Summer Finds

Pari viime päivää ovat kuluneet koulun lisäksi lähinnä kotona parannellessa – alkaa pikkuhiljaa jo ärsyttää tämä viikon kestänyt flunssa! Torstai-iltana poistuin sentään talosta  ja kävimme sangrialla ja tapaksilla muutamien tyttöjen kanssa viettäen superkiva ilta. On kyllä ihanaa, että täältä on löytynyt samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa riittää höpistävää ja on samankaltainen ajatusmaailma. Tuntuu nimittäin, että suurinta osaa vaihtariporukasta voisi kuvata termillä parinkympin ikään päässyt party animal, jolle joka päivä aamuun asti juhliminen on vaihdon suurin tarkoitus. Ei siinä, tykkään itsekin lähteä ulos ja juhlia, mutta olen tullut kokemaan tänne hyvin paljon muutakin.

Kerron vaihtaritunnelmista tarkemmin varmasti vielä myöhemmin, johan tässä on pian ensimmäinen kuukausi takana täällä Ranskassa, hui! Nyt kuitenkin tulin pikaisesti esittelemään parit kivat kesäuutuudet, jotka olen ehtinyt hankkia aleista. Valkoista pitsiä, nudea mokkaa ja denimiä – voiko enää kesäisempää yhdistelmää olla?

Shopping

Kuvan kolmikko löytyi Zarasta. Paidalle tulee varmasti paljon käyttöä heti ilmojen hieman lämmettyä, sinisille farkuille taas oli tarvetta jätettyäni kaikki vastaavat Suomeen jostain typerästä syystä (aka liian täydestä matkalaukusta). Nudeja nyöriballerinoja yritin turhaan metsästää loppukesästä Suomesta ja ilahduinkin löytäessäni ne alennuksesta täältä! Saisipa jo ruskettuneet kesäkintut näiden kaveriksi – ehkä muutaman viikon päästä Marokossa ;)

10 thoughts on “Summer Finds

 1. Pakko tulla kommentoimaan, että oon itekkin just neljättä viikkoa vaihdossa juurikin Ranskassa ja vaikka ollaan eri kaupungeissa niin vaihtareitten meininki on täälläkin ihan sama. :D ekat viikot oli vielä ihan ok, mut en vaan millään ymmärrä miten sitä pitäis jaksaa koko puol vuotta.. Hyvä, että oot löytäny samanhenkistä porukkaa, jotka ilmeisesti haluaa kokea muutakin. :) odotan sun vaihtokokemuksia mielenkiinnolla, sillä ainakin mulle eka kuukausi on ollut erittäin tapahtumantäyteinen.
  Mukavaa vaihtokevättä!

  1. Sellaista se meininki taitaa olla kaikkialla Erasmus-vaihdossa.. :D Missä päin Ranskaa olet ja mitä olet tykännyt? Hurjaa ajatella tosiaan, että ensimmäinen kuukausi on jo takana, hulinaa on riittänyt joten ei ihmekään että on mennyt nopeasti! Mukavaa vaihtoa sullekin – otetaan kaikki ilo irti! :)

 2. Ihana asuyhdistelmä mutta ennen kaikkea mitkä ihanat kengät ♥_♥ oot tehnyt ihan huippu löydön ja vielä alesta ! Täytyy laittaa mieleen tälläiset postaukset odottelemaan niitä tänne suomeenkin saapuvia lämpöisiä ilmoja varten kun ulos ei tarvitse pakkautua toppatakkiin, haha ;) Nyt on multa mennyt ehkä vähän ohi, mutta kuinka kauan oot siellä vaihdossa ? :)

  1. Olin niin iloinen nuo bongatessani! Suomeen näitä ei tullut enää myyntiin viime kesän lopussa, joten kiva että täällä onnisti sitten :) Toivottavasti kevät tulisi nopeasti sinne pohjoiseenkin, voiton puolella ollaan jo!

   Olen vaihdossa tämän lukukauden eli näillä näkymin toukokuun puoliväliin tai loppuun, vielä hieman suunnitelmat auki :)

 3. Aivan superihanat kengät!! Löysit ne jostain paikallisesta putiikista? ☺
  Jos saa muuten kysyä, miten erossa oleminen poikaystävän kanssa on sujunut? Kuitenkin kun saman katon alla jo asutte, niin voisi kuvitella että välillä tuntuu oudolta tms, tosin omakohtaista kokemusta ei ole. :)

  1. Kengät ovat Zarasta peräisin :) Ensimmäinen kuukausi on sujunut itse asiassa yllättävän hyvin! Ehkä pahin vaihe oli Suomen päässä se lähdön odottelu ja se kun tietää, että joutuu olemaan pian erossa, taisinpa tirautella tuolloin päivittäin.. :D Täällä olen kuitenkin pärjännyt jopa paremmin kuin odotin, vaikka ikävä on tietysti hirmuinen, mutta siihen on vain asennoiduttava. Onneksi on Whatsapp, Skype ja muut yhteydenpitoa helpottavat välineet :)

 4. Kääk, ihanat nuo kengät! <3 Muutenkin kevätvaatteiden himotus on päässyt kyllä valloilleen – harmi ettei niitä tarvitse täällä Suomessa vielä hetkeen käyttää :D

  1. No eikö, saisipa ne jo jalkaan pian! Ja hei, kyllä se kevät sinne Suomeenkin tulee ennemmin tai myöhemmin ;) Voiton puolella onneksi ollaan jo, kun tammikuukin on pian takana!

 5. Ihan täydelliset kengät! <3 Vitsi kun pääsisi itsekin käyttämään sandaaleja jo pian, mutta täytyy varmaan antaa omien nyörikenkien levätä kaapissa vielä muutaman kuukauden ajan… :D

  1. Eikö vaan! Heh, vielä täytyy muutama kuukausi jaksaa siellä Suomen päässä :D Toivotaan, että kevät tulee nopeasti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *