Faux Fur & Over The Knee

Kuten jo lupasinkin, tässä olisi ensimmäistä asua aleista löytämäni Tiger of Swedenin pörrötakin kanssa. Takin ostettuani oli se ylläni lähes joka päivä Suomessa ollessani, ja saatiinpa sopivasti vielä pakkasiakin, niin takki pääsi tositoimiin. Myyjäkin kehui tämän olevan hänen lämpimin takkinsa jopa untuvatakin rinnalla, ja tämä oli pakkaskeleille kyllä ihan loistava! En ole ikinä ollut toppatakkien suurin ystävä ja olenkin vedellyt villakangastakilla aina niin pitkälle kuin vain mahdollista, mutta nyt on tällainen siistimpikin lämmin takki.

Tässä asussa yhdistin tekoturkistakin sinisten farkkujen ja mokkaisten ylipolvensaappaiden kanssa. Harmaasta on tullut kyllä ihan lempivärini viime aikoina, se on niin pehmeä kasvoja vasten ja helposti yhdisteltävissä. Toinen takkiasu onkin sitten sporttisempi, mutta sitä kehiin myöhemmin! :)

Fur1 Fur5 Fur6 Fur2 Fur4 Fur3

 

Fur7

Faux fur coat / Tiger of Sweden
sweater / Zalando Collection
jeans / Zara
boots / Guess
scarf / Balmuir ( giveaway)
bag / Mulberry
watch / Tommy Hilfiger (giveaway)

20 thoughts on “Faux Fur & Over The Knee

 1. Siis en kestä miten ihana toi takki on! Helsingin stockalla oon tota kuukauden päivät jo hipelöinyt, ja pakko myöntää, että muutuin kyllä kateudesta vihreäksi, kun sait napattua ton ale-hintaan. Asukuvia odotellessa! ;)

  1. Hih, se on kyllä ihana! Oletko tsekannut, josko tätä löytyisi alessa Tigerin omilta sivuilta? Sieltä kun on toimitus Suomeenkin :) Huomenna tulossa lisää takkikuvia!

 2. Tosi kaunis asu! Ja karvatakit ovat tosiaan yllättävän lämpimiä! Omanikin on tosi lämmin, mutten ole tänne -20 asteeseen uskaltanut kokeilla kuitenkaan ;)

  1. Voi se sinun vaalea karvatakki on niiin kaunis myös! Toivottavasti siellä alkaa olla jo inhimillisemmät asteluvut ;)

 3. Yleensä en ole tuollaisten “turre”takkien ystävä mutta tuo on kyllä ihana! :) ihana asu jälleen kerran! Nyt olisi takille käyttöä kun mittari näytti aamulla -29!

  1. Sama täällä, mutta jokin tässä turrikassa sitten veti puoleensa ja lujaa! Kiitos paljon Petra :) Toivottavasti siellä on asteluvut jo vähän hellittäneet!

  1. Voi kiitos Jenni (kuin myös blogissasi mainitsemisesta!), huippua jos tykkäsit :)

 4. Oii näyttää kyllä niiin lämpöiseltä!! Mä taas olen sellainen vilukissa, että vedän jo ensimmäisillä pikkupakkasilla paksun parkan päälle ja kuljen siinä loppuun asti :D Mun kojdalla pitää niin paikkaansa se että “it’s too cold to be cute” :D Ei vaan pysty!

  1. Ehkä mun täytyy ensi talvena ostaa paksu parkatakki josta oikeasti tykkään, niin tulisi käytettyä enemmänkin :D

 5. Ihan superihana takki!! :) Arvaa vaan harmittaako nyt, kun jätin alesta Vilan beigen tekoturkin ostamatta, se oli nimittäin upea ja pohdin sitä jo aiemmin syksyllä, nyt se on tietty loppu, no ehkä ensi talvena :D
  Mukavaa vaihtoa, tulee varmasti mahti kokemus! :)

  1. Näköjään löysit jo karvatakin itsellesi, jes! :) Tulee varmasti tarpeen siellä pakkaskeleillä. Kiitos Anne täällä kyllä nautitaan!

 6. Siis aivan täydellinen asukokonaisuus, huh ! Yleensä tuollaiset pörröiset takit ei iske muhun, mutta tuossa taitaa olla sitten se poikkeus yksilö nimittäin on aivan mielettömän ihana ;) nuo saapikkaat on aivan super ihanat, täytyykin kaivaa omat saapikkaat jostakin esiin.. :)

  1. Hei ihana kuulla, kiitos Emilia! Tämä oli poikkeusyksilö minullekin, ehkä se on tuo hieman harvinaisempi harmaa väri joka iski :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *