Lucky Bracelet

Yksi mieluisimmista joululahjoista paljastui yhdestä poikaystäväni paketista. Halusimme antaa toisillemme jotain sellaista, joka kulkisi mukana myös kevään ajan ja olisi kiva muisto. Olinkin jo hyvissä ajoin toivonut pitkään havittelemaani rannekorua, tarkemmin sanottuna Etsyn Boutique Minimalisten valikoimista. Mikäli Boutique Minimaliste ei ole teille vielä tuttu, niin kyseessä on Etsyn kautta toimiva Lissabonilainen putiikki, jolta löytyy paljon koruja nimensä mukaisesti minimalistiseen makuun. Kannattaa ehdottomasti tutustua!

Leafclover

Kuten todettua valikoimaa riittää ja minulla meinasikin iskeä valinnanvaikeus. Mietin parin eri yksilön välillä, mutta lopulta päädyin tähän siroon kultaiseen neliapilaan, joka olisi oiva onnenkoru kevääksi. Ihastuin koruun ikihyviksi ja se onkin viime viikot ollut ranteessani kutakuinkin päivittäin – parasta on kuitenkin sen merkitys minulle. Korulahjat ovat minusta ihania, sillä ne muistuttavat arjessa päivittäin antajastaan. Tällaiselle sirolle rannekorulle minulla olikin tarvetta, sillä tätä voi helposti yhdistellä eikä koru myöskään ole tiellä. Ei siis varmasti jäänyt viimeiseksi koruhankinnakseni Boutique Minimalistelta!

Toinen ikäänkuin lahja toisillemme oli Miron ottamat kuvat meistä ennen vaihtoonlähtöä. Eräänä kirpeänä pakkaspäivänä suuntasimmekin Miron kanssa keskelle metikköä kuvaamaan hennossa lumisateessa. Kuvista tuli niin kivoja, että ajattelin vilauttaa niitä jossain vaiheessa vielä täälläkin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *