Lexington VIP Sale & Sale Code

Lexingtonale

Muutama päivä sitten pistin jakoon muistilistan alennusmyynteihin, mutta nyt pukkaa vielä erästä alevinkkiä! Yhteistyökumppanini Lexington nimittäin on tänään aloittanut mahtavan VIP-alen, ja arvelen tämän kiinnostavan monia teitä. Olkaa kuitenkin nopeita, sillä koot viedään merkin aleissa usein salamannopeasti. Nimimerkillä monta kertaa olen jäänyt tyhjin käsin, mutta joskus olen ollut ajoissakin ja tehnyt hyviä löytöjä – ainakin sisustuspuolella!

Lexingtonilta ehdotettiin vielä, että voisin jakaa teille vielä extrakoodin, ja koodilla JONNAMAISTA saatte -10%:n alen jo alennetuista tuotteista. Tässä vielä linkki VIP-aleen, mukavia aleshoppailuja! :)

3 thoughts on “Lexington VIP Sale & Sale Code

  1. Moikka! Tilasin tuolta takin tämän viikon maanantaina ja mitään ei ole vielä kuulunut. Luin, että he lähettävät viestin kun takki lähtee toimitukseen ja vielä 6 päivän jälkeen mitään ei ole kuulunut.. Kuinka nopeasti tilaukset yleensä tulevat?

    1. Moikka! Tilasin itse viimeksi juuri kesän alennusmyyntien aikaan, ja tällöin kesti muistaakseni viikko ennen kuin tilausta oli edes laitettu toimitukseen. Laitoin viestiä ja he hoitivat asian, kannattaa siis ottaa yhteyttä asiakaspalveluun jos ei kuulu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *