Barcelona Breakfast Tip

Kotona ollaan Marseillessa ja arki alkaa taas pikkuhiljaa rullaamaan! Tällä viikolla on peräti kahtena päivänä koulua, hurjan rankka viikko tiedossa siis, hehe. Palataan kuitenkin vielä Barcelonafiiliksiin! Matkan ensimmäisenä päivänä sain Instagramiini vinkin (kiitos vielä @helsinkirestaurants!), kuinka meidän tulisi ehdottomasti käydä aamiaisella Flax & Kalessa Carrer dels Tallers, 74. Klikkasin oitis ravintolan profiiliin ja voi minkälaisia herkkuja sieltä ponnahtikaan silmille! Ei epäilystäkään – tuonne me menisimme heti seuraavana aamuna. Saimme houkuteltua pojatkin mukaan alun “eikö siellä ole tarjolla yhtään lihaa?” -vastusteluista huolimatta ;)

Flax2 Flax1 Flax3

Saavuimme paikalle puoli yhdentoista aikoihin, mikä oli fiksu veto, sillä tuolloin oli vielä monia tyhjiä pöytiä jäljellä. Tunnin päästä tilanne oli kuitenkin jo toinen – vaikka oli tuikitavallinen perjantai ja ravintolan tilat ovat isot – kannattaa siis olla ajoissa! Tila on viihtyisä ja valoisa isojen ikkunoiden ansiota, sisustus on myös kivan leikkisä ja jotenkin paikalle mainiosti sopiva. Menussa on mistä valita ja meinasikin iskeä vaikeus – lopulta päädyin tilaamaan avokadotoastin ja kulhollisen kookosjogurttia granolalla ja hedemillä sekä marjoilla höystettynä.

Jogurtti oli taivaallista, en voi muuta sanoa! Se aiheutti myös annoskateuden muissa pöytäseuralaisissa ja loppujen lopuksi jokaisen oli tilattava vielä sellaiset. Mistä ihmeestä saisin kookosjogurttia kotiinkin, aivan törkeän hyvää! Avokadotoastissa taas pidemmän korren vie Suomessa The Cockissa nautittu annos, mutta ihan jo jogurtin takia palaisin tänne syömään hetkenä minä hyvänsä! Kaiken kaikkiaan voin suositella Flax & Kalea Barcelonaan matkaaville lämpimästi – muistelimme aamiaista kaiholla vielä viimeisenä päivänäkin.

Flax5 Flax4 Flax6

We’re back in Marseille now, but let’s take a quick look back to Barcelona! In case you’re planning a trip there you should definitely try this amazing breakfast place – it’s probably even the best in the city! Flax & Kale (Carrer dels Tallers, 74) serves healthy and delicious food from breakfasts to lunches and dinners as well. I got a tip about this on my Instagram and clicked right away to their profile. There were so many amazing photos so we decided we definitely need to go there!

And luckily we did, because I’m still dreaming of that coconut yoghurt!! It was so good and we all loved it – I wonder where could I buy something like that back home. There were a plenty of options to choose from the menu, so I bet everyone will find their favorite there. So please promise me that you won’t go to Barcelona without trying Flax & Kale ;)

8 thoughts on “Barcelona Breakfast Tip

 1. Vitsi, että näyttää herkulliselta, nam! Muutenkin oli todella kiva seurailla snäpissä ja instagramissa sun Barcelonan reissua, itsekin nimittäin haluaisin siellä vierailla. :)

  Ja tuosta kookosjugusta, Alprolla on sellaista kookos”jugurttia”, mikä on siis käsittääkseni soijapohjaista jugurttivalmistetta. Ihan vaan jos et tiennyt ja haluat testata. :)

  1. Tosi kiva kuulla! Aika hiljaisia snäppejä tuli kyllä, vedin pari päivää sellaisella viskibassolla flunssan yllyttyä, että oli parempi olla hiljaa.. :D

   Ystäväni laittoikin mulle heti viestiä tuosta kookosjogurtista ja se kuulostaa niin hyvältä, mm! Kiitos siis sinullekin vinkistä, täytyy testata sitten kun pääsee takaisin Suomeen :)

 2. Nam, pitääkin laittaa korvan taakse tuo paikka!
  Postaustoive olisi! Jotain keväin must get-juttuja/ kevään ostoslistaa :)

  1. Jos vain Barcelonan reissua on tiedossa niin ehdottomasti korvan taakse! Ja hei tuollainen postaus onkin jo suunnitteilla, joten teen oikein mielelläni :) Kiitos toiveesta ihana!

  1. Muistaakseni sitä olen maistanut, mutta siinä oli ehkä turhan tuju kookoksen maku. Olen aina vähän siinä rajoilla, en pidä kookoksesta jos sitä on liikaa.. :D

 3. Joo heti piti itsekin tulla vinkkaamaan tuosta Alpron kookosjugurtista (joka tosin on soijapohjaista), mutta näköjään olitkin jo vinkkejä saanut. Itse siis käytän ihan normimaitotuotteita ja harvemmin soija- tai kaurapohjaisia, mutta tuo Alpron kookosjugu on kyllä todella hyvää!! Suosittelen myös testaamaan saman valmistajan mantelijugurtin, tosi hyvää sekin :)

  1. Tuo kuulostaa niin hyvältä!! Tuskin maltan odottaa, että pääsen Alpron hyllylle taas Suomessa ;) Pistän myös mantelijugurtin mieleen, kiitos vinkistä Sini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *