New in The Beauty Department

Olen löytänyt kosmetiikan saralla muutamia kivoja uusia tuotteita, joista ajattelin pitkästä aikaa vinkata teillekin! Meikkipussiini on eksynyt muun muassa uusi hehkutuksen arvoinen ripsiväri, pandasilmät karkottava peiteaine sekä sävyttävä huulivoide. Kuivashampoiden suurkuluttajana olen myös löytänyt uuden tuttavuuden, kasvojeni kuivaa ihoa taas hellii täyteläinen öljyseerumi.

Newin1 Newin2

Aloitetaan kuivashampoosta! Olen aikeissa kirjoitella parista muustakin suosikistani, mutta tässä uusin kokeiluni Balmainilta. Nappasin syksyiseltä laivareissulta Tax Freestä söpön matkakokoisen kuivashampoon, merkin muotovaahto kun on hyväksi todettu. Alkuun kuivashampoo tuntui tosi tujulta ohuelle tukalleni, joskin volyymiä se toi runsaasti! Nyt olenkin käyttänyt tätä enemmän puhtaaseen tukkaan tuomaan tuuheutta kuin hiuspuuterin tapaan, toisaalta tukka on myös pysynyt paremmin rasvattomana seuraavanakin päivänä.

Newin3

Tutustuin Mia Höytö Cosmeticsin tuotteisiin eräällä Asenne-brunssilla loppuvuodesta, ja siitä lähtien tämä Lempeä Uni* -öljyseerumi on ollut päivittäisessä käytössäni. Pakkausten kauniin ja yksinkertaisen ulkomuodon lisäksi sisältö on priimaa, ja runsaasti vitamiineja sisältävä öljy tuntuu ihanalta kasvoilla. Nykyisin olen jättänyt öljyn käytön vain yövoiteen alle, täällä Ranskassa kun ei iho ole ihan niin pahasti koetuksella kuin kylmässä Suomessa.

Edellinen peitevoiteeni veteli viimeisiään, ja päätin ottaa testiin Sokoksillakin nykyään myytävän Urban Decayn kehutun Naked Skin -peittarin. Ja eipä tätä ole turhaan hehkutettu! Nestemäistä peiteainetta on helppo kerrostaa halutun peittomäärän mukaan, eikä se kökköönny silmänalusille päivän mittaan. Aine tuntuu myös kosteuttavalta, joten Naked Skin saa näiltä pandasilmiltä täydet kymmenen pistettä!

Newin4

Minulta on tullut useampia ripsivärisuositteluja viime aikoina, yhdestä loistouutuudesta vinkkaan vielä myöhemmin, mutta tässä myös eräs erittäin positiivisesti yllättänyt tapaus! Sain testattavakseni Oriflamen Giordani Gold -sarjan tuotteita, joista olen aiemmin kokeillut muun muassa peitepuikkoa ja nyt Incredible Length Mascara -ripsiväriä*. Ripsarille minulla ei ollut sen suurempia odotuksia, mutta se osoittautuikin todella hyväksi! Harja sekä tuuhentaa että pidentää hyvin, ja pysyy paikoillaan koko pitkän päivän.

Newin5

Viimeisenä vielä lempi sävyttävä huulivoiteeni, Diorin Lip Glow Color Reviewer Balm*. Tästä olen hohkannut jo vuosia, mutta puteli yhä on ja pysyy meikkilaukussani! Diorin kevään kokoelmiin tuli Lip Glow’ta uudessa sävyssä Lilac, jonka nimen ei kannata liikaa hämätä, sillä tämäkin antaa nätin vaaleanpunaisen sävyn.

*:llä merkityt tuotteet saatu kokeiltavaksi blogin kautta

8 thoughts on “New in The Beauty Department

    1. Peittari on ihan huippu, voin yhtyä joka sanaan! Meiltäpä löytyi muitakin yhteisiä suosikkituotteita :) Kiitos Ranskassa nautitaan täysin rinnoin – nyt olemme itse asiassa matkalla Barcelonaan viikonlopuksi, joten vähän vaihtuvat taas maisemat! Mukavaa viikonlopun odotusta sinne :)

    1. En valitettavasti pääse nyt tarkistamaan, mutta jos en ihan väärin muista sävyn nimi on Warm Light tai jotain sen suuntaista :)

    1. Diorin Nude on ollut suosikkini monen monta vuotta, mutta kyllä melkein kallistun lopulta tähän Urban Decayhin! Ihan jo käytännöllisyydenkin puolesta, Diorin tuubista puristaa välillä vahingossa liikaa, kun taas tässä ainetta otetaan pullosta tuolla sudilla ja määrää on kätevä näin säädellä. Tätä on myös helppo kerrostaa peittävämmän lopputuloksen saamiseksi ja on kuitenkin yhtä kivan ohut koostumus kuin Diorissa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *