Strolling Around Barcelona

Barcelonan reissu alkaa olla pian takanapäin – enää on tämä päivä, kunnes myöhään illalla  hyppäämme taas yöbussin kyytiin takaisin kohti Marseillea. Pakko muuten sanoa, että yöbussi oli huomattavasti positiivisempi kokemus kuin mitä odotin (olin nimittäin hieman kauhuissani etukäteen, heh)! Bussi oli erittäin siisti ja mukavilla penkeillä varustettu, hyvinhän siinä siis torkkui kahdeksan tuntia ja heräsi periltä Barcelonasta. Lysti kustantaa vaivaiset 19 euroa suuntaansa, joten ei varmasti jää viimeiseksi reissuksi tänne Espanjaan! Ei sitä oikein sisäistä vielä, miten helppoa täällä matkustaminen onkaan, kun voit päivän parin varoitusajalla vain ottaa ja lähteä!

Meille on sattunut tänne erinomaiset säät, eilen tiellä oli hieman pilviä, mutta lauantai oli täydellinen aurinkoinen ja lämmin päivä kaupunkikiertelylle. Täällä asuva ystäväni tuli ilomielin oppaaksemme ja kuljetti meitä ympäri Barcelonaa aina rantaan asti. On kyllä ihanan eloisa ja rento kaupunki, voin vain kuvitella millaiseen kukkaan tämä vielä puhkeaa kesäaikaan. Tämän muutaman päivän reissun aikana olen päässyt näkemään niin paljon enemmän, että kuva kaupungista muuttui kertaheitolla!

Barcelona1 Barcelona4

Barcelona6

Barcelona10 Barcelona8 Barcelona9 Barcelona3 Barcelona2 Barcelona11 Barcelona5

Laitan muutamia Barca -vinkkejä jakoon vielä erikseen – ainakin yhdestä aamupalapaikasta on pakko kirjoittaa oma juttunsa. Tänään käydään vielä viimeisen aamun kunniaksi testaamassa toinen breku, jota odotan jo innolla! Ikäväkseni sain pienen flunssan ja kuumeenpoikasen näiden vikojen päivien riesaksi, onneksi pian on kuitenkin taas “kotona” Marseillessa. Kivaa viikon alkua teille!

14 thoughts on “Strolling Around Barcelona

 1. Barcelona on ehdottomasti yksi omista lempikaupungeistani; arkkitehtuuri ja elämäntyyli hurmasivat minut välittömästi! :)

  1. Barcelona on kyllä sellainen rento ja mutkaton! Täytyy tosin sanoa, että ihan lempikaupungikseni ei yltänyt, mutta ihana kuitenkin :)

 2. Aah miten ihania tunnelmia, kiitos kun jaksat välittää auringonsäteitä tänne lumiseen Suomeen! ❤️

  1. Ihanasti sanottu! Toivottavasti nämä lämmittävät edes hitusen siellä lumen keskellä :)

 3. Voi mitä maisemia ja miten ihanalta paikalta näyttää ! Vaikka mä luulin, että en vielä kaipaisi noita lämpösiä ilmoja niin kyllä näitä sun matkapostauksia katsellessa vain iskee kaipuu edes niihin keväisiin ilmoihin, kun ulkona pärjää balleriinoilla ja trenssillä :’)

  1. Ballerinoja ei ole vielä päässyt korkkaamaan, sitä odotan jo kuin kuuta nousevaa! Onneksi siellä Suomessakin aletaan olla jo paremman puolella, kyllä se kevät sieltä tulee ;)

 4. Aivan ihanan näköistä! Barcelona on kyllä ehdottomasti myös omalla listalla, ja vaikka helteet aina houkuttaakin, ei kyllä näytä yhtään huonommalta näin talvella, kevään kynnykselläkään! *sydänsilmäemoji*
  Ihastelin muuten asuasi jo snapin ja instan puolella, ihana! Toivottavatsi saadaan asukuvia myös paljon sieltä Euroopan puolelta! :*

  1. No eikö! Kesäaikaan Barcelona on varmasti täydellinen paikka yhdistää ranta- ja kaupunkiloma, joskin näin “keväällä” täällä on luultavasti edes hieman rauhallisempaa :) Puolensa siis molemmissa! Ja voi kiitos, tuosta on tullut ihan luottoasuni! Täytyykin päästä pian taas kuvaamaan asuja :)

 5. Moikka! Olen itse huomenna lähdössä Barcelonaan, kiva oli saada vähän esimakua mitä on tiedossa! :) Kiinnostaisi tietää minkälainen keli siellä oli? Lähinnä takkia mietin että minkälainen kannattaisi ottaa mukaan.. Sääennusteiden low lämpötilat kuitenki näytti aika kylmältä. Kiva jos ehdit vastata! :)

  1. Moikka! Oi, ihanaa Barcelonan reissua :) Täällä on ollut tosi kivat säät, joskin jos tuulee kovempaa ja on varjossa, niin tulee herkästi vilukin – yhtenä päivänä taas tarkeni istua ulkona ilman takkia. Itselläni oli trenssi mukana, ilta-aikaan voisi olla villakangastakille tarvetta, mutta jos vain yhden takin ottaa niin trenssi riittää. Ota kuitenkin mukaan jokin lämpimämpi neule ja huivi viileitä hetkiä varten :)

 6. Voi miten kauniin keväisiä kuvia! :)

  Oho, ei tosiaan matkustaminen Espanjaan tullut kovinkaan hintavaksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *