Sneaker Favs

Suomessa ei välttämättä ole vielä ihan tennarikelit (yhtään kääntämättä veistä haavassa, hehe), ainakin jos kinoksia on vielä yhtä paljon kuin mitä viimeksi olen kavereiden kuvista nähnyt. Marseillessa taas tennarit ovat jo ahkerassa käytössä ja ne ovat käytännölliset liikkuessa paljon ympäri kaupunkia. Ehkä kevään tuloon voi kuitenkin valmistautua jo siellä koti-Suomessakin, joten keräsin muutamat lenkkarisuosikit yhteen kollaasiin!

Sneakers2

1. Roshe Run, 2. Roshe Run, 3. Los Angeles, 4. Stan Smith, 5. Air Max Thea, 6. Roshe One Flyknit

Ensimmäiset Niken Roshet ostin viime keväänä, ja siitä lähtien ne ovat olleet kyllä ehdottomasti suosikkipoponi ja osoittautuneet hurjan monipuolisiksi yhdistellä. Nykyään omistankin Roshet sekä hopeanharmaina että mustina. Tänne Ranskaan otin kuitenkin vain mustat mukaani, joten nyt kevättä kohden on iskenyt hirveä valkoisten tennareiden kuume! Olen miettinyt Adidaksen Los Angeleseja, Fluxit kun ovat äärimmäisen mukavat jalassa ja tämä aavistuksen sirompi malli miellyttää myös silmää.

Mutta kuka bongaa yhden yllättäjän kollaasista? No hitsi, sieltä ne Stan Smithit löytyvät, vaikka kuinka vannoin eräässä inhokkilistassani, ettei näitä “sämpylöitä” tule koskaan löytymään jalastani.. :D Vihreät saati Superstarit eivät edelleenkään iske, mutta ehkä näissä punavalkoisissa on jotain tuttua ja turvallista Conversemaisuutta – lisäksi kenkiä tulee alvariinsa vastaan Ranskan kaduilla. Saa nähdä, miten käy ja löytyvätkö nämä kaapistani vielä kevään aikana! Onko joku muu lämmennyt Staneille alkukammosta huolimatta? ;)

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

10 thoughts on “Sneaker Favs

 1. Nuo Adidaksen Los Angelesit ovat kyllä alkaneet houkuttaa itseänikin, tosin juuri eilen sanoin itselleni että tänä keväänä en sitten saa ostaa yhtiäkään tennareita, kun ennestäänkin niitä on jo muutamat! :D Stan Smithit ei iske yhä edelleenkään, kun taas Superstarit menin jo joulua ennen ostamaan. Ne tosin ei missään vaiheessa aiheuttanut itselleni inhorefleksejä, vaan alusta alkaen kun ne tulivat takaisin katukunaan ne jollain tasolla ihastutti ;)

  1. Uskon Losien olevan superhyvät! Fluxit nimittäin ainakin ovat ihanat jalassa ja nämä ovat hyvin samantyyliset, mutta sirommat :) Eikä, niin se silmä tottuu ja maku muuttuu! Minä taas en edelleenkään voisi kuvitella Superstareja jalkaani.. :D

 2. Great choices! I recently bought the last one, I think the platinum shade gives a really nice touch to the sneaker. :)

  Hope you’re having fun!

  xx Carian

 3. Täällä yksi tassu pystyssä – nuo punavalkoiset Stanit muutti ennen joulua kotiin. Lahjana itselle itseltä *tähän se apinaemoji* :D ja en malta odottaa, että saan korkata ne!

  1. Voi himskutti – ei auta yhtään omaa kuumettani! :D Täytyy tunnustaa, että kerran jo ohimennen sovitinkin popoja Marseillessa. Hieman niihin täytyy vielä totutella, mutta saa nähdä kotiutanko ne jossain vaiheessa kevättä.. :D

 4. Äääh tennarikuume kasvaa! Mä voisin haluta vaikka nuo kaikki! :DD

  Ja joo kyllä, Stanit ovat alkaneet pikkuhiljaa houkuttaa minuakin.. noi punavalkoiset tai jopa pikkuisen valkoiset superstarsit mustilla radoilla-APUA!

 5. Mulla odottelee kaapissa kevään tuloa vitivalkoiset Stanit. Ajattelin, että ne on vähän hillitymmät tällaiselle keski-ikäiselle :D

  1. Vitivalkoiset kuulostavat myös hyviltä – valkoinen on aina varma valinta! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *