Lexington SS16 / Home

Taas on se aika vuodesta, kun katseen voi jo kääntää hieman tulevaa kevättä ja kesää kohden. Tiedän, Suomessa on juuri ollut hurjat lumimyräkät ja keväästä ei ole vielä tietoakaan valtavien kinosten vallatessa kadut, mutta kuitenkin! Ei nimittäin mene enää kauaa, kunnes kauppoihin alkaa tulla ensimmäisiä ripauksia kevätmallistoista. Ajattelinkin, että nyt voisi perinteiseen tyyliin olla hyvä hetki katsastaa, miltä jo viime vuoden puolella kuvaamani Lexingtonin SS16 -mallisto näyttää kodin sisustuksen osalta! Muodin uutuuksia jaan vielä hieman myöhemmin, joten aloitetaan ensin sisustusjutuilla :)

Lexingtonhome14 Lexingtonhome1 Lexingtonhome10 Lexingtonhome8

Sanon tämän varmasti joka vuosi, mutta Lexingtonin kevät ja kesä näyttää ihanalta! Paljon vaaleita ja hempeitä sävyjä pastellivärien ohella, raikaista raitaa ja paisleykuosia sekä kauniita yksityiskohtia. Kaikkea sellaista, joka inspiroi nyt keskellä talvea tulevaa kevättä riemulla jo odottaessa. Erityisen innoissani olin merkin somisteista kuten kehyksistä, joita tulee myyntiin tulevan malliston myötä. Kuinka söpöltä tuollainen beach house -henkinen puinen talokehys näyttäisi vaikka kesämökin ikkunalaudalla? Kannattaa siis ehdottomasti tsekata tekstiilien lisäksi myös nämä somisteuutuudet!

Lexingtonhome7 Lexingtonhome9 Lexingtonhome2 Lexingtonhome12 Lexingtonhome3 Lexingtonhome6 Lexingtonhome4 Lexingtonfall1

Kehysten lisäksi mieleeni jäivät eritoten sänkyä koristava viltti vaalean ja sinisen sävyissä, freesit ja yksinkertaiset keittiöpyyhkeet, nätit tabletit sekä paisleykuosinen koristetyyny. Miltä mallisto näyttää teidän silmäänne? Entä oletteko jo huomanneet, että Lexingtonin ikonisen astiasarjan joukkoon on ilmestynyt viimeisessäkin kuvassa vilahtava uusi väri harmaa? Tätä on kuulemma kaivattu asiakkaiden toimesta jo iät ja ajat, mutta nyt beigen, sinisen ja punaisen rinnalle on vihdoin tullut astioita myös harmaassa värissä. Kyllä näistä kelpaisi juoda aamukahvit!

Muodin puolta jaan tosiaankin vielä hieman myöhemmin, sieltä niitä suosikkeja vasta löytyykin! Veikkaan, että sieltä löytyy paljon juttuja teidänkin makuun, pysykää siis kuulolla ;)

It’s that time of the year again when it’s time to reveal some pieces from Lexington SS16 collection. I took these photos at their showroom already at the end of last summer, but time has gone so quickly that here we are again! It won’t take long, until the first spring arrivals will come to stores, so let’s have what Lexington has to offer this year.

As I tend to say every year – I love the Spring/Summer collection! It’s full of light colors as well as some pastel shades as well, and what I especially liked about the collection are the small details such as frames and other decor stuff. I think it’s a great addition to Lexington! What do you think of the collection? I’ll show some pictures of the women’s collection later, so stay tuned :)

1 thought on “Lexington SS16 / Home

  1. Ihania tavaroita Lexingtonilta jälleen! Aina ihastelen näitä mutta jostain syystä minulta ei kuitenkaan mitään heidän tuotteitaan löydy… Täytyy korjata tilanne! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *