My Furry Sale Find

Tänä vuonna olen pysynyt alennusmyynneistä poissa – yhtä kröhöm pientä poikkeusta lukuunottamatta. Joulunpyhien jälkeen ollessani vielä Tampereella oli pakko tehdä visiitti Inchiin, jossa alkoivat alet. Inchistä olen kertonut täällä aiemminkin, mutta tuosta farkkukaupasta löytyy hurjan hyvä valikoima monta suosikkimerkkiäni. Tehtiin siis poikaystävän kanssa täsmäisku kauppaan toivoen, että kokoja olisi vielä jäljellä.

Ja tein kuulkaa ihan huippulöydön! Parasta on, jos bongaa alennusmyynneistä jotain aikaisemmin normaalihintaisena havittelemaansa. Kuolasin jo syksyllä Vaasassa Tiger of Swedenin pörrötakkia, jonka hintalappu oli kuitenkin yli kipukynnykseni, ja ihastelinpa tätä vielä Helsingin liikkeessäkin juuri ennen aattoa. Inchissä alerekkien välissä kierrellessäni silmiini kuitenkin osui yksi ainoa kappale tätä harmaata kaunokaista ja onneksi juuri minun koossani. Hykertelin takki ylläni sovituskopissa pitkän tovin ja voitte arvata, etten suostunut enää ottamaan sitä pois päältä!

Olen niin fiiliksissä löydöstäni, ja juuri harmaana tekoturkistakki näyttää minusta erityisen kivalta. Takin alta pilkottava Samsoe&Samsoen valkoinen merinovillaneule on myöskin Inchin aleista – onneksi myyjätär kiikutti tämän luokseni, sillä se näytti päällä vielä paljon kivemmalta. Tällaisia perusneuleita tulee käytettyä ympäri vuoden ja merinovilla on kiva matsku myös kesällä toimistolla viileinä päivinä.

Sellaiset alennuslöydöt, ja molemmat otin toki mukaani myös Ranskaan ;) Ensimmäiset asutkin karvatakin kanssa ehdittiin jo kuvata Suomen päässä, joten niitä tiedossa! Oletteko te onnistuneet tekemään jotain hyviä alelöytöjä tänä vuonna?

Say hello to my furry sale find! I haven’t really been at the sales this year, but there was one exception. One of my favorite stores started their sales just after the Christmas holidays, and I couldn’t resist stopping by. And luckily I did, because I found something that I’ve been craving for during the fall! This faux fur coat from Tiger of Sweden is just perfect and I really love the grey color – something different from the classic black. The sweater under the coat is a sale find as well and it’s from Samsoe&Samsoe. There are outfit pictures to come!

10 thoughts on “My Furry Sale Find

 1. Tällaiset alelöydöt on kyllä just niitä parhaita! Kaiken lisäksi takki on vielä ihanan näköinenkin, viime aikoina kaikki pörröinen on miellyttänyt mun silmää jotenkin erityisen paljon :)

  1. No niinpä, parasta jos on katsonut jotain jo normaalihintaisena! Minullakin on pörrökausi käynnissä, onneksi takki siis löytyi ;)

 2. Mä oo löytänyt aleista ihanan klassisen raitamekon sekä sitten ostin ihan perus alusvaatteita!:D muuhun en olejaksanut kiinnittää huomiota, vaikkakin eilen kävin kyllä alerekistä ostamassa muutamat bikinit kun varattiin eilen äkkilähtö Teneriffalle!
  Tuo takki näyttäää niin pehmeeltä! Oon aina ihaillut tollaisia, mutta mulle ne ei vaan sovi! Muistan joskus kokeilleeni sellaista valkoista pörröneuletta ja näytin ihan jääkarhulta siinä :D

  1. Oi raitamekko kuulostaa hyvältä kesää ajatellen! Ja Teneriffa vielä paremmalta, saat siis mekonkin heti käyttöön ;) Ihanaa matkaa jo etukäteen!

 3. Upean näköinen takki. :) Sopii sinulle todella hyvin.
  Minulla ei ollut oikein mitään, mitä olisin tarvinnut, joten annoin suosiolla muiden ostella. ;)

  1. Kiitos ihana! Ja ihan hyvä päätös, jos ei ole mitään hakusessa niin parempi pysyä suosiolla poissa :)

 4. Ihana takki! Onko sulla tosta Samsøe&Samsøe:n neuleesta XS koko? Mietin vaan kumman koon tilaan.. :)

  1. Neule on ihana, päällä tälläkin hetkellä! Mulla on koko XS, se on hieman lyhyttä mallia mutta muuten vastaa kokoaan :) Vaatii muuten alustopin alle, sillä kangas on aika läpinäkyvää.

 5. Moikka!
  Aivan ihana! Todella mahtava löytö! Mä tilasin Mulberryn alesta mini lilyn ilta- ja kesäkäyttöön. Aivan täydellisen kaunis poppy red-sävyssä. Onnekasta uutta vuotta!

  1. Voi, Poppy Red on tosi kaunis sävy! Huippulöytö siis, laukku tulee olemaan täydellinen etenkin kesäkäytössä :) Onnea uuteen vuoteen sinullekin ja kiitos kun kommentoit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *