From the Sales

Alennusmyynnit ovat vihdoin startanneet täällä Marseillessakin (kauan siinä kestikin, luulin että ne olisivat olleet täällä jo täydessä vauhdissa tammikuun alussa!). Olen jo tehnyt pari kivaa löytöä kesää ajatellen, ja eilen löysin myös muutamallakympillä Niket itselleni. Jostain oli luovuttava matkalaukkua pakatessa ja ajattelin suosiolla ostaa salikengät täältä, heh ;) Ennen omien alelöytöjeni esittelemistä tein myös täsmäiskun pariin nettikauppaan ja keräsin suosikkini.

Ale2

1. Tekoturkki, 2. neule, 3. toppi, 4. hattu, 5. toppi, 6. neule,
7. ballerinat, 8. farkut, 9. rannekoru, 10. laukku, 11. huivi, 12. takki, 13. ballerinat

Olette varmasti jo huomanneet rakkauteni karvatakkiani kohtaan, joten yksi tekoturkis oli saatava tähän kollaasiinkin – ihana! Muuten silmää miellyttävät neutraalit valkoisen, mustan ja harmaan sävyt unohtamatta asusteita. Mustat housut alkavat myös jo pikkuhiljaa tökkiä kuukausien käytön jälkeen ja siniset farkut näyttävät nyt erityisen freeseiltä, mieluiten juuri boyfriend-mallissa.

Linkit mainoslinkkejä / adlinks

4 thoughts on “From the Sales

  1. Liittymättä täysin tähän postaukseen, kattelin juuri vanhoja postauksiasi (olin pitkään reissussa joten läpikäytävää oli ihanan paljon ;)) ja huomasin, että olit aloittanut täsmälleen saman kirjasarjan ku minäki!! Luin just Nukketalon reissussa ollessani ja oon aivan koukussa! Nyt pitäisi alkaa lukemaan pääsykokeisiin, mutta millään ei mieli malttaisi vaan haluisin ostaa kaikki Kristina Ohlssonin kirjat ja vaan lukea niitä… :D mutta ei mulla muuta, ajattelin vaan tulla jakamaan mun hypetyksen :D ihanaa viikkoa sulle Jonna ja tsemppiä kaiken kanssa! <3

  2. Oijoi, Nukketalo oli niin koukuttava! Jatkoin syksyllä sarjaa, mutta kaikkien koulukiireiden alla lukeminen taas jäi. Nyt unohdin kirjan Suomeen, mutta ainakin minulla on sitten ensi kesäksi luettavaa, kun on päästävä kahlaamaan Ohlssonin muutkin teokset ;) Todellakin jaan siis hypetyksen kanssasi! Kiitos ja ihanaa viikkoa sinnekin! :)

  3. Täällä odotellaan innolla lisäkuvia Marseillesta ja juttuja vaihtaritohinoista. :) Ehkäpä muuten Ranskassakin vietettiin joulua katoliseen tapaan vasta loppiaisena ja alet alkoivat vasta sen jälkeen?

    – Hansu // Hassutellen

    1. Coming up! Tulen varmasti kirjoittelemaan paljon vaihtarifiiliksiä tässä keävän aikana ja kyllästyttämään teidät kuvilla ;) Alet tosiaan alkoivat vasta loppiaisena, joten voi hyvin olla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *