Peili paikallaan

Ennen Ranskaan lähtöäni kyselin teiltä sisustusmielipiteitä Peilin paikka? -postauksessa pohdiskellessani mummiltani perimäni antiikkipeilin kohtaloa ja sen sijoittamista asunnossamme. Kommentteja tuli valtavan paljon ja niitä oli ihan huippua lukea – iso kiitos kaikille! Jälleen kerran parhaat mielipiteet tulivat sieltä ruudun takaa ja päädyin teidän inspiroimana mallailemaan peiliä pystysuuntaan olohuoneen vitriinin yläpuolelle – aikaisemmin kun kuvittelin sen automaattisesti sopivan vain vaakasuunnassa. Ja siinähän se peilin paikka sitten olikin!

Peili1

Halusin vielä ikuistaa lopputuloksen, sitä kun oli kiva mietiskellä yhdessä teidän kanssa. Tiedän siis jatkossakin, kenen puoleen kääntyä, kun sisustuspulmat askarruttavat mieltä ;) Nyt ei tosiaan paljoa sisusteta tämän kevään aikana, mutta jahka pääsen kesällä koti-Suomeen on ihana päästä taas laittamaan omaa kotia – sitä odotellessa! Meillä on kyllä kauniita sisustusyksityiskohtia tulevassa Marseillen asunnossakin, ehkä kuvaan niitä joskus tännekin.

Nyt suuntaamme aamupalalle täällä Barcelonassa! Jos paikka on yhtä kiva kuin miltä se vaikuttaa kuvien ja kehujen perusteella, niin täytyy laittaa vinkkiä jakoon myöhemmin tännekin :) Mukavaa viikonloppua!

3 thoughts on “Peili paikallaan

  1. Voi mun piti myös kommentoida jo aiemmin, että peili olisi ihana pystypäin! Näyttää tosi kauniilta :) Meillä on vähän samantyyppinen vitriini täynnä kaikkea pikkusälää ja haluisin kovasti sälän sijaan peilin sen ylle, mutta meillä on kohta koko asunto täynnä peilejä – ehkä siis ei ;D

    1. Heippa! Se on Jyskistä, muistaakseni olen nähnyt samaa vielä mynnissä myöhemminkin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *