Fluffy & Sporty

Orientaatioviikko täällä Marseillessa on nyt takana päin, ja nopeasti se hujahtikin! Eikä ihmekään, sillä on ollut niin paljon käsittelemistä – uusi kaupunki ja asuinalue, ihmisiä ympäri maailmaa, tutustumista yliopistoon ja niin edelleen. Puhumattakaan kaikista käytännön asioista, kuten asunnon etsimisestä. Ennen tänne tuloa otimme kuukaudeksi hurjan kivan asunnon huippualueelta Airbnb:n kautta, mutta tulevia kuukausia varten meidän on etsittävä uusi majapaikka. Tämä ratkaisu oli kuitenkin kätevä, sillä näin pystyimme tutustumaan alueisiin paikan päällä ja tietysti myös käydä katsomassa kämppiä ennen sitoutumista. Eiköhän me vielä asunto löydetä, tänään menemmekin jo tsekkaamaan yhtä potentiaalista :)

Ennen kuin siirrytään keväisempiin asukuviin täällä Ranskan päässä laitetaan vielä yksi Suomessa kuvattu talvisempi asu jakoon. Kuten jo lupailinkin tämänkertainen asu karvatakin kanssa on rennompi ja sporttisempi. Takkia ostaessa satuin olemaan sonnustautuneena pipoon ja lenkkareihin, ja yllätyin miten kivalta yhdistelmä näytti sovituskopissa pyöriessäni. Sama asu pääsi siis ehdottomasti ylle toistekin! Näin paksua takkia ei ole tarvinnut täällä Ranskassa kuin pari hassua kertaa, sillä viime päivät olemme saaneet nauttia korkeista +16:n lämpöasteista. Nautin tästä säästä ja auringonpaisteesta niiin paljon! Sen ovat muutkin vaihtarit huomanneet ja meille suomalaisille nauretaan, että kuinka innoissaan voi joku olla nähdessään edes hieman aurinkoa.. :D

Fauxfur2 Fauxfur1 Fauxfur6 Fauxfur3 Fauxfur5 Faufur4

Faux fur / Tiger of Sweden
sweater / Samsoe&Samsoe
pants / Mango
beanie / Balmuir (giveaway)
bag / Givenchy
sneakers / Nike (find here*)

My first week here in Marseille is over now and we’ve also had our orientation week at the university. It’s been a pretty hectic week and it’s still a bit difficult to understand that we’re really going to be living here for the next five months. So far I’m loving Marseille – it’s even more beautiful than I expected! I’ll definitely show you a plenty of photos from here, hope you won’t get tired of them ;)

Before having some outfit photos from here in France here’s the last outfit from cold and snowy Finland. I don’t miss the weather back there, haha! I really like the sporty vibes in this outfit, but what do you think of it? I’ll hear you soon again – have a great week you all!

* mainoslinkki / adlink

20 thoughts on “Fluffy & Sporty

 1. Oi miten hyvältä näyttää! Täytyy itsekin yhdistää karvatakki lenkkareiden kanssa kun säät taas sallivat :D

  1. Kiitos Pinja! Eikun lenkkarit jalkaan, ihan paukkupakkasilla ei tosiaan kannata – nimimerkillä minulla jäätyi varpaat :D

 2. Lääh, superkiva asu taas! Just tämmöinen sporttihenkisyys iskee kyllä :) ja laukkukin sopii tähän niin hyvin!

  Vitsi, mun vaihtoaikaan osui joku Ranskan kaikkien aikojen surkein kevät kelien puolesta, joten onneksi teillä on vähän parempi tuuri! :D ja voin vaan kuvitella, kuinka pöhköltä auringon palvominen voi vaikuttaa muiden mielestä ;)

  1. Kiitos Emmi! Olet sellainen sporttimimmi, ettei ihme, hih ;) Antigona sopii kyllä oikeastaan kaiken kanssa, niin monipuolinen malli!

   Voiei, meille tosiaan on osunut todella hyvät säät ja kuulemma nuo +16 päivät olivat epätavallisia :D Ensi viikolla saattaa kyllä kuulemma mennä hieman pakkasen puolellekin, hrrh.. Nautitaan siis nyt vielä auringosta ja lämmöstä kun voi!

 3. Ihana asu Jonna! :) Aurinkoinen Marseille on varmasti valloittava. Mukavaa kevättä sinne!

  1. Kiitos paljon Jasmine! Täällä on kyllä nautittu auringosta täysin rinnoin, tänään tosin hieman ripotteli sadetta mutta on sentään lämmintä. Kiitos ja samoin sinulle mukavaa kevättä! :)

 4. Miten tuo asunnon etsiminen siis toimii käytännössä – joudutte itse etsimään asunnon vapailta markkinoilta vuokrattavaksi vai? Omia vaihtokohteita kun olen USAsta katsonut, siellä asunnon hankkiminen toimii meinaan myös tuolla tavalla. :)

  1. Tosiaan koulun kautta olisi myös saanut opiskelija-asuntoja, mutta koska halusimme asua keskustassa joudumme itse etsimään vuokra-asuntoa. Vaihtoehtoina on Airbnb tai paikalliset asunnonvälitysfirmat :)

 5. Aivan upea tämä uusi takki! Nämä kaksi asua jotka olet sen kanssa esitellyt todistaa, että todella monikäyttöinen takki kyseessä. :) Menee asuun kuin asuun ja on samalla kuitenkin persoonallisempi verrattuna esim. perus villakangastakkiin.

  Innolla olenkin odotellut postauksia Marseillesta, todella kiva kuulla kuulumisiasi myös sieltä käsin. Aiemmin postaamiesi kuvien perusteella paikka näyttää upealta! Mukavaa vaihtoa sulle, ja onnellista alkanutta vuotta muutenkin. :)

  1. Voi kiitos Tiia! Kiva jos tykkäsit, asut ovat tosiaan hieman erityylisiä joten näkee miten monipuolinen takki on :) Onneksi en jättänyt tätä kauppaan, se on niin ihana!

   Ja mukava kuulla, mieluusti kerron täältä kuulumisia aina kun vain pääsen netin ääreen :) Hieman hankaloittaa kun ei ole wifiä asunnolla, höh. Kiitos ja onnellista uuden vuoden alkua sinne Suomeenkin!

 6. Moikka! Onko tuo Givenchyn Antigona medium -kokoa? Ja olisin lisäksi kysynyt, miten koet laukun koon?

  1. Moikka! Se on juurikin Medium koko :) Laukku on ollut ihan täydellinen valinta kaikin puolin. Alunperin ajattelin hankkivani Small-koon, mutta tähän isompaan menee hyvin läppärikin, joten siihen tarkoitukseen tämä on mainio. Meinasin jossain vaiheessa kirjoittaa laukusta hieman enemmänkin, koska itse tosiaan olen ollut tähän niin tyytyväinen!

 7. Onpa kerrassaan kätevä tuo asuntokuvio! Toivottavasti mieleinen kämppä löytyy!

  En ollenkaan epäile, ettetkö tulisi viihtymään mitä parhaiten siellä Ranskassa. Kaikki on uutta, mutta tietyllä tavalla samalla niin samanlaista, eikö totta? Muistan kun muutin *superpieneltä* paikkakunnalta Hkiin, mikä oli tietysti iso muutos, mutten edes muista, että olisi ollut sellaista vaihetta kuin kotiutuminen. Tuttavani siihen totesikin osuvasti “Samat askareet, samat askareet”. Ja näinhän se on: käyt kahvilla, tapaat ystäviä, istut koululla, ja kotona teet ruokaa ja siivoat kuten ennenkin. :)

  1. Tämä oli kyllä ihan näppärä, vaikka tietysti olisi voinut olla helpompaa asettua yhteen kämppään heti, niin ei tarvitse taas muuttaa tavaroita uudelleen. Ja ihan totta, samaa arkea se on sitten täälläkin! Toistaiseksi arki vain tuntuu vielä kovin erilaiselta ja on vähän tyhjä fiilis, kouluakin on nimittäin tässä vaiheessa vain kerran viikossa ja mietimme jo, miten tulemme saamaan ajan kulumaan täällä.. :D Mutta eiköhän se arkirytmi tästä vielä löydy :)

  1. No eikö, ihana! Mulla on koko S. XS olisi varmasti ollut paras, mutta tällaisen mallin kanssa ei onneksi vähän reilumpi koko niin haittaa :) On siis kuitenkin ennemmin isohkoa kuin tavallista pienempää kokoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *