Lunch on the Terrace

Sunnuntaina vietettiin täydellinen rento iltapäivä tyttöjen kanssa. Olimme istuneet lauantai-iltaa pohjoismaisen vaihtariporukan kesken, mutta ylös vihdoin päästyämme oli pakko lähteä ulos nauttimaan upeasta säästä.  Aurinko paistoi täydeltä taivaalta, lämpöasteet kipusivat korkealle ja kaupunki kuhisi ihmisiä. Ajattelimme etsiä jonkin kivan kahvilan vanhan sataman alueelta, mutta onnistuimmekin bongaamaan söpön lounaspaikan ihan asuntomme naapurista korttelin toiselta puolelta. Nykyinen asuinalueemme on kyllä loistava – ei tarvitse lähteä kotikatua pidemmälle löytääkseen ravintoloita ja kaikki kaupatkin ovat lyhyen kävelymatkan päässä!

Suomessa ei pahemmin istuskella tammikuussa terassilla ja syödä lounasta (hyvä jos edes kesäkuussa aina tarkenee, haha!), joten vitsit miten nautimmekaan tästä. On ihanaa vaan istua alas ja katsella ohikulkevia ihmisiä – kaiken lisäksi valitsemani sienipasta oli järjettömän hyvää. Pelkään jo nyt, millaisten lisäkilojen kanssa palaan Suomeen kesällä – nyt täytyy pian etsiä täältä joku hyvä sali! :D

Lunch1 Lunch6 Lunch5 Lunch2 Lunch4 Lunch3

6 thoughts on “Lunch on the Terrace

    1. Meidän Vaasan yliopistosta lähti tänne Marseilleen yhteensä 6 oppilasta, kolme poikaa ja kolme tyttöä, ja tyttöjen kanssa otimme yhdessä kämpän täältä :) Kuvassa vielä yksi ruotsalainen tyttö!

  1. Voi miten hyvältä lounas terassilla kuulostaakaan! Varmaan se puolisen vuotta saadaan kyllä odotella, ennen kuin täällä Suomessa onnistuu :D

    1. Hih, saa nähdä onnistuuko edes puolen vuoden päästä! :D Ei vaineskaan, voihan hyvällä tuurilla terasilla tarjeta jo huhtikuussa, jos sattuu hyvä kevät! Toivotaan sellaista ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *