Marseille!

Marseille2

Postauksen tullessa ulos olen minä jo lentokentällä valmistautumassa boardingiin – edessä on kevät Ranskassa. Tuntuu uskomattomalta, miten nopeasti aika on mennyt – vastahan saimme tietää vaihtopaikoista! Marseille siis kutsuu, enkä vielä oikein sisäistä, että tulen asumaan Ranskassa seuraavat kuukaudet.

Moni on kysellyt miten blogin käy, mutta se toki jatkaa samaa tuttua linjaansa myös tuolta käsin – tai no ei nyt ihan tuttua, sillä maisemat toki muuttuvat aika lailla. Toivottavasti pysytte matkassa mukana myös kevään ajan! :) Netti tulevassa kämpässämme on vielä kysymysmerkki, joten pari postausta olen ehtinyt ajastaa lähipäiville, mutta toivotaan että pian pääsen taas langoille ihan reaaliajassakin. Sillä välin päivittelen varmasti Instagramia (@jonnalepp) sekä Snapchatia (jonksteri) – palataan siis Ranskasta!! :)

When this post comes out I’m probably already getting ready for a boarding at the airport. I’m traveling to France, where I’m going to spend the next months. I can’t believe how quickly time has gone by, it seems like it was only yesterday when we found out about the exchange in Marseille! I’m both excited and horrified at the same time, but I think it’s part of this ;)

I really hope you will stick with me through this spring, because of course I’ll continue on blogging from France! I’m not sure when we will have Internet at our apartment, so I’ve scheduled a few posts for you guys. Meanwhile you can also follow me on Instagram (@jonnalepp) and Snapchat as well (jonksteri). I’ll hear you guys again in France! :)

9 thoughts on “Marseille!

 1. Ihanaa päästä näkemään vaihtarielämää siellä etelämmässä! Hurjasti tsemppiä kevääseen! :) xx

 2. Oikein ihanaa, turvallista ja antoisaa vaihtariaikaa! :) Ja niin samaa mieltä, että syksy hukattu ohitse hurjaa vauhtia, ja kesää kohti taas mennään. :)

 3. Voi kuinka kivaa, pidä hauskaa vaihdossa!

  Ois kiva jos tekisit postauksen yleisistä asioista vaihdon suhteen, esim. kämpän saaminen, koulukäynti ja mitä yleensäkin teet sielä :)

 4. Ihanaa, ihanaa vaihtoa Jonna! Samat fiilikset täälläkin, en millään sisäistä, että kevään asun Jamaikalla, vaikka lähdin Suomestakin jo useampi päivä sitten. Reilu viikon pit stop Jenkeissä ennen itse vaihtoa saa tän tuntumaan, että lähin ihan vaan lomareissulle :)
  Hehe ps. Sama passikotelo mulla, se on vaan niin söpö :)

 5. Ihanaa vaihtoa! :) Kuulostaa upeelta. Mielenkiinnolla jään odottamaan postauksia Ranskan maisemista!

 6. Pakko sanoa, että sun innostuneisuus ja positiivisuus välittyy paitsi tästä, myös kaikista muistakin postauksista! Olisi myös mielenkiintoista lukea ajatuksiasi vaihtoon pakkaamisesta, opiskelija kun olen itsekin ;) Kun koko vaatekaappia ei luonnollisestikaan pysty ottamaan mukaan, miten selvisit pakkaamisesta puolen vuoden matkalle?
  Oikein ihanaa vaihtoa sinulle Jonna! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *