Sneakers & Sweatshirt

Pari postausta taaksepäin keräsin tennarisuosikkini yhteen, mutta tässä vielä yksi lenkkareilla varustettu asu. En tosin tiedä, kuinka paljon näistä Ranskan asuista on teille tällä hetkellä inspiraatioksi sinne Suomeen. Lueskeltuani juuri Tell Me About Yourself -postaukseen tulleita kommentteja kävi kuitenkin ilmi, miten monien suosikkeja juuri asukuvat ovat, näitä siis tiedossa ehdottomasti Marseillestakin käsin. Ja tosiaan, olen vihdoin saanut vastattua kaikkiin postauksen kommentteihin ja vielä kerran ihan valtavan iso kiitos – kommentit nostivat monen monta hymyä kasvoilleni todetessani, miten upeita ja fiksuja lukijoita sieltä ruudun takaa löytyy!

Itse asu on hyvin peruskauraa ja sellainen, jonka vetäisen päälle helposti niinä päivinä, kun en jaksa viettää vaatekaapin edessä montaa minuuttia (eli hyvin usein ja etenkin tämänhetkisellä rajatulla vaatekaapilla!). Rento harmaa kollari lenkkareiden kanssa skarpimpaan trenssiin yhdistettynä on takuuvarma valinta! Suomen oloissa soveltaisin samaa asua vaihtamalla trenssin villakangastakkiin, esimerkiksi kamelinruskea näyttäisi erityisen hyvältä.

Trenssi5 Trenssi2 Trenssi1 Trenssi3 Trenssi4

Trench coat / Zara
sweatshirt / Urban A
pants / Mango
bag / Givenchy
sunglasses / Ray-Ban (giveaway)
sneakers / Nike

Photography: Essi / Edit by me

9 thoughts on “Sneakers & Sweatshirt

 1. Ollaan tulossa viikonlopuksi Pariisiin ja kova mietintä on, että mitä ihmettä sitä pukee päällensä/ottaa vaatteita mukaan?? Täällä kun on nyt takaraivossa vain ne-30C pakkaset, vaikka tänään laskeekin nollaan. Sitten siellä ilmeisesti on lämpöasteita.. Vaikeaa!

  1. Moikka! Vitsit, vaikea auttaa kun Marseille on sen verran etelämpänä ja täällä lämpimämpi kuin Pariisissa… Pari viikkoa sitten kämppikseni oli Pariisissa ja siellä oli hänen mukaansa tosi kylmä, mutta nyt näyttää asteita olevan hieman enemmän. Itse lähtisin ehkä varmuuden vuoksi ohuella villakangastakilla, alle voi sitten laittaa tarvittaessa jotain kevyempää :) Ihanaa Pariisin reissua!

 2. Asukuvat kuuluvat kyllä ehdottomasti omiinkin suosikkeihin!
  Ja toisaalta näistä Ranskan asukuvista saa inspiraatiota kyllä, kevättä kohden kuitenkin mennään ja itsellä on ainakin kevätvaatteiden suunnittelu meneillään :)

 3. Hei Jonna!

  Ihana asu, jälleen kerran! Olen ihastellut tuota collegeasi jo pitkään ja tuuminut samaisen tilaamista. Koko kuitenkin mietityttää, niin mitä mieltä itse olet puseron koosta? Mikä koko sinulla on?

  Ihanaa vaihtoaikaa sinulle! :)

  -Anni

  1. Hei taas,

   löysinkin pienellä googlaamisella jo aimpia vastauksiasi samaiseen kysymykseen :)

   1. Heippa Anni! Onnistuitkin jo löytämään vastauksen :) Ihan on normaalikokoa siis minusta. Paita on kyllä ihana, itse asiassa yllä tälläkin hetkellä, heh!

    Kiitos kovasti ja mukavaa kevään odotusta sinne! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *