuja, matkustelua, hyvää ruokaa ja kuplivaa.
  Arkeni tärkeässä osassa ovat myös laaja ystävä piiri, perhe ja myös kuntosali harrastus pitää minut tyytyväisenä.

  Ihana lukea vaihtokuulumisia!
  Tulee mieleen ihan oma opiskelu vaihto keväällä -07

  1. Hei Pauliina! Niin ihana kuulla pitkäaikaisista lukijoista, toivottavasti pysyt mukana menossa jatkossakin :) Meiltä löytyykin paljon samoja mielenkiinnonkohteita, kukapa ei rakastaisi muun muassa laukkuja, matkustelua ja hyvää ruokaa ;)

   Lämmin kiitos vielä ja mukavaa kevään odotusta!

 12. Oon 20-vuotias kauppatieteiden opiskelija Vaasasta. Aloin lukemaan sun blogia noin puolitoista vuotta sitten syksyllä välivuotta aloitellessani ja silloin vielä Tampereella asuessani. Sun blogi jäi heti lukulistalle opinnoistasi ja kauniista kuvistasi johtuen. Itseasiassa sun inspiroimana laitoin Vaasan sitten kevään yhteishaussa ensimmäiseksi, kun edellisenä keväänä ensimmäisenä oli ollut Helsinki.
  Tykkään sun pukeutumistyylistä ja myös sisutustyylistä, vaikka oma sisustustyylini onkin hieman erilainen. Niihin liittyviä postauksia on siis kiva lukea. Myös opiskelupostauksia on kiva lukea, sillä niistä saa motivaatiota omiin opintoihin. ;)
  Vietä ihana vaihtokevät siellä Ranskassa! Itse saatan mennä sen naapurimaahan Saksaan vaihtoon sitten, kun sen aika on. :)

  1. Voi, mulla tuli ihan kylmät väreet kun luin tämän! Jotenkin niin ihana ajatus, että olen voinut inspiroida jotakuta noinkin “ison” päätöksen suhteen ja innostuit hakemaan Vaasaan. Toivottavasti olet myös viihtynyt Vaasassa! :)

   Iso kiitos siis kommentistasi ja siitä, että olet siellä ruudun takana! Tsemppiä kevään opintoihin – kohta se kevät tulee sinne Vaasaankin ja kuuluisa Palosaaren siltakaan ei tunnu enää niin hyiseltä, hih ;)

 13. Olen 29-vuotias, kohta KTM, ja asun Helsingissä. Alunperin olen kotoisin Itä-Suomesta. Teen markkinoinnin parissa töitä ja blogiasi oon lukenut jo kauan! Sulla on ihana tyyli ja asenne, ja blogisi on kuitenkin sopivan maanläheinen ja sen takia tämän parissa niin hyvin viihtyykin :) Opiskeluaiheisia postauksia on kiva lukea ja nyt vaihtopostauksia odotan varsinkin! Oman opiskelijavaihdon tein Hongkongissa ja vaihto oli kyllä parasta ikinä :D Itse luen paljon blogeja ja seuraan somea jo työn puolestakin, joskin vapaa-ajalla puhelimen näpelöintiä voisi vähentää! Muuten tykkään matkailusta, ravintoloista ja muodista ja näihin ne palkkarahatkin pitkälti kuluu. Vapaa-ajalla pyrin urheilemaan (poikaystävä onneksi pakottaa mukaan salille :D) ja kesäisin menen maalle perheemme kesämökille. Koen että itsessäni on vahvasti kaksi puolta, kaupunkilainen korkkarinainen ja kumppareissa oleva mökkihöperö.. :) Nyt pinnistelen koulua valmiiksi työn ohessa ja kohta pitäisi myös aloittaa kaverin polttareiden järkkäilyt, sillä sain kunnian toimia kaasona kesällä. Kiireinen kevät siis tiedossa! Ihanaa kevättä ja vaihto-aikaa sinulle :) Etelä-Ranska on ihana paikka, viihdyt varmasti!

  1. Hei Laura! Kiitos ihan valtavasti kun kerroit itsestäsi kuin myös kivoista sanoistasi :) Erityisesti ilahduin tuosta maanläheisyys-kohdasta – se on piirre jota itse arvostan ihmisissä paljon, joten lämmittää mieltä kuulla tällaista.

   Tsemppiä opintojen viime metreille, voin vain kuvitella ettei ole helppoa työn ohessa. Onneksi on tosiaan niitä kivojakin kiireitä, ihanaa että olet saanut kunnian toimia kaasona :) Kiitos vielä ja mukavaa kevään odotusta sinne Helsinkiin!

 14. Heippa Jonna!

  Olen 24-vuotias terveys/-liikuntatieteiden opiskelija Jyväskylästä. Opintoni ovat ihan loppusuoralla ja haaveissa siintävät tohtoriopinnot terveystieteiden puolella. Olen juuri kihlautunut ihanan miehen, pitkäaikaisen kumppanini ja parhaan ystäväni kanssa. Elämä tuntuu ihanan hattaraiselta juuri nyt. <3
  Tämän kaiken lisäksi olen intohimoinen liikkuja, kulttuurikuluttaja ja blogien seuraaja. Oma pukeutumistyylini/-makuni on samankaltainen kanssasi, ja eniten tykkäänkin blogisi asukuvista ja pukeutumisjutuista -niin inspiroivia! Sulla on mielestäni hyvä maku niin pukeutumisen kuin sisustuksenkin suhteen ja todellakin silmää ja taitoa kuvata, siksi olenkin seurannut blogiasi tiiviisti jo pari vuotta. Yleensä blogiisi tulee kurkattua kahvihetken lomassa, mikä on aina ihana rauhoittumisen hetki.

  Terveisiä sinulle Marseilleen, Jonna! :)

  1. Hei Nuu ja kiitos aivan ihanasta kommentistasi! Kiva päästä tutustumaan teihin tarkemmin :) Hurjasti onnea kihlautumisesta – nauti hattarafiiliksestä täysin rinnoin <3

   Huippua kuulla, että olet ollut mukana jo pari vuotta! Toivottavasti blogini on osa kahvihetkeäsi jatkossakin :)

 15. Moi! :)
  Oon lukenu sun blogia vasta vuoden. Erityisesti kaikki opiskelu aiheiset jutut on on ollu mieleisiä, mutta myös matkustus ja muoti tekstejä on ollu ihana lukea! Tykkään sun tavasta kirjottaa: asiallinen, mutta silti siitä välittyy ystävällisyys ja tietynlainen rentous. :)

  Tosiaan, oon 17-vuotias tyttö Jyväskylän seudulta. Opiskelen tällä lukion toisella asteella ja valmistaudun ensimmäisiin kirjoituksiin… Tulevaisuudessa haaveena olisi opiskella liikuntatieteellisessä tai vastaavasti ulkomailla jotain hyvinvointi aiheista. :) Harrastan yleisurheilua ja juokseminen on aina ollut intohimoni. Kuukausi taaksepäin teinkin päätöksen siirtyä valmennusryhmään ja nyt odotankin kauhun ja innon sekaisin fiiliksin ensimmäisiä kisojani. Myös ryhmäliikunta sekä jooga ovat rakkaita ajan vietto tapoja. Olen oikea terveysruoka hifistelijä, mutta vegaaniksi kasvamisen jälkeen olen löytänyt vasta tasapainon ruokavaliooni sekä muutenkin syvällisemmän kiinnostuksen eettisiä ja ympäristöllisiä ongelmia kohtaan. Toivonkin, että joskus voisin tehdä jotain suurempaa, jonka avulla ihmiset pohtisivat syvemmin mikä on oikeasti tärkeää. Lukion jälkeen tarkoituksena (jos kaikki menee suunnitellusti) on lähteä vuodeksi Australiaan, sillä sinne olen janonnut jo pitkään. Toivon todella todella paljon, että tämä unelma toteutuisi. <3 Perheellämme on myös maailman ihanin ( ja itsepäisin :-D) koira, joka ei saa huomiosta koskaan tarpeeksi sekä inhoaa talvea yhtä paljon kuin itsekkin..:D
  Ja vielä..pidä hauskaa Ranskassa ja vietä ikimuistoiset viisi kuukautta !!!

  1. Hei Josefiina ja kiitos hurjasti kun jaksoit rustata näin pitkän pätkän! Ihanasti kuvasit sanoessasi kirjoitustyylini olevan asiallinen rennolla otteella – juuri sellaista olen hakenutkin ja tuntuu eniten omalta tavalta kirjoittaa :)

   Vau, olisipa sitä itse ollut noin määrätietoinen noin nuorena! Hienoa että sinulla on unelmia, yleensä kun tietää mitä haluaa ja on valmis tekemään töitä sen eteen niin ne myös toteutuvat :) Pidä siis niistä kiinni! Tsemppiä tuleviin kirjoituksiin ja muista myös nauttia – lukioaika on superhauskaa kaikkine kivoine tapahtumineen!

 16. Olen 24-vuotias lahtelainen, en tosin täältä kotoisin vaan muutin Lahteen kohta 5 vuotta sitten. Lähtöisin olen Itä-Suomesta.

  Tällä hetkellä olen töissä asiakaspalveluhommissa, mutta aikomuksenani on opiskella lisää nykyisen liiketalouden perustutkintoni päälle, tosin toista alaa.

  Pidän mm. koirista, jääkiekosta (penkkiurheilijana), sulkapallosta harrastuksena, hyvästä ruuasta sekä Ruotsista niin maana kuin kielenäkin. :)

  1. Heippa Tanja! Kiitos kovasti kun kirjoitit itsestäsi, näitä on ilo lukea :) Mukavaa kevään odotusta sinne Lahteen!

 17. Olen 18-vuotias abi pääkaupunkiseudulta! Olen lukenut jo pari kolme vuotta blogiasi ja se on edelleen yksi suosikeistani. Pukeutumistyylisi on tosi lähellä omaani, ja sisustusjuttuja on ihana lukea. Opiskelupostaukset ovat olleet myös hyödyllisiä, sillä olen hakemassa yliopistoihin tänä vuonna (en tosin kauppatieteitä). En ole kovin aktiivinen kommentoimaan postauksiin, mutta harva niistä jää lukematta. :)
  Onnea Marseilleen!

  1. Hei Liza ja kiitos kaunis kommentistasi! Ihana että olet ollut jo useamman vuoden mukana, toivottavasti niitä on myös edessä täällä :) Tsemppiä abivuoteen – ihan tuli hymy huulille kun muistelee omaa vuotta! Yo-kirjoitukset ovat rankat ja stressaavat, mutta penkkarit ja ylioppilasjuhlat ovat ikimuistoisia päiviä – nauti siis täysin rinnoin!

 18. Hei Jonna!!

  Löysin blogiin kaksi vuotta sitten kesällä työpaikalla ja illalla olikin pakko kahlata läpi jokaikinen postaus ja siitä lähtien olen lähes päivittäin käynyt katsomassa joko olisi uutta postausta.
  Olen 21-vuotias sairaanhoitaja opiskelija. Olen koko ikäni asunut Vaasassa ja on mielenkiintoista lukea kotikaupungistani jonkun toisen kertomana. Inspiraatiota etsiessäni milloin mihinkin käännyn usein blogisi puoleen, sillä tyylisi on todella lähellä omaani, vaikka elämämme ja kiinostuksemme opiskelujen suhteen ovatkin erilaiset.

  1. Heippa Krista! Voi vitsit, aina yhtä kiva kuulla vaasalaisista lukijoista siellä ruudun takana :) Ja nousi hymy huulille kommenttisi alusta – kiitos ihanista sanoistasi! Olen mielenkiinnolla lukenut, miten erilaisia ihmisiä sieltä ruudun takaa löytyy ja todella monen eri alan opiskelijoita, mutta sehän on vaan upea juttu :)

   Kiitos vielä ja mukavaa kevään odotusta sinne Vaasaan!

 19. Hei Jonna!

  Olen lueskellut blogiasi säännöllisesti muutaman vuoden ajan ja pidän erityisesti ihanan positiivisesta asenteestasi. :) Olen kolmikymppinena opettajanalku Keski-Suomesta ja tykkään ulkoilusta, matkailusta ruoanlaitosta ja lukemisesta. :)

  1. Hei ja lämmin kiitos kommentistasi – ihana kuulla miten pitkään olet ollut matkassa mukana! Kiva kun kerroit hieman itsestäsi, näitä on ollut ilo lukea :) Mukavaa kevään odotusta sinne Keski-Suomeen!

 20. Hei Jonna!

  Olen 26-vuotias oikeustieteilijä, joka valmistui viime keväänä ja on nyt siirtynyt työelämään. Alunperin olen Itä-Suomesta, mutta nykyään asun Helsingissä. Olen lukenut blogiasi noin vuoden verran. Osallistuin myös sinun ja home vai Laura -blogin Lauran järjestämään Balmuir -lukijailtaan. (Kiitos ihanasta illasta :)) Ihailen raikasta blogisi ilmettä ja maanläheisiä otettaisi, kauniita kuviasi sekä rentoa, mutta klassista tyyliäsi. Lisäksi hyvä makusi sisustuksen suhteen inspiroi minuakin sisustamaan.

  Vapaa-aikanani lenkkeilen shelttipennun kanssa, luen, matkustan ja vietän aikaa ystävien ja perheen kanssa. Odotan innolla vinkkejä Etelä-Ranskan matkailukohteista, sillä kesällä olisi tarkoitus suunnata sinne päin!

  1. Hei Mari ja kiitos kaunis kommentistasi! Ihan mahtavaa että osallistuit myös Balmuir-iltaan – kiitos itsellesi! Siellä oli niin paljon upeita ihmisiä ja jotenkin lämmin tunnelma :)

   Kevään aikana blogissa tulee varmasti olemaan paljon vinkkejä Etelä-Ranskaan, odotan jo innolla pääseväni kokemaan ja näkemään muun muassa Nizzan ja Cannesin! Pysy siis mukana, toivottavasti niistä löytyy vinkkejä tulevaa reissua varten sinullekin :)

 21. Moi! Olen 15-vuotias tyttö Jyväskylästä. Harrastan yleisurheilua ja tanssia ja pidän monipuolisesti kaikesta liikunnasta! Käyn siis vielä yläasteen viimeistä luokkaa ja ensi vuonna olisi tarkoitus mennä lukioon. Pidän paljon laukuista ja klassisesta tyylistä ja blogistasi saa hyviä vinkkejä joita voi soveltaa! Olen lukenut blogiasi varmaan parin vuoden ajan ja löydettyäni blogisi selasin kaikki postaukset läpi, asuista sai niin paljon inspiraatiota myös omiin asuihin! Kommentoin postauksia harvoin mutta luen varmasti jokaisen!:-)

  1. Heippa Edith! Kiitos hurjasti kommentistasi, ihana kun jaksoit kirjoittaa hieman itsestäsi :) Lukioaika on ihanaa aikaa kaikkine tapahtumineen ja juhlineen – kivaa että pääset pian kokemaan kaiken!

   Kiitos vielä ja mukavaa kevään odotusta sinne Jyväskylään :)

 22. Moi! Oon Jenni, kohta 18-vuotias lukiolainen kotoisin Rovaniemeltä, mutta oon asunut viimeiset 5kk USAssa, Kansas Cityn lähellä, missä vietän mun vaihtovuotta. Lukion jälkeen aion pyrkiä lääkikseen joko Suomeen tai Ruotsiin. Rakastan kaikenlaista liikuntaa, Adelen musiikkia, ulkoilua,lukemista, mun villakoiraa ja valokuvausta, mutta kaikista eniten matkustamista. Oon myös tosi kiinnostunut pukeutumisesta ja sisustuksesta, ja sun blogi onkin ollut viimeiset pari vuotta mulle iso inspiraation lähde. Kiitos siitä, ja huippua vaihtarikokemusta sulle sinne! :)

  1. Kiitos Jenni ihanasta kommentistasi! Tosi mukava kun kirjoitit itsestäsi :) Nostan aina hattua lukiossa vaihtoon lähteville – itselläni ei tuolloin rahkeet riittäneet ja jopa tämä puolen vuoden vaihto kauhistutti etukäteen! Tulee varmasti kuitenkin olemaan ihan mahtava kokemus siellä.

   Kiitos itsellesi kivasta palautteestasi ja tsemppiä sinne Jenkkeihin! :)

 23. Moikka! Täällä sun juttuja lukee 20-vuotias porilaistyttö :) Istun päivittäin bussissa tunnin suuntaansa, kun kuljen Rauman opettajankoulutuslaitokselle opiskelemaan. Hyvin mahdollista, että sunkon blogi on tuona aikana löytynyt, siinä kun on aikaa selailla nettiä ja somea :D Toista vuotta opiskelen luokanopettajaksi ja vapaa-ajat kuluu kotona avomiehen kanssa ja lasten hiihtokoulua ohjatessa metsässä :)

  1. Moikka Kiia ja kiitos paljon kun kerroit itsestäsi! Voi vitsit, aikamoisen matkan saat päivittäin istua bussissa! Toivottavasti minunkin blogista on tosiaan joskus iloa tuolle matkalle ;) Mukavaa kevään odotusta sinne Poriin!

 24. Moi!

  Essi 24v, asun tällä hetkellä Vantaalla, opiskelen liiketaloutta amkissa ja rakastan sun blogia! Oon lukenut tätä ihan alusta asti, muistan kun ennen blogin aloittamista kommentoit toisten blogeihin ja arvelin jo silloin, että sä voisit pitää tosi hyvää blogia – oikeassa olin! :) Sun blogissa tykkään oikeastaan kaikista postauksista, mutta etenkin asukuvat ja kodin sisustus kiinnostaa aina, mutta nyt kyllä odotan innolla kaikkia tämän kevään vaihtariajan postauksia, oon itse haaveillut vaihdosta tosi paljon, mutta en vaan uskalla yksin lähteä. Olisikin ihanaa lähteä just tolleen kaveriporukalla!

  Jatka samaan malliin huikeeta työtäsi blogin parissa ja ihanaa kevättä Ranskaan! :)

  1. Moikka Essi! Voi ei, tuli niin hyvä mieli kommentistasi! Ihan mieletöntä, että olet ollut mukana alusta asti ja jopa jo siellä behind the scenes -vaiheessa, hih. Kiitos siis valtavasti mukana olosta <3

   Jos vaihto yhtään kiinnostaa, niin jo näin muutaman viikon kokemuksella en voi kuin kannustaa lähtemään! Ymmärrän kuitenkin hyvin, sillä mua jännitti ihan törkeän paljon, vaikka en edes lähtenyt yksin, mutta lähtö oli silti tosi iso kynnys itselleni. Nyt jo olen kuitenkin vakuuttunut, että en tule katumaan :) Ainakin meillä useisiin kohteisiin lähtee aina tuttuja koulusta (ellei tietysti hae sellaiseen missä vain yksittäisiä paikkoja), joten harva joutuu ihan yksin lähtemään. Puolitutuistakin on turvaa :) Tiedän kuitenkin monia ihan yksin lähteneitä ja kyllä jokainen aina pärjää!!

   Iso kiitos vielä kommentistasi ja mukavaa kevään odotusta sinne koti-Suomeen! :)

 25. Moikka! Oon 17-vuotias lukiolainen Helsingistä. Mun suurin osa ajasta kuluu opiskellessa ja käyn aika paljon salilla, ja treffaan kavereita! Ihan sellasta perus. Opiskelu rytmittää arkea niin paljon, että sun blogia on siksi kiva lukea, koska säkin opiskelet. On ollut mahtavaa kuulla sun elämästä Vaasassa ja nyt ihka uudessa maassa, Ranskassa! Hassua todeta näin, mutta mä uskon, että sun blogilla on aika suuri vaikutus muhun. Just siinä, mihin haen, mitä teen, missä opiskelen, onko opiskelu ulkomailla mahdollista ja miten, kaikkia tämmösiä samanlaisia kysymyksiä pyörii mun päässäkin. Ja on ollut upeaa nähdä, kun sä toteutat niitä! Oon hakemassa ite lääkikseen ja kun sä hait kauppikseen, ja pääsit, niin se antoi mullekin uskoa, että mulle käy varmaan samalla tavalla. Mullakin on mahdollisuuksia, myös mahdollisuus uskaltaa lähteä uuteen kaupunkiin ja jopa uuteen maahan. Sä oot ollu osoitus mulle ihmisestä, joka on uskaltanut. Tykkään lukea myös suhteista, sun parisuhteesta ja en koskaan unohda niitä sanoja, mitä kirjoitit, kun kerroit sun ja sun poikaystävän hakevan eri maihin opiskeluvaihtoon. Sekin oli osoitus siitä, että niinkin voi tehdä. Lisäksi musta on kivaa lukea tavallisesta arjesta. En edes tiedä miksi. Kai se on niin, että oot severran mua vanhempi, että oot ikäänkuin mulle roolimalli. Yhdenlainen malli siitä, miten voi elämässä edetä ja toimia. Ja tosi hyvä sellainen! Vaikken sua tunnekaan, niin tuntuu, että jollakin tavalla tunnen paljonkin. Just kirjoitusten kautta. Muistan, kuinka erikoista oli huomata, että liikutuin ihan kunnolla, kun luin, että oot päässyt sisään Vaasan kauppikseen :D se on vaan niin hassua, miten voi iloita toisen puolesta niin aidosti ja olla niin onnellinen, vaikka ei todellisuudessa tunnekaan. Ihanaa vaihtovuotta sulle Marseilleen, Ranska on aivan upea maa ja munkin haave on joskus päästä asumaan sinne!<3

  1. Voi Anna! Luin kommenttisi useaan otteeseen ja mulla ei meinaa edes sanat riittää, miten paljon merkitsee kuulla jotain tällaista – ihan herkistyin tätä lukiessani. Olen todella otettu siitä, että voin olla jollekulle roolimalli ja esikuva – tämän parempaa palautetta tuskin voi edes saada :) Valtavat kiitokset kauniista sanoistasi <3

   On hienoa, että on unelmia ja tavoitteita ja kuten eräälle toisellekin lukijalle täällä vastasin, on niillä usein tapana myös toteutua, kun on valmis tekemään töitä niiden eteen. Sinulla ainakin vaikuttaa olevan tahtoa ja motivaatiota, joten ei epäilystäkään! Uuteen kaupunkiin muutto oli minulle tosi iso kynnys, mutta päivääkään en ole katunut ja uskon sen kasvattaneen minua hurjan paljon - tästä vaihtoajasta puhumattakaan. Kyllä sinäkin siihen siis pystyt!

   Isot kiitokset vielä kerran ja kaikkea hyvää sinulle!! :)

 26. Heippa! Olen seurannut blogiasi varmaankin muutaman vuoden ajan. Ihastuin alunperin tyyliisi, joka on hyvin pitkälti lähellä omaani. Sittemmin tarkemmin “tutustuttua” on ollut mukava seurata myös nuoren naisen kovin omastani poikkeavaa elämää. Oletan nimittäin olevani vanhemmasta päästä lukijakuntaa, ikää on 30 ja risat.

  Itse asun pääkaupunkiseudulla ja olen valmistunut yliopistosta jo vuosia sitten. Olen hektisessä työssä, josta nautin kovasti. Pääsen matkustamaan usein, eikä yksikään päivä ole toisensa kaltainen. Tuntuu myös että saan jatkuvasti haastaa itseäni ja opin uutta. Lisäksi on hienoa kun työn myötä huomaa että on ihania ystäviä ympäri maailman.

  Vapaa-ajalla matkustelelen, urheilen ja tykkään käydä ulkona syömässä. Rrrakastan käsilaukkuja, ja tykkäisin käyttää jopa enemmän aikaa pukeutumiseen, kauneudenhoitoon ja muuhun “hömppään”. Koska työni on toisaalta myös kuluttavaa (reissaaminen, pitkät päivät ja deadlinet) on blogien seuraaminen vastapainoa tälle. Kirjoittelen myös aikataulujen puitteissa omaa blogia joka keskittyy tähän kevyempään puoleen.

  Loppuun vielä kiitokset ihanasta blogista. Kun avaan läppärin selaillakseni uusia postauksia navigoin usein ensimmäiseksi juuri sinun blogiisi :)

  1. Hei Tea ja kiitos kaunis kommentistasi! Olen tosi otettu aina kuullessani pitkäaikaisista lukijoista – erityisesti jos on ihan eri elämäntilanteessa olevia ja eri-ikäisiä! Se on minulle ihan huippua palautetta, kun kuulee blogin kiinnostavan erilaisia ihmisiä :)

   Blogien lukeminen ja oman sellaisen kirjoittaminen on kyllä mainiota vastapainoa tavallisen arjen keskelle. Kiva että sinäkin pystyt keskittymään siihen hömppäpuoleen hektisen työn ohella!

   Kiitos vielä itsellesi kun luet ja oikein mukavaa kevään odotusta sinne Helsinkiin :)

 27. Moikka Jonna, olen 35-vuotias kolmen tytön äiti ja asun Uudellamaalla. Olen lukenut blogiasi noin puolitoista vuotta. Löysin tänne Livin up a notchin Eveliinan suosikkien kautta. Selaan kaikki suosikkiblogini (Jonnamaista mukaanlukien) läpi illalla lasten mentyä nukkumaan ja toivon, että uusia postauksia olisi luettavissa. Mielipuuhaani on matkustelu ja erilaisten matkojen suunnittelu ja niistä haaveilu. Minulla on aina suunnitteilla joku matka johonkin päin maailmaa. Lisäksi tykkään sisustamisesta ja kaikenlaisesta urheilusta. Vaikka meillä on ihan erilainen elämäntilanne, pysyn silti tiukasti matkassasi mukana. Tykkään tyylistäsi kovasti. Mukavaa kevättä Ranskaan! :)

  1. Hei Marjut ja kiitos kaunis kommentistasi! Voi miten kiva kuulla, täällä joku toinenkin kommentoi löytäneensä blogiini Eveliinan kautta :) Ylempänä juuri kirjoitinkin Tealle, miten otettu olen siitä, että blogini kiinnostaa myös ihan eri elämäntilanteessa olevia ja eri-ikäisiä ihmisiä – tuntee tehneensä jotain oikein! Kiitos siis kun olet mukana ja oikein mukavaa kevään odotusta sinne Uudellemaalle :)

 28. Tulen vähän jälkijunassa, sillä jostain syystä en esitellyt itseäni silloin, kun tämä postaus ilmestyi.Itselleni kuitenkin tuli sellainen olo, että haluaisin sinulle jotain kirjoittaa, joten parempi kai myöhään, kuin ei milloinkaan. Olen siis 25-vuotias nuori nainen ja muuttanut muutama vuosi takaaperin Joensuuhun opiskelujen perässä. Tällä hetkellä yritän saada kandin tutkintoni pakettiin ja kevät varmasti meneekin enemmän tai vähemmän stressaten viimeisten kandivaiheen kurssien kanssa. Opiskelujen ohella aikani kuluu töitä tehden sekä lenkkipoluilla koirani kanssa.

  Rupesin seuraamaan blogiasi varmaan joskus kolmisen vuotta sitten. Itseasiassa erään ystäväni ystävä on sinun ystäväsi (no kuulostipa se hieman hassulle), mutta se oli myös osaksi syynä siihen, miksi rupesin blogiasi seuraamaan. Aluksi kävin lukemassa blogiasi aina vain silloin tällöin, mutta jossain vaiheessa huomasinkin, että jokainen postauksesi tuli luettua ja sinusta oli tullut yksi suosikkibloggaajista. Syynä siihen, miksi pidän juuri erityisen paljon sinun blogistasi on varmaankin se, että blogissasi yhdistyy monet sellaiset elementit, mitä juuri itse blogeista olen hakemassa. Näitä mainitsemiani elementtejä on monia, mutta yksi sellainen, josta itse paljon pidän, on varmasti pukeutumisesi. Pidän paljon tyylistäsi ja tykkään nimenomaan siitä, että käyttämäsi asukokonaisuudet ovat tyylikkyyden lisäksi käytännöllisiä. Ehkä tuo käytännöllisyys onkin nimenomaan se, että asukokonaisuuksista voi helposti saada inspiroitumista myös omaan pukeutumiseen. Lisäksi minusta vaikutat todella hertaiselle ihmiselle ja ainakin omat sympatiapisteeni sait sillä, kun kerroit olevasi ihmisenä todella tunteellinen. Täällä ruudun takana nimittäin löytyy toinen myös melko tunteellinen ihminen ja sen vuoksi ehkä juuri tunteellisuus onkin ihmisissä sellainen piirre, joka ainakin itseeni vetoaa.

  Kiitos sinulle ihanasta blogista ja jatka vain samaan malliin. Olisi myös hauska nähdä lisää throwback -postauksia, mitä olet joskus aiemmin tainnut jo jokusen tehdä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *